Keresés

Részletes keresés

SzZzK Creative Commons License 2024.04.21 0 1 111

Sziasztok! Első Besnyő Precíziós és Sziluett lövészet Május 4.-én! Részletek a Besnyői Precíziós Lövészet Facebook csoportban! Szuper lesz! Gyertek! 👍👍😉

bando53 Creative Commons License 2023.11.11 0 0 110

Ha már légfegyveres topik!

Érdemes lenne a precíziós lövészetet feléleszteni, ugyan úgy mint a légfegyveres szituációs lövészetet, de akár önálló versenyként is!

Talán nagyobb lenne az érdeklődés irántuk, mert nem igényelnek nagyobb befektetést!

Törölt nick Creative Commons License 2019.03.27 0 0 109

Jobb kezes Kydex OWB tok eladó Walther PPQM2-höz.

Teljesen új, nem volt még használva.

 

Ára: 10 000 Ft

 

Átvehető Budapesten, előre egyeztetett helyszínen.

szlovlasz kukac gmail.com vagy telefonszám publikus.

klenó1 Creative Commons License 2019.02.19 0 0 108

T. Hölgyek/Urak!

Van egy sérült csőkoronájú .22 fegyverem, lehet hozzá kell nyúlni. Kérdezem, hogy van valami ideális, preferált kialakítás amit használnak ezen a kaliberen? A favorizált 11 fok erre  is alkalmas, vagy csak a nagyobb kaliberű, hátrafelé is kúpos lövedékformánál?

kaposznyak Creative Commons License 2019.01.30 0 0 107

Kösz!

Előzmény: robertó69 (106)
robertó69 Creative Commons License 2019.01.26 0 0 106

A "nyúlkorong" vastagabb, és laposabb. Szerintem könnyebb rá gravírozni. Meg utána egy műgyanta réteg rá, mert egy idő után nyom nélkül szétporladnak pl az esőn, szabad téren.

Szerintem nincs olyan lőtér, ahol ne adnának pár darabot ingyen is, ha kérsz! Jobb érzésű helyeken a szét nem lőtt, épnek látszó korongokat nem rakják vissza újból a dobógépekbe. Azokból tutira adnak.

Előzmény: kaposznyak (100)
kaposznyak Creative Commons License 2019.01.24 0 0 105

Kösz.

Előzmény: ztoth32 (104)
ztoth32 Creative Commons License 2019.01.24 0 0 104

Teljesen esélytelen. Próbálj meg kérni vagy venni egy lőtéren.

Előzmény: kaposznyak (103)
kaposznyak Creative Commons License 2019.01.23 0 0 103

Még egy: Amiket találok a neten, csak kartonos kiszerelésben árulják.

 

Nekem csak 2 db kéne (meg tartaléknak még 4).

 

Ezt esélytelen ilyen kis tételben venni?

Előzmény: ztoth32 (101)
kaposznyak Creative Commons License 2019.01.23 0 0 102

Kösz!

 

 

Előzmény: ztoth32 (101)
ztoth32 Creative Commons License 2019.01.23 0 0 101

A korongok nagyon törékeny anyagból vannak készítve. Gravírozni nehézkes. De azért meg lehet próbálni. Hely az van rajta. 

Előzmény: kaposznyak (100)
kaposznyak Creative Commons License 2019.01.23 0 0 100

Nagyszerű.

 

Egyik barátom hobbiszinten skeet lövészetekre jár. Valami egyedi ajándékot vennék neki.

 

Kérdésem az, hogy az ott használt korongok gravírozhatóak? Bírja-e az anyaguk, illetve van-e rajtuk elég szabad hely pár szóra?

Előzmény: ztoth32 (99)
ztoth32 Creative Commons License 2019.01.23 0 0 99

Ha valakinek számítok, akkor igen!

Előzmény: kaposznyak (98)
kaposznyak Creative Commons License 2019.01.23 0 0 98

Üdv! Van itt még valaki?

robertó69 Creative Commons License 2018.02.19 0 0 97

Semmi gond! Az elnök nem én vagyok, hozzá még megérkezhet a leveled- akkor sztornóztatom!

