Keresés

Részletes keresés

képbíró Creative Commons License 6 órája 0 0 55056

Niplik egy szót nem tudott angolul.

Keverte a neveket , folyamatosan.

Békeversenyen szocializálódott.

Mégis---szótárat lehetett késziteni az aranyköpéseiböl.

Ezekhez a szánalmasokhoz képest, a Marci képzett, és van tudás.

És ö még-csak versenyzö..

Előzmény: aGazsibácsilótetű (55051)
nscatto1 Creative Commons License 10 órája -11 0 55055

A mostani kommentárokat úgy válogatták ki, hogy volt egy pályázat 10+ éve, "ki akar eurosport kommentáló lenni?" címmel. Jelentkezett 400+ ember, ők átmentek pár szűrőn, és aki meradt, azokat halljuk most nagyrészt. 

Előzmény: aGazsibácsilótetű (55054)
aGazsibácsilótetű Creative Commons License 10 órája 0 0 55054

Persze , nem rosszindulatból mondom , tényleg érdemes erre mennie neki csak ehhez is kell némi felkészültség meg tanulás , és előre tegyen meg mindent érte hogy jó legyen .

Előzmény: nscatto1 (55053)
nscatto1 Creative Commons License 10 órája -13 0 55053

Ez mind oké, de. Ért hozzá, lelkes, figyelsz a mondanivalóra, mert úgy adja elő, értelmesen beszél, és nincs kapcsi, zsepi, kabi, uccsókilcsi, asztaaa, félrebeszélés, öncélú faszkodás, mint most. 

Előzmény: aGazsibácsilótetű (55051)
aGazsibácsilótetű Creative Commons License 13 órája 0 0 55052

Úgy látom ma 27 másodperc hátránnyal jött meg a Görög kör prológján.

Előzmény: aGazsibácsilótetű (55051)
aGazsibácsilótetű Creative Commons License 13 órája 0 0 55051

Egy jótanács Dina Marcinak ha kommentátor szeretne lenni, keressen fel egy beszédtanárt, mert pösze és nem artikulál, ami egy podcastnál belefér mert amatőr és nem zavar senkit de egy TV ben nagyon nem .

Előzmény: képbíró (55050)
képbíró Creative Commons License 13 órája -1 0 55050

Tudatosan épitett jövö. Lesz egy kiváló szakkomentátorunk.

A mai napig reálisan méri fel  helyzetét, Otruba után a 2. pontszerzö az ATT-nél-igaza volt, mikor azt mondta, lehet 1-2 jó éve.

Senkinek nincs ilyen poziciója.

Jövöre vagy alsóbb osztályba kerülnek, vagy semmi.

Filu feladta, hobbizik-de azt jól. A télen, Moszkvában, már spinning tréner állása volt.

Erik és Barnus elveszett a ködben. 

Ez a Valter ügy-számomra-olyan hitegetésnek tűnik. Fasza, ennyi kell, nem kell szökni, megcsináltad, amit a csapat vár...

Kamu

Kihasználja a Visma a hihetetlen honi népszerűségét-mert ez bizony komoly érték. 

Megy a sütibe. 

Epronex nagyon szép kezdeményezés-imádtam, 2 szökésben is benn voltak.

A Ballan-ban nem tengenek túl a magyarok.

Mi várunk- a közmédia bemondja a magyar induló megjött a fömezönnyel a Giron.

Királyság.

 

 

Előzmény: nscatto1 (55049)
nscatto1 Creative Commons License 28 órája -15 0 55049

https://www.youtube.com/watch?v=YIo35uZKPCc&t=1532s

 

Dina Marci beszélgetés, ismét kiváló. 

Attika30 Creative Commons License 2 napja 0 0 55048

Ja akkor nem úgy értettem :)

Előzmény: Mr Reacher (55047)
Mr Reacher Creative Commons License 2 napja 0 0 55047

Lehet úgyis olvasni.

Előzmény: Attika30 (55046)
Attika30 Creative Commons License 2 napja 0 0 55046

Hol kritizáltam azért, hogy a harmadik héten nem szökött? :)

Előzmény: NAR (55044)
Mr Reacher Creative Commons License 2 napja -1 0 55045

Dehogynem. Az idei szezonja eddig kuka. Meg lehet simogatni a buksiját, de azzal nem lesz előrébb.

