Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.05 0 0 59

Ez jó! :-)

 

Remélem ettől dobnak egy hátast a nagyonmagyarok! :-)))))

 

 

"valamint a magyar nemzetet és a Kárpát-Duna Nagyhazát alkotó népszemélyiségeket (magyarság, szlovákság, ruszinság, románság, németség, szerbség) összefogó konnacionalizmus tartanak össze (négy fehér sáv). …”

Hajrá árpádsáv!!! :-)

 

 

Előzmény: puzdra (24)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.05 0 0 58

Tisztára mint a horvátok! :-)

 

Ott az usztasa sakktábla fehérrel kezd, a mai meg pirossal.

 

Ilyesmit a szvasztikával is eljátszották, az eredeti jobbról-balra van, ezt így használta még az NSDAP is Anton Dexler elnöksége idején, de aztán egy okkultizmusban járatosabb személy (1. 8.) javaslatára megfordították. :-)

Előzmény: Törölt nick (22)
zividivi Creative Commons License 2006.09.28 0 0 57
Az SZDSZ mestere annak, hogy hogyan lehet mindenkit mindenkinek ellenségévé tenni.

Nem csak etnikumfüggő a tevékenysége.

A tanár ellensége a neveletlen diák, a diáké az agresszív tanár. Gyermek ellensége a rossztól tiltó szülő, a szülőt pedig gyermekével kellett megfélemlíteni. Hatalom ellensége maga a kezelhetetlen tömeg, a népé pedig a mindenkori hatalom. Normális szexualtiásúakat sakkban lehet tartani perverzekkel, de ehhez előbb el kellett hittetni, hogy a homokosokat verik ebben az országban.

Betegnek egyenesen ellensége az őt kezelő orvos, a bírónak az elitélt és így tovább, minden apró részletre kiterjedő, alapos ellenségképben tobzódhatunk.

Kosztolányi verse jut eszembe:

" A doktor bácsi.

Áldott aranyember.
Világító, nyugodt szemei kékek.
Komoly szigorral lép be a szobába,
szemébe nézek és csöppet se félek.
Borzongva érzem bitros ujjait,
ha kis, sovány bordáimon kopog.


Ma az orvos is csak egy paraszolvenciát váró robot. Persze így nem igaz. De hamégis igaz lenne, akkor sürgősen meg kell szüntetni a pártot és rendszerét, amelyik még Kosztolányi áldott aranyemberéből is képes volt démont faragni.
Előzmény: puzdra (54)
akagi Creative Commons License 2006.09.28 0 0 55
Milyen jó lenne mostanság egy Keresztes Fischer.....! Nem lenne korrupt a rendőrségünk. A mónikánkon röhög az egész világ! Sajnos! Igaz, más miniszteréget kapott, mert valamiért nem tud bukni. Vajon miért? Költői kérdés volt részemről!
Előzmény: puzdra (48)
puzdra Creative Commons License 2006.09.28 0 0 54
Nem lenne jó, ha a tropic témája ebbe az irányba csúszna félre, de az SzDSz az egyetlen magyar párt, akik az elnökük választásakor fajvizsgálatot tartottak. A jelölt zsidósága kizáró ok volt.
Előzmény: zividivi (52)
puzdra Creative Commons License 2006.09.28 0 0 53
Hülyék mindenütt vannak, náluk is, nálunk is. Egyetlen dolgot nem mondott Demszky, mivel kapcsolatban emlegették a zsidó mivoltukat a politikusoknak?

Egyébként, ha leszélsőjobbozzák, lenácizzák a téren állókat, csak úgy általában, arra lehet egy ilyen névsorolvasás a válasz.
Előzmény: Törölt nick (51)
zividivi Creative Commons License 2006.09.28 0 0 52
Maradjunk annyiban, hogy náci-tipusú fajelmélettel éppenhogy az "liberális" SZDSZ rendelkezik napjainkban. Neki minden ellenség, ami csak a "kulturális nemzethez" fűzhető, zászlótól az emberek nemzeti mentalitásáig. És az egészet, úgy ahogy van, legszívesebben kiközösítenék, kitiltanák az országból ai intenáci "politikai magyarok" érdekében.

Ideológiai honfoglalás után jöhet a totális gazdasági honfoglalás is.

Méghogy ezek lennének az antinácik?????? Hiszen semmivek sem különbek azoknál. Módszereik mások.