A másik miskolci klubnak nincs"saját"lőtere, együttműködési megállapodás alapján bérleti díjat fizetnek a lőtérnek. Ez nyilván jelentkezik a fizetési feltételekben is.

Az edzés, és az élménylövészet két külön dolog. Tagként, egyesületi fegyvereket használva az edzés nyilván nem olyan költség, mit ha lőnél minden elérhető fegyverrel-van belőle sok-, de a lőtér használat sajnos így is, úgy is benne van az árban minden alkalommal. Elég sűrűn kijárok én is, nekem is fizetnem kell ugyanúgy...

A lőtér alkalmas amúgy korongozásra, 25 és 50 m-es számokra is, de a tagok szinte kivétel nélkül IPSC-re vannak berendezkedve, ezen belül is pisztolyos számra. Értelem szerűen erre edzenek, a klub fegyverek is erre alkalmasak leginkább.

 

Az egyetemi klubnak jelenleg csak légfegyveres pincelőtere van....

 

Az Egrit nem kell bemutatni, majd megismered: ott az IPSC be van tiltva, a klasszikus MSSZ számok, és a gyorspont lőhető. Meg légfegyver...

Előzmény: BadArcher1st (96)
BadArcher1st Creative Commons License 2018.02.19 0 0 96

Elnézést kell kérnem, mivel időközben ellátogattam a MSLE honlapjára, és a feltételek valóban le vannak írva, tehát én tévedtem, a feltételek nem "titkosak", csak össze kell rakni a darabkákat. Természetesen korábbi hozzászólásomat nem törlöm, tévedésem nyomát nem lenne korrekt meg nem történtté tenni. 

 

Tehát a feltétel amire gondoltam:"Edzéseket jelenleg rendszerint szombatonként tartunk a szerencsi lőtéren. Az aktuális edzés alkalmak megtalálhatóak a honlap esemény naptárában. Az edzések nyilvánosak, azonban előzetes bejelentkezés szükséges telefonon az adott héten péntekig! Az élménylövészeti csomagok árai megtalálhatóak honlapunk élménylövészet menüpontjában."

 

Ami számomra nem volt egyértelmű, hogy az edzéseket és az élménylövészetet egy kalap alá veszik, márpedig  szerintem a kettő nem fedi egymást. Továbbá nekem azt mondták (azon a bizonyos privát beszélgetésen), hogy legalább  három "edzésen" (élménylövészeten) kell részt vennem, hogy tag lehessek. Az árak - e tekintetben pedig elég húzósak, de valamiből az egyesületet is fenn kell tartani, szóval megértem.  Ezek azok a feltételek tehát amik számomra nem vállalhatóak, azaz szerintem az edzés nem egyenlő az élménylövészettel, és így az árakat soknak tartom.  Ezért kerestem másik egyletet. Továbbá annyi kritikát még had írjak le, hogy az "edést" csak úgy lezavarták, különösen amikor második alkalommal voltam, mivel voltak mások akik gyakorolni jöttek, a gond csak az volt, hogy rajtam kívül senki sem lőtt,  csak álltak és figyeltek, pedig lőállás jutott volna mindenkinek.  Az volt az érzésem, hogy siettetek, így  a teljes csomagot csupán eldurrogtattam. Ezt az alkalmat konkrétan kidobott pénznek tartottam.  Tudom, hogy ez egy  költséges sport, és "ha nem tudom megfizetni akkor álljak tovább" témába ha kérhetem most ne menjünk bele. Tehát ez volt a nagy "titok" amiben valóban tévedtem- de a fenti kritikát fenntartom, és szerintem ez érthető is - bocsánatot kérek, és ha gondolod tolmácsold az illetékesek felé is. Azt viszont szintén fenntartom, hogy írtam nektek, arról pedig nem tehetek, hogy minden bizonnyal technikai okokból a levelem nem érkezett meg, bár igaz az is , hogy nem péntek este, vagy inkább éjjel kellett volna írnom. Ezzel a kiegészítéssel úgy vélem az ügyet most már tényleg békében lezárhatjuk. 