Előzmény: NAR (55044)
NAR Creative Commons License 2 napja 0 1 55044

Talán nem kellene az első hét után kritizálni Valtert, hogy miért nem szökött a harmadik héten... Egyébként figyelembevéve, hogy már kétszer ért haza szökés, nem volt rossz ötlet eddig sem próbálkozni.

Előzmény: Attika30 (55043)
Attika30 Creative Commons License 2 napja 0 0 55043

Igaz, de sok próbálkozásnak ezt azért nem nevezném, meg nem az első héten kell szökni annak aki haza akar érni amikor Pogacar az első héten akarja a Giro-t megnyerni.

 

Most lehet majd szökni, mert az UAE-nek már nem kell szakasz, a többi csapat meg azért nem fog menni, hogy Pogacar elvigye előlük egy sprinttel, ahogy szombaton is lesprintelt mindenkit.

Előzmény: NAR (55042)
NAR Creative Commons License 2 napja 0 0 55042

Valamelyik szakaszon (talán az ötödiken?) benne volt egy 5-10 fős csoportban, akik vagy 20 percig próbáltak elmenni, de 10 másodpercnél messzebb nem jutottak.

Előzmény: Attika30 (55040)
aGazsibácsilótetű Creative Commons License 2 napja -1 0 55041

Nem igazán értem , neki nem is voltak komoly esések és nem is nagy sebességgel történtek , se szaltó fizikai sérülés nélkül max. horzsolások, vagy már azért is fél mert látja a többi nagy bukást és megijedt?  Akkor tényleg komoly a baj, és a szökési próbálkozásai is elég alibik eddig , ha egy Poltiból rendszeresen tudnak szökni , ő meg nem .

Előzmény: Attika30 (55040)
Attika30 Creative Commons License 2 napja -1 0 55040

Na ez már régen rossz. Az M4 nek is azt mondta, hogy ha valamit kér tőle a csapat akkor azt igyekszik elvégezni de ha nem lesz feladata akkor ő bizony a mezőny végén fog menni, ki akar maradni mindenből.

 

A szökést is emlegette, hogy mennyit próbálkozott.....hol és mikor? Valaki segítsen már neki, hogy mikor menjen. Ott van a törzsfőnök a maga 60 kilojával, szombaton szökni akart és szökött is, nem ért haza, el is engedte amikor látta, hogy nem ér haza de ez egy másik történet. Szökni akart, szökött, fél óra hátránnyal már lehet szökni, a hazaérés egy másik történet.

 

Szvsz. komoly gondok vannak Ati-val, elsősorban fejben, mentálisan, remélem a Visma tényleg tesz azért, hogy ez megoldódjon, mert az egész karrierje rámehet a mentális problémákra. Lásd pl. Dumoulin, más kérdés, hogy ő már legalább nyert ezt-azt mire a gondok jöttek.

Előzmény: aGazsibácsilótetű (55039)
aGazsibácsilótetű Creative Commons License 2 napja -1 0 55039

Egy érdekes holland cikk Atiról, az esések miatt fél a pelotonban, nem tud segiteni a csapatnak , a Visma reméli elmulik.

Hát, azt mi is.

 

https://www.indeleiderstrui.nl/wielrennen/visma-lease-a-bike-hoopt-dat-angst-en-zenuwen-bij-gevallen-valter-snel-slijten-double-trouble-voor-mij?twit=497

Előzmény: Mr Reacher (55034)
nscatto1 Creative Commons License 2 napja -17 0 55038

