Keresés

Részletes keresés

Törőlt_nick Creative Commons License 2007.11.15 0 0 50
már megint belefutottam. Iszonyat. Helyettük ég a pofám megint...
Törőlt_nick Creative Commons License 2007.09.06 0 0 49
katasztrófa backi!
horst_fuchs Creative Commons License 2007.01.20 0 0 48
eddig két adást láttam belőle, a kétszer 1 óra alatt kábé 3szor röhögtem el magam. Ez valóban szánalmas.
Bukshi Creative Commons License 2007.01.18 0 0 47
Ez szánalmas. :(
Hierro Nyh. Creative Commons License 2006.12.04 0 0 46

Az RTL-Klubnak sikerült elérnie, hogy a Gálvölgyi-show után egy másik régi nagy nevettetőnk nimbuszát is lerombolták. (Igaz, a vége felé már az MTV-n sem volt olyan jó a Szeszélyes évszakok, míg Gálvölgyi az RTL-en eleinte még jó volt.)

 

Mit keres Antal Imre műsorában Ágica, Pákó, Valkó Eszter???

 

Na meg az a két ripacs nő, akiknek még a nevét sem tudom... Főleg az a kerek arcú, göndör hajú idegesítő azzal a csipogó hangjával. Nem is tudom, mi a rosszabb: ha neki ez a természetes stílusa, vagy ha így próbál vicces lenni?

 

Tahi-Tóth, Beleznay és Katona túljátszottsága is valahol a szánalmas és az idegesítő között van...

 

Azt hiszem, két adás nekem elég volt!

 

Kár érte. :(

dévédé Creative Commons License 2006.11.30 0 0 45
Én már tele sírtam a párnámat.:))Ez egy nyugdíjjasklubban nagy siker,de nálam altató.0 nézettség...
Szárazföldi Lamantin Creative Commons License 2006.11.30 0 0 44
Hűdeszar ez a "műsor". Sokáig lesz ez még?
pointless Creative Commons License 2006.11.30 0 0 43
Szóljon aki nevetni tudott akár egy "poénon" is ;-)
Gáborbakter Creative Commons License 2006.11.04 0 0 42
Igazad van! Én is örülök hogy visszajött. Ebbe azért Imruson kívül elég sok szereplő és néhány humorista is felvonul, aki nagy mestere e szakmának.
Előzmény: Endiman (39)
Coma Creative Commons License 2006.11.04 0 0 41
Teljesen egyetértek, le a vissza-visszatérő képernyőmaffiával.
Előzmény: Glázser Bozsó (38)
_nyeki_ Creative Commons License 2006.11.03 0 0 40
Talán nem is lesz több része... tudta, hogy beteg, hát megcsinálta az utolsó kabaréját...
Előzmény: Endiman (39)
Endiman Creative Commons License 2006.11.03 0 0 39
nem kell bántani Antal Imrét. amikor az MTV megszüntette a Szeszélyes Évszakokat és "kirugták" akkor indult el a lejtőn lefelé. Most,hogy megkapta élete utolsó lehetőségét az RTL-től egy szép gesztus. akinek nem tetszik ne nézze.
Glázser Bozsó Creative Commons License 2006.11.03 0 0 38

Én csak olyan embereket ismerek, akiket könyörtelenül kirúgtak/rokkantosítottak/nyugdíjaztak és nem tartottak igényt a további szolgálataikra, ha önhibájukból vagy azon kívül elvesztették a munkaképességüket. Az pedig sosem szült jót, ha valaki csak azért, hogy bebizonyítsa a világnak, hogy ő még tud, még nem olyan beteg vagy idős ahhoz, hogy abba kelljen hagynia görcsösen ragaszkodott a régi helyéhez, munkájához. Nem vitatom, szomorú dolog ez, de bele kell tudni nyugodni.

 

Olyan értelemben a művészi hivatás is munka, hogy a fellépésekhez bírni kell a strapát, külsőre is jól kell kinézni, szellemileg is frissnek kell maradni, sokat kell gyakorolni és készülni, stb. Nehogy azt mondja nekem bárki, hogy aki olyan öreg és leromlott eü. állapotú, hogy már a hamut is mamunak mondja, az "színpadképes" és örömmel nézné őt a közönség!

 

De ha Antal Imre (vagy az ő generációjába tartozó antik-sztárok) makkegészséges volna és csak "öreg" lenne, még akkor sem biztos - és ez már nem is rajta múlik - hogy a közönségnek ugyanarra van most is igénye, mint 10, 20, 30... vagy több évvel ezelőtt! Még az idősebb korosztálynak is tele lehet a hócipője már azzal, hogy mindig ugyanazok folynak még a csapból is.

 

Nekem igazából ezzel van a bajom, konkrét személyektől függetlenül.