Kimi Creative Commons License 2006.09.28 0 0 50
"Azt magyaráztam, hogy rendőrök is KORRUPTAK. Úgy látszik én sem tudok olyan "világosan" magyarázni mint Gyurcsány. :)"

Való igaz.
A multkor egy rendőr igazoltatott, és azzal hencegett, hogy neki azért van dízelautója, mert üzemanyagot bármikor tud hozzá "szerezni".
Nem csak korrupt, hanem buta is szegény.:)

Előzmény: puzdra (48)
puzdra Creative Commons License 2006.09.28 0 0 49
néhány nyilas barom miatt nem kéne kidobni egy 8-900 éves zászlót (nem sok nemzet büszkélkedhet ilyennel...)

Igaz.

Szálasi és Rákosi is használta a magyar trikolórt, volt a Magyar Szent Korona olyan magyar királyok fején, akiknek célja volt a magyarság elnémetesítése ordas eszmék feltűnnek-eltűnnek, de a jelképeink szilárdak. Ha visszaéltek velük, az nem a tárgyak hibája.
Előzmény: Törölt nick (47)
puzdra Creative Commons License 2006.09.28 0 0 48
Azt magyaráztam, hogy rendőrök is KORRUPTAK. Úgy látszik én sem tudok olyan "világosan" magyarázni mint Gyurcsány. :)

Korruptak!?!

Egy rokonom 27 éves fia a tavasszal nagymotorral 130-al nekiment egy elékanyarodó régi skodának. A fiú még 10 percig élt, totálkár, skoda felborult. A szülei két hónap múlva kapták meg az eset tárgyait motort, órát, sisakot. Mindent aláírattak velük, dea jegyzőkönyvből példányt ők nem kaptak. Később visszamentek, hogy a cirka 250-ezer forintos ruháját is visszakérjék a fiunak, de az már oda volt hamisítva az aláírt jegyzőkönyv aljára, hogy azt is átvették. Ugyanakkor napi 1700 ft-ot felszámoltak nekik az összetört motor raktározásáért.

Egyébként a balosokhoz csak úgy lehet hatékonyan hozzáállni ha kicsit olyan vagy mint ők. Ők neurotikus gépemberek. Nem tudják mi az a haza. Nem is akarják tudni, mert csak az számít nekik, hogy mindenből a több és jobb legyen. Nekik nem számít a haza. Eladták magukat multicégeknek. De inkább nem mászok ebbe a témába, mert elintézik egy "hülye"-vel.

Szerintem nem balosok ezek, hanem tudathiányos kozmopolita fogyasztórobotok. Lesz@rnak ők mindent, ami nem trendi, a trendit pedig mindig központilag diktálják nekik. Ha ez a központ, valami tévedésből a hazafiság fennköltségét hirdetné, másnap már árpádsávos zászlókkal vonulnának az MSZ(M)P székház elé tüntetni. Torz tudatuk egyenes következménye a gyerekkorban nyakban hordott kapukulcsnak, a liberálisan átfésült tankönyveknek, az elgépiesedett és egyéniségüktől eltanácsolt, vagy egzisztenciálisan ellehetetlenített pedagógusoknak, a liberálbolsevik sajtótúlsúlynak, és az előző két korosztály hibáinak. Beleértve magamat is.

A lényeg, hogy az igazi magyarokra van a legnagyobb szüksége ennek az országnak. Lehet, hogy most nem érvényesülnek, mert elnyomják őket.

Én ezt a határontúli magyaroktól várom, ahol az ottani tudattorzítók kissé elfeledkeztek a kisebbség agyának átformálásáról, illetve a diszkrimináció kohéziós ereje erősebb volt, mint az ő hatásuk.
Előzmény: nemisismersz (45)
méregkeverő Creative Commons License 2006.09.27 0 0 46
Gyenge...
Előzmény: Törölt nick (44)
nemisismersz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 45
Azt magyaráztam, hogy rendőrök is KORRUPTAK. Úgy látszik én sem tudok olyan "világosan" magyarázni mint Gyurcsány. :)

Egyébként a balosokhoz csak úgy lehet hatékonyan hozzáállni ha kicsit olyan vagy mint ők. Ők neurotikus gépemberek. Nem tudják mi az a haza. Nem is akarják tudni, mert csak az számít nekik, hogy mindenből a több és jobb legyen. Nekik nem számít a haza. Eladták magukat multicégeknek. De inkább nem mászok ebbe a témába, mert elintézik egy "hülye"-vel.

A lényeg, hogy az igazi magyarokra van a legnagyobb szüksége ennek az országnak. Lehet, hogy most nem érvényesülnek, mert elnyomják őket. De Picasso se a maga korában volt népszerű.

Aki egy eszmének szenteli az életét sokkal boldogabban fog meghalni, mint az aki csak létezett.




