Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 14

Táltosok várják Isten kürtjeit a Kossuth téren

 

Budapest a hazugság fővárosa, legyen ezentúl a magyarság fővárosa Debrecen – indítványozta a Kossuth téri tüntetők zajos támogatásától kísérve a kormányellenes demonstráció egyik őszhalántékú szónoka. Nézze meg Ön is a hvg.hu videóját!
Tegnap éjjel folytatódott a kormányellenes tiltakozás a Kossuth téren. A magyar jobboldal extravagáns szereplői a színpadon és a közönségben is megadták a demonstráció alaphangját. Több szónok is arra buzdította az MSZP-t, hogy űzze el Gyurcsány Ferencet. Egyikük elégedetlen volt Budapesttel, ezért az ország fővárosának Debrecent javasolta.

A téren lévők megtudhatták azt is, hogy nem csak az élők, de a halott magyar ősök is támogatják a kormányellenes kiállásukat, „hogy a harc égen és földön egyszerre megtörténjen és kivirágozzon.” A pogány néphit elemeit sem nélkülöző beszéd szerint: csatornainformációk özöne jön le az égből, Urunktól és Nagyboldogasszonytól.” A kapuk nyitva állnak. Táltosok és aranyasszonyok várják Isten kürtjeit, az utolsó rohamot – fogalmazott lelkesítő orációjában az egyik szónok.

video: www.hvg.hu

 

http://vod.hvg.hu/20061003-64167.asx

Pávek úr Creative Commons License 2006.10.04 0 0 13
>A szubkultúra nem tüntet, hanem felvonul, üvöltözik, iszik, zabál, szemetel, okádik és seggét mutogatja évente többször is az Andrássy uton.

úgy látszik, most áttetták székhelyüket az Országház mellé.
Előzmény: zividivi (9)
geszthi Creative Commons License 2006.10.03 0 0 12
No igen. Orbannak semmi koze hozzajuk, csak szepen ellendrukker letere odament nyilatkozni hogy jaj szegeny fradit kizartak az NB1-bol (miutan a SAJAT vezetoik elloptak a penzuket amit az Orban-Torgyan kormany is pumpalt bele).

Semmi kapcsolat es kesz!

Ellenberger Gyurcsnay budos 56-os komcsi mert hat mszp-s, meg kiszes.
Előzmény: Turulmadár (8)
Pávek úr Creative Commons License 2006.10.03 0 0 11
Botond is félti a szép új kombinéit a tüntető szubkultúrától:

Rövidesen ismét közlekednek a Combinók
október 3. kedd 19:51
[MTI]
Napokon belül eldől, hogy mikor közlekednek ismét a Combinók - nyilatkozta a BKV Zrt. vezérigazgatója kedden az MTI-nek.

Aba Botond elmondta, hogy el akarják kerülni az olyan rongálásokat, ami nemrég néhány utcai rendezvény után keletkezett az új járműveken. A vezérigazgató közölte: a már megérkezett 19 villamosból hat szállít majd eleinte utasokat üzemkezdettől. Hozzátette, hogy a péntekre meghirdetett nagy utcai demonstráció előtt aligha lenne célszerű forgalomba állítani a járműveket.

Aba Botond hangsúlyozta, hogy a Combinók egyértelműen jó villamosok, a gyártó cég pedig folyamatosan ellenőrzi őket, illetve megteszi a szükséges műszaki lépéseket problémák esetén.

A Combinókat a kezdeti ajtózáródási problémák után, az önkormányzati választási kampány finisében, szeptemberben állították le, mivel több járművet vandál módon megrongáltak. A cég ekkor azt ígérte, hogy a választások után ismét közlekednek a villamosok.
Pávek úr Creative Commons License 2006.10.03 0 0 10
Jöjj, ó (00rbán), és nyúlj a szubkultúrád hóna alá, mert már egészen el vannak anyátlanodva.
zividivi Creative Commons License 2006.10.03 0 0 9
A szubkultúra nem tüntet, hanem felvonul, üvöltözik, iszik, zabál, szemetel, okádik és seggét mutogatja évente többször is az Andrássy uton.