 

 

Előzmény: Sedyl (37)
Sedyl Creative Commons License 2006.11.03 0 0 37
Ha személyesen ismered ezeket az embereket, napi kapcsolatban vagy/voltál velük úgy rendben van, de egy ember karakterét nem a Blikk és Színes mai lap által leközölt cikkek alapján kell felvázolni.Mert máshonnan nem igazán lehetett hallani róluk.No meg nagy ritkán, egy évben egyszer elővették Antal Imrét a tévében, hogy leadhassák a szenzációra éhes közönségnek, hogy jaj de el van szegényedve.Szóval ezek alapján ítélkezni, nagy bátorság(vagy botorság).Egyrészt a piálásra hajlam is kell.Van aki el sem tudja képzelni a napját egy üveg sör v. feles nélkül, nekem meg még az életben nem jutott eszembe, hogy hú de meginnék egy pohár sört.Másrészt én el tudom képzelni mekkora lelki törés lehet az egy embernek, hogy évekig a legnépszerűbb, legsikeresebb sztárok közé tartozott, majd hirtelen le sem szarják, plusz még kapja az élettől a rúgásokat több irányból(rák, meg nem tudom...)A világon több ilyen színész volt aki nem hogy a piához, de az öngyilkosságba menekült.Mo-n is több ismert művész van aki különböző lelki bajok miatt lett öngyilkos.Szal amíg nem ismered a dolgok részletes hátterét addig, kár lenne olyan dolgokkal dobálózni, hogy "én is ihatnék, de én bezzeg...", mert ez a dolog sokkal összetettebb annál.
Előzmény: Glázser Bozsó (34)
Luca_41 Creative Commons License 2006.11.03 0 0 36
Ha Koóst meglátom, égnek áll tőle a hajam, hogy ezt az iszákos, műveletelen parasztot megint miért kaparták elő. De Medveczky sem kivétel, aki nem tudja tudomásul venni, hogy már nem tini.
Előzmény: Glázser Bozsó (34)
Luca_41 Creative Commons License 2006.11.03 0 0 35
Talán az jovbb volt, vagy én lettem kritikusabb.
Előzmény: _nyeki_ (32)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2006.11.03 0 0 34

Kívánom neked, hogy 71 évesen az előrehaladott rákbetegséged alatt az utolsó kívánságodra azt vágja valaki majd a szemedbe, hogy "részeg csöves vagy, nem érdemelsz te már semmit!"

 

Őszíntén kívánom neked. :(((((

 

Arra nem gondolsz, hogy talán az éveken-évtizedeken át folytatott alkoholizálás miatt lett beteg és épült le?

 

A show-business kegyetlen világ! Kétség nem fér hozzá, hogy Antal Imre fiatal korában, sőt, még úgy 50-60 éves kora között is különleges és sokoldalú tehetségű művész (zongorista, konferanszié, komikus színész) volt. És akkor valóban olyan "alakításai" voltak, amikkel kiérdemelte mind az anyagi, mind a társadalmi megbecsülést. Köztük az enyémet is, hiszen Nyomasek Bobó eredetileg Glázser Bozsó volt csak nevet változtatott, én pedig nem véletlenül választottam ezt a nicket. :)

 

Viszont az, hogy alkoholizmusán nem tudott úrrá lenni, az azért az ő hibája is, ha emiatt lecsúszott, lezüllött és koldusbotra jutott, hát ne haragudjatok, de én ezért senkit nem tudok sajnálni.

 

Ugyanez dettó a Zalatnay Cini. A hetvenes években szép volt, jól énekelt és jól táncolt, azonban 1990-től felfelé művészi tevékenységet már nem folytatott, csak éppen a korábban szerzett hírnevével visszaélve sztár-bűnözővé vált. Bekasztnizták, és egy fél (vagy 3/4) ország sírt-rítt érte, most meg, mikor kijött a dutyiból még házat is vett neki valaki!

Milyen jogon? Azért, mert mint ember erkölcsileg lezüllött, a bűnözés útjára lépett és sok (esetleg talán még becsületes) másik embert meg anyagilag súlyosan megkárosított? Az ilyen ember jutalmat érdemel? Csak azért, mert harminc évvel ezelőtt még "ártatlan" volt és művészként állt a piedesztálon? Ébresztő! Az akkor volt, most meg most van.

 

Visszatérve az Antal Imre-jelenségre:

Rengeteg embernek, köztük pl. nekem is stresszes a munkám, ezernyi okom lenne piálni vagy drogozni, mégsem teszem. Egy felnőtt embernél ez egy döntés, ez egy választás. Az is, ha valaki elkezdi/nem kezdi el és az is, ha valaki abbahagyja.