 

Előzmény: robertó69 (94)
BadArcher1st Creative Commons License 2018.02.19 0 0 95

Először is: nyugodj meg, senkit nem akartam megsérteni, álláspontom szerint nem is írtam semmi sértőt, ha mégis megsértettelek akkor sajnálom. A lényeg: a helyzet megoldódott, mivel az egri lövészegylet visszaírt, és mivel őket tudom a legkényelmesebben elérni hozzájuk fogok járni. A témát tehát lezártnak tekintem, de azért megpróbálok röviden válaszolni a hozzászólásodra úgy, hogy megpróbálok arra törekedni,  hogy ne sértődj meg. Amennyiben Te képviseled a Miskolci Vasutas Sportlövõ Egyletet - gondolom te lehetsz az Elnök és kapcsolattartó - a te e-mail címedre írtam, de nem lepődöm meg ha nem kaptál semmit, tekintve, hogy a freemail fiókjaimmal nekem is voltak és vannak problémáim. Nem kizárt, hogy 1-2 nap múlva megkapod a levelem, de kérlek ne válaszolj rá a  fentebb leírtak miatt.  

"A másik két Miskolci klubot nagyon jól ismerem(MELK, és a MSE) Egyiküknek sincs "...hát fogalmazzunk úgy, hogy vannak feltételeik..."

Mire gondoltál konkrétan? Most már kíváncsivá tettél! Írd meg ide nyilvánosan, nehogy azt higgye valaki, hogy titok!"

 

Feltételezem, hogy minden egyesületnek vannak bizonyos feltételei, ezzel nincs is semmi baj, hiszen mindenki képes eldönteni, hogy ezeket vállalja -e vagy sem.  Ha nem, keres mások egyletet, aztán ha az sem jó egy másikat , aztán egy másikat stb. amíg meg nem találja a neki megfelelőt.   A honlapjukon nem írják, így fogalmam sincs arról, hogy  ezek a feltételek mennyire tartoznak a nyilvánosságra, tekintettel arra is, hogy ezekről én  is csak privát beszélgetés alkalmával szereztem tudomást. Akit érdekel úgyis tájékozódik, vagy ha te jól ismered a másik két klubot,  és szerinted egyiknek sincsenek feltételeik én készséggel elhiszem neked, tekintettel arra is, hogy te mint az egyik miskolci lövész egyesület elnöke biztosan  tájékozottabb vagy mint én. Hát kb. ennyi. Bár mint írtam az eredeti kérdésem, kérésem már nem aktuális megpróbáltam kimerítően válaszolni neked, bízva abban, hogy a témát így békében lezárhatjuk. 

Előzmény: robertó69 (94)
robertó69 Creative Commons License 2018.02.18 0 0 94

"...a miskolci vasutasok el sem olvasták,..."  Na, akkor ezt gondold át még egyszer! Megnéztem, nem küldtél semmilyen levelet az elmúlt 4 hónapban a hivatalos Mail címünkre, az biztos! Nincs a Spam-ek között sem! Azt a fiókot a teljes elnökség olvassa, nem csak én, 1-2 naponta akár többen is ránézünk! A "szakági" mél címekre sem! ( A citromailt már régen nem használom- ki is töröltem az előbb a honlapról, de oda sem írtál, ott sem találtam, ellenőriztem a kéretlen levelek között is!) Az elnökünk címére talán, de szolgálattól függően 1-2 napon belül ő is válaszol az érdeklődő levelekre! Ha postai levélben érdeklődtél volna, akkor magadra vess! Nem ülünk a lőtéren  napi 24 órában, a hét minden napján! Bár kétlem, hogy hagyományos levelet írtál volna, de az is kiderül legkésőbb pénteken.

A másik két Miskolci klubot nagyon jól ismerem(MELK, és a MSE) Egyiküknek sincs "...hát fogalmazzunk úgy, hogy vannak feltételeik..."

Mire gondoltál konkrétan? Most már kíváncsivá tettél! Írd meg ide nyilvánosan, nehogy azt higgye valaki, hogy titok!

Előzmény: BadArcher1st (93)
BadArcher1st Creative Commons License 2018.02.18 0 0 93

Sziasztok!

