Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Hembigeri Creative Commons License 2023.10.07 0 0 22

Union biztosítót senkinek nem ajánlom. Viharkár,kertesház. 1.200ezres javítási ajánlatok... A biztosító kiszúrta volna a szemem ,100ezer ft-al. Nem fogadtam el, kértem újra szakértsék meg. Erre jön a levél, felbontották a biztosításunkat!!!!!!!! A ház 2 éve felújítva, piaci ára ma 60 milla.  Kifogás: túl nagy kockázatot jelent az épület. Kire? Új tető van. Új építés. Nem fizettek semmit.  Médiához kell fordulni, nem ügyvédhez! Most csináltathatom meg zsebből. Majd addig befóliázom a tetőt... Télire... Kössz union..

Solsa Creative Commons License 2023.06.08 -1 0 21

Csatlakozom az előttem rendkívül negatív véleményt megfogalmazókhoz! Az autónk Casco biztosítása náluk volt. Egy önhibán kívüli balesetben az autó totálkáros lett, a kifizetés utolsó részét a szeptemberi baleset óta nem kaptam meg. Az ügyfélszolgálat időhúzó, érdemleges információt nem adó, sem az írásos, sem a telefonos reklamációra nem válaszoló legalja. Most van itt az ideje, hogy ügyvédhez forduljak. Messze kerüljétek, amikor biztosítót kerestek!

abggg Creative Commons License 2023.06.07 -1 0 20

Sajnos tapasztalatból írok.Lakásbiztosítást kötöttem náluk,megtörtént egy kisebb beázás ,hónapok óta ülnek rajta.Telefonban hitegetnek,emailra nem válaszolnak.Valami jogalapot vizsgálnak.Már több biztosítónál volt az elmúlt kb. 25 év alatt lakásbiztosításom,de percek alatt mondták a kárösszeget.Van egy gkv felelősségbiztosításom náluk,amint lehet váltok!Szégyen ez a biztosító,a pénzt beszedik,fizetni nem akarnak!Soha-semmilyen biztosítást nem kötök ezzel a biztosító társaságnak nevezett valamivel!

ugyanazvagyok Creative Commons License 2022.07.06 -1 0 19

Sziasztok! Sajnos nekem is ennél a biztosítónál van a kgfb-om. Megpróbálom a történetemet röviden leírni. Koccant(!) a férjem az autónkkal egy másiknak , tolatás közben.  Olyan helyen, ahol tényleg csak lépésben lehet közlekedni, szűk kanyargós, belvárosi utcában. Még a "koccant" is erős kifejezés rá, mert nem látszott semmi a "sértett" autóján, épp, hogy csak hozzáért tolatáskor. Egy szürke, letörölhető csík keletkezett ( igen, letörölhető, polírpasztás "ronggyal", autófényező a szakmája). Karosszéria elem nem nyomódott meg, nem sérült. A vezető nem engedte, hogy lepolírozza neki, mert, hogy céges autó, és bármi történik biztosítózni kell, senki nem nyúlhat hozzá. Sajnos telefon nem volt a férjemnél, hogy lefotózza. Természetesen elismerte, hogy ő tolatott neki, bár ha én állnék meg így valaki mögött, akkor vagy nyomnám a dudát vagy előzékenyen hátrább tolatnék én is, nem bevárnám ölbetett kézzel, hogy "gyere csak nekem". Lett volna erre is lehetősége, forgalom nem volt az utcában. Ahogy illik, kárbejelentés megtörtént és csodák csodája , a kárszakértő megszakértett 165 000 Ft-ot!!! Ismétlem, a koccanáskor elem nem sérült a másik autón sem, szóval tuti van valami turpisság a dologban.  Mit tennétek a helyemben, járt e már így valaki? Most van folyamatban a jegyzőkönyv kikérése, ami olyan lassan halad, vagyis sehogy se, már 3 hete, mintha a fogukat húznám. Ha megkapom és valami ordas nagy baromság van benne, ami ebből a koccanásból nem lehet, akkor mik a lehetőségeim? Oké, MNB-hez fordulok, de vajon lehet másnak igaza vagy csak ennek a hernyó társaságnak vannak jogaik? Ti mit tennétek? Milyen további lehetőségem van? Az összeget az ugye be akarják rajtam hajtani vagy kp vagy 2 évig -2 bónusz visszaesés. Mi van, ha 2 éven belül eladom az autót? Köszönöm ha tudtok érdemben válaszolni. 

Mseek Creative Commons License 2022.04.22 0 0 18

Sziasztok! Vásároltam mosógépet 5 éves kiterjesztett Garanciával, amit az Union biztosítóval kötöttem. Most hogy meghibásodott a mosógép, kiderült, hogy ez a patkány társaság semmire sem fizet. Senkinek nem ajanlom őket, mert a szerződesben foglaltak szerint, nincs olyan alkatrész meghibásodás, amit a biztosítás fedezne.Vagyis potyára fizetünk! 

Passzív befektető Creative Commons License 2022.03.05 -1 0 17

Jelentsétek fel őket az MNB-nél mert jelentős bírságot érdemelnek!

Előzmény: Robi Reif (11)
Passzív befektető Creative Commons License 2022.03.05 -1 0 16

Elég sok elégedetlen ügyfelük van, Union egy kalap fos, Aegont minek vették meg, sajnos Erste is partnerük ami egyre szemetebb bank. K&H Biztosító jó választás?