 

Művészileg meg miért tart ott a magyar tömegkultúra, hogy a szocializmus szirupos favoritjait, a "Ráncdalfesztivál" azóta tényleg megöregedett és megfakult tehetségű énekeseit, zenészeit, színészeit, bemondóit és egyéb - már-már Madame Tussaud panoptikumába illően viaszba dermedő - arcait kell bámulnunk ha kell, ha nem; mintha tényleg megállította volna valaki azt a Záray-Vámosi féle homokórát?! A rendszerváltás a tévében is elmaradt???

Előzmény: Black_T (27)
tommaso20 Creative Commons License 2006.11.03 0 0 33

Az első rész kiemelkezdő nézettséggel nyitott. Közönségarányban a BK-t is megverte. Katt Mondjuk nem értem, hogy ez az iszonyotaot, hogy íbrták ennyien megnézni. És nem kifogás, hogy mert új és kíváncsiak rá, mert a magyar rém rendes is új volt és ott az első részre se voltak már kíváncsiak az emberek.

Számomra meglepő ez a siker.

_nyeki_ Creative Commons License 2006.11.03 0 0 32
Az eredetihez hogy viszonyultál?
Előzmény: Luca_41 (31)
Luca_41 Creative Commons License 2006.11.03 0 0 31

Megdöbbentően gagyi műsor volt.

_nyeki_ Creative Commons License 2006.11.02 0 0 30

Kereskedelmi, vagy nem az, legalább van... egyebként milyen rendszerességgel jelenik majd meg? Havonta?

Nem tud vki amit arról, hogy miért nem az mtv adja le az újabbakat? Ott tuti lenne nézettség.

Előzmény: pumpika666 (29)
pumpika666 Creative Commons License 2006.11.02 0 0 29

majd beteszik éjjel 2-re :-), jövő tavasszal meg már csak a cool-on lesz a cuccos(ismétlése)

ezek a buzik a ker. tv-knél mindent a nézettségnek rendelnek alá: nekem nem tetszett, de mint lejjebb írtam, anyáméknak igen(meg még gondolom sok embernek igen

maksa át fogja venni hamarosan a mvezetést a.imrétől, de akkor negyedannyian sem nézik majd

Előzmény: _nyeki_ (28)
_nyeki_ Creative Commons License 2006.11.02 0 0 28

Hát nem tudom...

Talán az újságban olvastam, hogy a műsor célja az (is), hogy kinevelje az új humoristákat. Hány új arcot láttatok? Talán Valkó Esztert, aki kb. annyira humoros, mint én? Meg a kislányt a kutyával? :D

Nekem tetszett, olyan Gálvölgyi-Bagi-Nacsa-Évszakok feeling jött át. Ez nem megújult, ez csak majmolt műsor. Ennyit a jellegről. Amúgy a témák sztem jók voltak, néhány lerágott vicc, de a többség sztem el volt találva.

Nem hiszem, hogy annyi évadot meg fog élni, mint anno az mtv-n, 10-15 résznek már örülnének... esélytelen.

Black_T Creative Commons License 2006.11.02 0 0 27

Kívánom neked, hogy 71 évesen az előrehaladott rákbetegséged alatt az utolsó kívánságodra azt vágja valaki majd a szemedbe, hogy "részeg csöves vagy, nem érdemelsz te már semmit!"

 

Őszíntén kívánom neked. :(((((

Előzmény: Törölt nick (20)
pumpika666 Creative Commons License 2006.11.02 0 0 26

hát bakker, anyám a szomszéd szobában röhögött rajta, az ő korában ez nem vétek(57 éves), de én 29 évesen (pedig bírtam a szeszévszakot 15-20 éve) nem tudtam röhögni ezen, a forgács gábortól, mint alkesztől már rosszul vagyok, nincs más szerep ami illene rá?

kicsit a bruhaha szintjét próbálták surolni(alulról)

a növényi meg már nem depressziós, mióta itt játszik, v. pont azért? :-)

angelone Creative Commons License 2006.11.02 0 0 25

Bakker parádés ez a műsor.

 

kiflizsemleegérke Creative Commons License 2006.10.19 0 0 24
valahol melyen egyet tudok ezzel erteni...
Előzmény: Törölt nick (20)
verz Creative Commons License 2006.10.19 0 0 23
Te meg bunkó vagy! :(

Nem kell szeretned Antallt, nem is kell nézned! Az, hogy iszik, régóta tudott, de sose ment be ittasan műsorra. Ilyen alapon a színészek zömét utálhatnád, mert szinte mind iszik!

Csöves? Ha valaki ennyire képelen megérteni, hogy egy halálos beteg ember mennyire le tud épülni, az egy önző dög.
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.19 0 0 22

Majd leveszik a műsorról

nézettség híján,mert az

Rtl-Klub egy LÚZER tv-adó!

Előzmény: dévédé (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.19 0 0 21

Ja megint!

Ez nonszensz!

Előzmény: dévédé (14)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!