 

szeretnék lövész egyesülethez, egylethez csatlakozni heves, borsod  megyében. A gond az, hogy a címükön kívül semmit nem találok róluk. Írtam az egrinek , nem válaszol, a miskolci vasutasok el sem olvasták, a miskolci pedig hát fogalmazzunk úgy, hogy vannak feltételeik. Tudtok megbízható egyesületet ajánlani, akivel fel is tudom venni a kapcsolatot? Gyöngyös esetleg Hatvanra gondolok. A gyöngyösinek tud valaki e-mai elérhetőséget?  Ha legalább nyitvatartási időt tudnék sokat segítene. Köszönöm

Garmin111 Creative Commons License 2017.09.27 0 0 92

Szülői felügyelet/beleegyezés mellett lőtéren, 16 év felett lehet elkezdeni tűzfegyverrel lőni. Légfegyverrel, otthon amikortól te jónak gondolod, de 14 év alatt más ne lássa. Én a gyerekeimet 11-12 éves korukban kezdtem el tanítani 5J energiájú, CO2-es légpuskával.

 

Előzmény: Andimamiki (91)
Andimamiki Creative Commons License 2017.02.20 0 0 91

Sziasztok !  Tudna valaki segíteni abban, hogy hány éves kortól lehet elkezdeni a precíziós lövészetet edzés szintjén , ha valaki biztosít fegyvert...?

Bitus76 Creative Commons License 2016.05.11 0 0 90

Üdvözlöm.A távcső érdekelne.Külön vásárolnám meg.

Előzmény: lacimotor (87)
HCZoli Creative Commons License 2016.04.27 0 1 89
Előzmény: georg50 (88)
georg50 Creative Commons License 2016.04.26 0 0 88

Szeretném megkérdezni, hogy a szoborpark mellett hol van a lőtér? Ha lehetne a címét és a nevét megkapni?

Üdvölettel.

Előzmény: Repcés (78)
lacimotor Creative Commons License 2015.12.09 0 0 87

sziasztok

 

eladó a képeken látható Suhl 150 0,22 puska szép állapotban . megvan hozzá a gyári bi-pod sín is!  van hozzá egy 10*40*50  ritter optik oldalparalaxos távcső. állitható tusatalp. pontos puska !  természetesen kipróbálható! akár hobbi akár preciziósra is kitünően alkalmas. ( csak érvényes fegyvertartásival vagy fegyvervásárlásival rendelkezőknek eladó!) vadászati célra is beirható ( nekem is igy van beirva!)

 

ára: puska 90000ft

        távcső 25000ft

egyben sincs alku.

tel: 06702108325

robertó69 Creative Commons License 2015.09.23 0 0 86

Vagy: ZKM 456; Brno Mod.4; Haenel 150, Esetleg egy kategóriával feljebb, de még megfizethető szinten: Walther, Anschütz, stb....

Lehet, rossz helyen keresgéltél eddig, mert azért egyik sem fehér holló kis hazánkban! Csak annyit teszel, hogy körbe kérdezgetsz nagyobb- 50 m-el rendelkező- lövész klubokban, hátha van egy-1 db eladó darabjuk..

Annyit azért megsúgok- 100-150 m-re már távcső is kell, ha meg az 50 m precíziósat akarod lőni, ajánlott legalább egy 10-40x50-es XD. Mondjuk, ez jó 150-re is elvileg, és az ára is kellemesnek mondható még...

Előzmény: casper25 (84)
Lampel Creative Commons License 2015.09.23 0 0 85

Egyáltalán nem lehetetlen.

Előzmény: casper25 (84)
casper25 Creative Commons License 2015.09.23 0 0 84

Sziasztok precíziós lövészetre szeretnék 0.22 lr puskát 50-100 m-re. Milyen lehetőségek vannak mert Magyarországon ilyet találni esélytelen és az olyan emberek kíméljenek akik úgy kezdik mit akarok 100 m -re 0.22 lr puskával előre is kösz én eddig cz 455-re gondoltam.

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.09.23 0 0 83
Előzmény: Rockx (82)
Rockx Creative Commons License 2015.09.23 0 0 82

Sziasztok, a google hozott ide a légpuskás lövészet kereső szóra. Viszont itt nemigen találok légpuskás lövészettel kapcsolatos információkat, pedig nagyon megtetszett nekem a légpuskás precíziós lövészet a yutoobon látottak alapján. Hol találok olyan topicot ami ezzel foglalkozik?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!