Előzmény: puzdra (41)
puzdra Creative Commons License 2006.09.27 0 0 43
Annyi biztos, hogy akár a HÍR TV, akár az Echo TV, tarthatna egy félórás tájékoztatót a témáról.
Előzmény: Törölt nick (40)
méregkeverő Creative Commons License 2006.09.27 0 0 42
Tölem megmagyarázhatod az ilyen számmal büszkélkedő, ilyen tetoválást hordozó egyének kapcsolatát a magyar zászlóhoz is...
Előzmény: Törölt nick (38)
puzdra Creative Commons License 2006.09.27 0 0 41
Az árpádsávosok veszélyesek, radikálisak.

Ezért javaslod, hogy ha nincs náluk zászló, akkor viseljenek zöld csillagot a felsőruhájukon?
Előzmény: nemisismersz (39)
nemisismersz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 39
Az árpádsávosok veszélyesek, radikálisak. Ez az igazság. De egyik hozzám közel álló lány ismerősöm munkatársának fiának haverja múlt hét szerdán békésen ment haza kezében az árpádsávos zászlóval. A rendőrök elkapták és betuszkolták egy rabomobilba.

Az "örsön" tizen agyonverték DE A LEGFONTOSABB, hogy aláirattak vele egy nyilatkozatot miszerint nem történt semmi bántódása. Ha nem írta volna alá nem engedték volna el így is 3 napot volt benn.

Namost a srác apja a legfőbb ügyész egy jó ismerőse. Ezt az ügyet külföldi szervezetekkel fogják egyeztetni.

Nem vagyok radikális, de azt gondolom egyik kutya másik eb.
A magyar rendőrök többsége sík hülye, ahogyan a csőcselék is legtöbbször a nyomorékokból kerül ki. Persze tisztelet a kivételnek. A becsületes rendőröknek.

puzdra Creative Commons License 2006.09.27 0 0 37
Avar, Aczél, Mészáros, Baló és a többi hétpróbás külpolitikai újságírók számomra rég hiteltelenek. Többek közt, mert bár isten kiválasztott népének tagjai, nem átallották évtizedeken keresztül a megmaradásáért küzdő Izraelt, Golda Meirt, Dajant, Ben Guriont terroristának, a szabadságukért küzdő palesztinokat pedig szabadságharcosoknak nevezni. De hallgasd most őket ugyanerről a témáról.

Gyakorlatilag úgy beszélnek, ahogy fizetik őket.
Előzmény: Törölt nick (27)
méregkeverő Creative Commons License 2006.09.27 0 0 36
Az ipse hátán látható szám a tarkojára tetovált szöveg és az árpádsávos zászló kapcsolatát!
Előzmény: Törölt nick (34)
puzdra Creative Commons License 2006.09.27 0 0 31
Nagynehezen találtam egy Vér és Becsületes képet.

Előzmény: puzdra (24)
méregkeverő Creative Commons License 2006.09.27 0 0 30
A (14)-t is elmagyaráznád?!
Előzmény: Törölt nick (27)
zividivi Creative Commons License 2006.09.27 0 0 28
Szabó Albert SZDSZ-es termék, a "politikai magyarok" szükséges kelléke a "kulturmagyarok" elleni, fasisztoid harcukhoz.

Evvel a képpel befürödtél. Már riogatni sem lehet vele, nemhogy hsználni.
Előzmény: GenYo (14)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.27 0 0 26
nekem is itt van. egy a szekrényben, egy a gyerek szobájában a falon.
Teljesen természetes dolog.
Előzmény: Z757 (-)
puzdra Creative Commons License 2006.09.27 0 0 25
1. A hagyományos Árpádsávos történelmi zászló.
2. Az elhíresült turul szobor avatása
3. A Nemzetbiztonsági Hivatal jelvényében.
Előzmény: puzdra (24)
puzdra Creative Commons License 2006.09.27 0 0 24
„…A hungarista pártok zászlaja, karszalagja is ilyenformán különbözött a többi, nemzetiszocialista pártkezdeménytől: a magyar jelleget jobban kihangsúlyozó ún. "Árpád-sáv"-ot illesztettek a zászlóra (mely a nyolcszor vörössel és ezüsttel vágott magyar címerrel ellentétben kilenc sávot - öt piros, négy fehér - tartalmazott) úgy, hogy a zászlórúd felé eső harmadában vörös négyzet alapon, 90°-kal elforgatott fehér négyzetben állt a zöld, "H" betűvel ékesített nyilaskereszt. Ez az elrendezés utalt a középkori zászlóhasználatra.