Ahogy írtam, célok nélkül nem lehet semmit elérni, sem az életben, sem a sportban. Én most is hiszek Valterben, mert a munka benne van, de most jön ki az elpazarolt - támadásmentes, önmagába vetett hit (tudok nyerni) és konkrét cél nélküli utóbbi három év. Anno az volt a cél, hogy országútis legyen - teljesült. Aztán komoly csapat: CCC - teljesült. Végigmenni a Girón - teljesült. Csapat megszűnt, de sebaj, még jobb csapatba kerülni, ismét Giro indulás - teljesült. Aztán a Maglia Rosa amiatt jött össze, hogy előző nap szökött, és előnyt harcolt ki magának, amit Bernal elképesztően brutális támadásánál is megtartott, és három nap rózsaszín álom következett. Jött a következő cél, a szakaszgyőzelem, ami nagyobbrészt a csapat hibájából nem jött össze, de a következő lehetőség már a Jumbo. És itt már az volt a cél, hogy segíteni a csapatot. Ez eddig teljesült, mi meg szomorkodunk, mert sokkal több van benne. Pedig most egy szakaszgyőzelem, hegyi trikó bőven meglehetne, és extrán is fizetne, hiszen idén nem sok babér termett eddig a csapatnak tavalyhoz képest. Szóval ma igyon meg két sört, és nézze meg, hogy holnap, csütörtökön, vasárnap hol fog támadni, mikor fog frissíteni, milyen idő lesz, milyenek a meredekek, mekkora áttétel kell hozzá*, stb. de leginkább azt, hogyan fog ünnepelni a célban, és mit fog nyilatkozni a pezsgőzés előtt és után. 

Nála nem az erővel van baj, hanem a mentális állapottal. 

 

 

*Már az egy mentális rákészülést jelent, hogy ezzel foglalkozol, mert amikor belekerülsz a szituációba, akkor már van egy megnyugtató alapélmény, nem ismeretlen a helyzet, hiszen emlékszel rá, hogy itt váltani kell, ott meredek lesz, de kiállva végig lehet tolni stb. Tudod, hogy innen még 10 km, vagy már csak 1200 méter, "ismerős" helyen, helyzetben vagy. Jonas, Aert és Armstrong, akik munkások, mint Ati, pontosan tudták, milyen a terep, mekkora áttétellel érdemes menni, mert ez is segített nekik legyőzni az olyan művészt, mint Pogacar, Poel, Ullrich, Pantani. Ati melós, neki ezek a dolgok segíthetnek a sikerben, a cél pontos megjelölése mellett. 

 

Saját kis példa: amikor szembesültünk a Lavaredo-val, akkor én voltam az egyedüli, aki tudtam, hogy milyen brutálisan meredek részek vannak benne, mert láttam itthon, amikor Ricco, Simoni, Nibali szenvedett oda fölfelé. Hatalmas kínlódás volt, de emlékeztem rá, hogy "csak" 3100 méter a 14-18%-os rész, és ez extra erőt adott. 

Előzmény: képbíró (55037)
képbíró Creative Commons License 2 napja 0 0 55037

Nekem fáj ezt legjobban kimondani, de Attikát kell idéznem újra, hangsúlyosabban....

Itt mindenkinek lefőtt a kávé.

Qvára nem is értettem, Bajusz minek ad interjút....

Csak idézek-továbbra ia nagy szeretettel:

Marci: Remélem lesz még 1-2 jó évem.

Dér Zsolt: Marcit top 5-10 körül várjuk

Erik: Jó itt lenni, kiteszek magamért.

Ezeket nekem, mezei parasztnak mondták.

Még mindig nagyon szeretem mindet, de nem lesz a "nagy generációból" már semmi.

Csodálatos kedves emberek, jövö nélkül. Nem is biztos, az Ö hibájuk.

Nekem is van ellenpéldám.

Ahogy a Nejem, én is célirányosan mentem. Bas Tietema,aki Rubaix espoirs 3. volt, aki 22"ben 1 órával késöbb ért be, és a szurkolói megvárták, szélmalomharcot vivott a csapatáért, temérdek kissrácot tol, utánpótlásban, u15-ben, és roppant mód meglepödött, hogy megjelenik egy vén fasz, a világvégén, és Bas Tietema-t keresi. És a TDT Unibet, jó csapat!!

 

 

Előzmény: nscatto1 (55032)
aGazsibácsilótetű Creative Commons License 2 napja 0 0 55036

Ennyire profik a mi fiaink,video is van róla a ES Bringa face oldalán.

Előzmény: Mr Reacher (55034)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2 napja 0 0 55035

Köszi ezt nem is értettem, hogy bármit elvehetnek. 

Előzmény: Mr Reacher (55034)
Mr Reacher Creative Commons License 2 napja 0 0 55034

Alapszabály, hogy nézőtől nem fogadunk el innivaló, max locsolásra. Pisál egyet, kikelnek a kiscsirkék, és magyarázkodhat a doppingellenőrnek.