A Kossuth téren éppenhogy nem a szubkultúra tüntet, sokkal inkább a szubkultúra politikai áldozatai tiltakoznak a politikai szuklultúra ellen.
Turulmadár Creative Commons License 2006.10.03 0 0 8
Jaj. Debreczeni ugyanolyan komplexen látja a világot, mint a New York-Tel-Aviv tengely hívői. Geszthi dettó. :))
Előzmény: geszthi (5)
Pávek úr Creative Commons License 2006.10.03 0 0 7
A B-közép halálmegvetve küzdött 0rbánért a tv-székház előtt.
Előzmény: geszthi (5)
Pávek úr Creative Commons License 2006.10.03 0 0 6
A sajátomat csak nem fogom ;)
Előzmény: Törölt nick (4)
geszthi Creative Commons License 2006.10.03 0 0 5
Debreceni cikkeben van egy erdekes, kevesbe ismert reszlet!


Augusztus 12-én, szombaton (két héttel a tusnádfürdői frontnyitás után – hat héttel a tévé ostroma előtt) nem akármilyen szurkolója akad az első ligából kizárt Ferencvárosnak a Jászapáti ellen vívott meccsén. Egy Újpest-drukker, a volt miniszterelnök ül ki a lelátóra. Orbán Viktor.

Nemcsak kiül, nyilatkozik is a sajtónak: „Ami a Fradival történt, az disznóság.” Aki úgy véli, a zárójelbe foglalt tényszerű időpont-megjelölés pedig részemről disznóság, annak annyit: természetesen nem állítom, hogy Orbán a meccs után a majdani ostromot is megbeszéli a Fradi B-középpel. De tesz egy hatásos gesztust. Az önkormányzati választások megnyerésére hajtó pártelnök tán tényleg csak a ferencvárosi szurkolók voksait akarja begyűjteni. A hetek óta a kormánnyal szembeni ellenállásra buzdító, a nagy kommunikációs bomba időzítő szerkezetén bíbelődő populista vezér azonban bizonyosan egy másik (az előzőt nem kizáró) eshetőséggel is kalkulál. Aki július vége óta minden idegszálával, energiájával, minden rendelkezésére álló erővel és eszközzel a nagy robbantást készíti elő. Aki készül a detonáció utáni rendkívüli helyzetre is. Aki valójában már négy éve plántálja hívei lelkébe a választásokon győztes, ám szerinte illegitim, sőt illegális kormány elleni lázadás szellemét. Aki az elmúlt hetekben ezt sokszoros erővel teszi. Márpedig aki ezzel is kalkulál, aki erre is készül, annak kalkulálnia kell a magyar társadalom egyetlen olyan (mindaddig politikamentes!) csoportjával is, amelyik évek óta folyamatosan gyakorolja a nyílt, törvénytelen, tömeges utcai erőszakot, amelyik évek óta valóságos háborút vív a Magyar Köztársaság rendészeti szerveivel.

Nagyobbrészt a ferencvárosi, kisebbrészt az újpesti B-középről van szó. Azokról, akik harminc órával Gyurcsány (elorzott és sokszorosan manipulált) mondatainak közzététele után – bizonyára Orbán szándéka ellenére, messze túllőve a célon – ostrommal elfoglalják a Magyar Televízió székházát. Tudjuk: a politikus tetteit nem a szándék, hanem a következmények felől kell megítélni.
Előzmény: Pávek úr (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.03 0 0 4
rég lehetett ilyen kényelmesen, manapság hamar odacsap a konkurrencia
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.03 0 0 3
0
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.03 0 0 2
nullázni!
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.03 0 0 1
le fogom
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.03 0 0 0
arra gondoltam, hogy
Pávek úr Creative Commons License 2006.10.03 0 0 topiknyitó
"Összenő, ami összetartozik" (© HF aka WB)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!