Az új típusú "Árpád-sáv" a mozgalom szándéka szerint megújítandó magyarság öt - egymást feltételező - társadalmi csoportját (a nemzettaró paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiség, a nemzetmegtartó nő-gyermek-ifjúság, a nemzetvédő fegyveres erők) jelképezte (öt vörös sáv), amelyet a hungarizmus erkölcsi (kereszténység), szellemi (nacionalizmus) és anyagi (szocializmus) alapjai, valamint a magyar nemzetet és a Kárpát-Duna Nagyhazát alkotó népszemélyiségeket (magyarság, szlovákság, ruszinság, románság, németség, szerbség) összefogó konnacionalizmus tartanak össze (négy fehér sáv). …”

http://hu.wikipedia.org/wiki/Hungarizmus


Érdemes megjegyezni, hogy a Vér és Becsület zászlaja négy vörös és három fehér vágott. Viszont az összes jobboldali nagygyűlésen és demonstráción négy vörös és négy fehér vágatú hagyományos Árpádsávos lobogókat találni.

A történelmi Árpád zászló
Az elhíresült turul szobornál
A Nemzetbiztonsági hivatal jelvényén
Előzmény: Törölt nick (22)
méregkeverő Creative Commons License 2006.09.27 0 0 23

Miért?

 

Én mindig úgy járok sétálni, hogy (sicher is sicher) van a zsebemben 1-2 Molotov-koktél??? Te nem????

Előzmény: Z757 (-)
Luby Creative Commons License 2006.09.27 0 0 21

Ez a zászló kérdés a lehető leghülyébb propaganda eszköz. Ez a vörös-fehér osztatú zászló ( miért is Árpád-sávos?) évszázados múltra tekint vissza. Nem tudom miként áll arányban több száz év történése egy évnyi galád kisajátítással. Mert a magyar történelem szörnyűséges XX. századának EGYIK minősíthetetlen és gyilkos bandája a maga képére formálva (sarkába nyilaskeresztet tett) felhasználta, atóól még nem lett nyilas jeelkép a zászló. MInt ahogy a MÁSIK minősíthetetlen és gyilkos rendszer is kisajátította a nemzetközi munkásmozgalom vörös zászlaját és ma mégis mindannyian elfogadjuk, hogy a szocialisták használják. Mertr nem ártott egyik zászlónak sem a percemberkék gazembersége. Ez a két zászló sokkal többet jelent annál, minthogy  a gazemberek letörölhessék a magyar közélet szinpadáról.

És az, aki ezekkel akarja mocskolni politikai ellenfeleit az módszerében hasonlatossá válik a zászlóbitorlókhoz. Mert a nagypofájú hőzöngők, a rombolók, az ostobán összecsapásokat provokálók csak azért lengetik a zászlót,(nem is tudják, hogy milyen történelmi szerepe volt!), mert a hatalom tüsszög tőle. A hatalom meg ezzel is ütni akar az ellenzéken. Olcsó játék nem hülye, de galád gyerekeknek.  Luby

puzdra Creative Commons License 2006.09.27 0 0 19
A nyilasok lejáratták, beszennyezték. Ezért félnek az emberek az ilyen zászlót lobogtató kopasz, fekete dzsekis taknyos kölyköktől.

A nyilasok gyűlésein a magyar trikolor is mindig ott volt. Most mit teszel? Válasszunk másikat a kedvedért? Az árpád sávok a címerünkben is ott vannak.

A nyilas gyűléseken a fekete ing volt a „divat”. Nekem van egy csomó fekete ingem. Horváth Ádám rendezőt csak fekete ingben láthatod. Most akkor ő nyilas?

Butaság. A keselyűk pártjának ilyen baromságokban mutatkozik meg a szabadelvűsége.
Előzmény: facsigafa (10)
Filburt Creative Commons License 2006.09.27 0 0 17
Igen mély primitivitásra utal az árpádsávos zászlótól való félelem.

Jól tökön kéne rúgni azokat, akik (neo)náci(szerű) felvonulásokon használják, mert egy ősi jelkép meggyalázását követik el.
zividivi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 15
//"...Ma viszont már nyilas szimbólum lett belőle..."//

Ma? Ma nyilas szimbólum csakis az SZDSZ-nél. Tudjuk is miért. Ez az a párt, amelyik, idézem: "nem vállalja a magyar nemzettel az ezeréves kontinuitást."

Az SZDSZ-nél ergó nyilasokkal kezdődött az ország történelme és minden szimbólumunk onnan ered.

De ettől még az árpádsávos zászló Árpádé marad, nem lesz az SZDSZ-é.
Előzmény: Z757 (11)
GenYo Creative Commons License 2006.09.20 0 0 14
 Ja... :(
Előzmény: zividivi (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!