Előzmény: BASEBALL_FAN (55033)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2 napja 0 0 55033

Végülis az. 😎

Előzmény: aGazsibácsilótetű (55030)
nscatto1 Creative Commons License 2 napja -15 0 55032

https://www.youtube.com/watch?v=pnJo8Z6IZ48

 

TDH-ról Gönczy, Erik, Marci.

 

Igazából Erik szar volt, Bajusz nem is indult, de ő úgy is leszakadt volna, és örülünk, hogy a spanyolok irigyek a szurkolókra, de nekünk meg kéne eredmény. Egyedül Dina Marci az, aki becsülettel helyt állt, és a már említett két fiatal, Feldhoffer és Valent. Elhangzik egy érdekes mondat, Byron elengedte a Kékest, és ennek nem örült mindenki. El lehet engedni másnak is, mint Atinak? 

Sok az 50-es átlag? WT csapatok indulnak, mire számítottak? A sprinter Welsford jobbat ment hegyen, mint ő - egy motoros kommentátor szerint "edzeni kell, faszikáim."

nscatto1 Creative Commons License 3 napja -17 0 55031

Nagyonrendkívül vlaszoff.

 

 

Egy megdöbbentő és félelmetes összefüggésekre rávilágító videó, ami tökéletesen vlaszoff, de 27 percnyi tájékozódás, hogy tisztában legyünk a hazai dolgokkal. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=LOoojxLAeTg

 

Pár kulcsszó mint kaleta, gyerekpornó, zsarolás, semjén, drog, dajcstompi, kegyelmi ügy, kónya, schadl, r. róbert (őt hívja schadl "gazdám"-nak. Csak összefüggések és tények. 

 

Nem fogok itt írni erről többet, de nem árt tudni bizonyos dolgokat, amik így összeszedve, egyszerre sok mindenre választ adnak. Csoda, hogy eddig nem törölték, mert ha igaz belőle bármi, arra nem tudok mit írni hirtelen.

aGazsibácsilótetű Creative Commons License 3 napja 0 1 55030

Életemben először voltam kerekpár versenyen, a Bárány utcai befutón mondjuk oda gyalog se könnyű felmenni nemhogy bringával. De jó élmény volt, sokan is voltak. A mezőny végén jövő Epronexes gyerek elvett egy dobozos sört a nézőtől szerintem azt hitte üdítő.:)

 

BASEBALL_FAN Creative Commons License 3 napja 0 0 55029

Most ezt elképzeltem, hogy megáll a rendőr motor "add csak szépen ide". :D

Előzmény: képbíró (55026)
nscatto1 Creative Commons License 3 napja -15 0 55028

Ma is a TDH-t néztem, és mind a verseny, mind a közvetítés kiváló volt. Valahogy Jenőék szeretettel beszélnek a sportról, átjön, ahogy a környéket emlegetik, a híresebb dolgokat kiemelik. Cavendish példamutató hozzáállása a versenyhez csak követendő példaként említhető, egy olyan bajnok, aki mindent megnyert már, mégis motivált, és rámegy a trikóra, "mert ha meg lehet tenni, tedd meg." Persze, lehet hogy csak edzett a Tour-ra, de azt a mezőnyben is megtehette volna, ehelyett inkább harcolt, küzdött. 

 

Sajnos a magyarok igen gyengén muzsikáltak, kivétel Dina, aki fehér trikót vihet haza, és aki deklaráltan ezért jött. Nem versenyezni, nem indulni, hanem céllal indult, és azt teljesítette is. Feldhoffer Bálint 18 évesen kiválóan ment, Valent Márk 19 évesen szintén. Szerintem Eriket utoljára láttuk Kométa mezben. (Ne legyen igazam, de ez nem teljesítmény tőle.) Karl Ádám a sprintekben jól teljesített, ez a realitás. 

 

Én csak azt nem értem, hogy ha a többi kiscsapatból tudnak szökni, trikót hazavinni, akkor a hazai versenyzők miért elégednek meg ilyen teljesítménnyel?  

 

 

 

nscatto1 Creative Commons License 3 napja -15 0 55027

"Kulacs nagyhatalom?" hüje:))))

Előzmény: képbíró (55023)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!