Előzmény: Barna Peti PePe (13)
Passzív befektető Creative Commons License 2022.03.05 -1 0 15

Az új MNB minősített lakásbiztosításuk jó?

bétaweb Creative Commons License 2022.02.03 0 0 14

Hasonló problémám van... Meghagytam a régi autómat és kötöttem egy másikat. Próbálok átirányítani K&H-ról valahova máshova. Épp elmentem az eredetiségvizsgálatra székesfehérváron, mondtak egy pár jó tippet.

Előzmény: Pistiref (12)
Barna Peti PePe Creative Commons License 2022.02.03 -1 0 13

A legrosszabb biztosító. Kerüljétek!
Semmit nem fizetnek. Keresik a kiskapukat hónapokig. Senkinek nem ajánlom. 2 káresetem történt. Beázás mind a kettő.
Az egyik: a felettem lakó klíma vize áztatta be a kis szobám. (Elutasították, mert beázásra van biztosításom, de nem a klíma miatti beazásra vonatkozik.)
A másik: (a fürdőszobámat is beáztatta a felettem lakó, a fürdője rosszul van szigetelve és ez miatt beáztam... Ezen 1 évig ült az UNION biztosító és mindenféle idióta indokokkal jött, hogy nem terjed ki a biztosításom.)
Holott!!!! Beázásra kiterjed a biztosításom.
Sajnos még meg sem tudom szüntetni náluk a biztosításomat, mert nem járt le az 1 év.
A pénzt beszedik. De, inkorrekt biztosító... Csalók.
Más biztosítók sokkal jobbak! Pl.: Allianz

Pistiref Creative Commons License 2022.01.20 0 1 12

A legmocskosabb cég, amivel találkoztam. Kurva bonyolult megszüntetni náluk egy cascot vagy egy kötelezőt. Szinte lehetetlen annyira körülményesek. Direkt megnehezitik a felmondást! Igy nem volt más választásom. Leállitottam a csoportos beszedés fizetését...

Senkinek nem ajánlom! Fúú, de elegem lett belőlük!

Robi Reif Creative Commons License 2022.01.17 0 0 11

Vásároltam 2020 decemberében a kislányomnak  egy tablettet ,az üzletbe felajánlottak egy 3 évre kiterjedő biztositást a készülékre én elfogadta sőt jó ötletnek tartottam  ,kérdeztem az eladótól,hogy mire terjed ki a biztositás, azt mondta törésre,lopásra ,stb mindenre . 13000 forinba került a 3 év biztositás , most,hogy a kislányom leejtette és megrepedt nem javitják meg minden féle kifogást kitalálnak .ennyit a nagy unionról  csak lehúzzák a népet ők meg tollasodnak nem számít semmi csak jöjjenek a miliárdok.

István Hamar Creative Commons License 2021.09.05 0 0 10

Nem ajánlanám senkinek sem az UNION biztosítót.

Extra biztosítást fizetek nem régen, de ők biztosítanak.

A kárszakértőjüket sem ajánlom a Dekra Expert kft - től jöttek hozzám 3 héttel a kár után, a ház kárairól semmit sem tudott az úriember leírni normálisan és volt amit le sem írt, pedig van mit.

Kérdezem én... Mi a francnak fizet az ember biztosítást ha nem fizetnek semmire? Milyen kárra fizetnek?  Ha esetleg összedől a házam betudják annak hogy rossz volt az alap holott az volt akkor is mikor megkötötték a biztosítást ugye? A telefonos ügyfélszolgálaton bunkó 1-2 koléga is sajnos....

Ennyit a nagy reklámozás mögötti union biztosítóról  

Barna Peti PePe Creative Commons License 2021.02.23 0 0 9

Rossz véleménnyel vagyok az UNION-ról. (Lakás bizzosítás) 

- Lakásomban foltos lett a fürdőben és az előszobában a mennyezet. A felső szomszédomtól szivárgott be víz az adott helyiségekbe. Ez megszáradt, de foltos letg miatta a falam. Ez miatt bementem az UNION bizzosító ügyféllszolhálatára (Bp. XIII. Ker.) személyesen. Elmondtam, hogy milyen káreset ért. Ezze az ügyintéző mondta, hogy fizet a bizzosítónilyen esetekben. Megmutattam az általam készített képeket és azt mondták, hogy töltsem ki a Kárbejelentőt és 2-5 napon belül kijönnek és felmérik a kárt és hogy kiterjed-e rá a biztosításom. 

Elkezdtem kitöltenina kárbejelentőt és az ügyfélszolgálatos jölgy rámszól, hogy nem kellmolyan sokmindent ráírni. Elév 1-2 dolgot felírni, nem kell teleírni, mert majd 2-5 napon belülmszemélyesen kijönnek és megnézik. Elhittem és leadtam a kárbejelentőt félkészen. 

Mondtam a hölgynek, jogy vannak képeim amit elküdök részükre, vagy kinyomtatom és leadom nekik. 

Nem kérte, nincs rá szükségük, mert a kollégájuk 2-5 napon belül kijön a lakáshoz és felméri. Rendbn, én elhittem. Naívan, boldogan kijöttem, hogy milyen rendesek, segízőkészek voltak. Örültem, hogy eznis rendeződik. 

Erre, 2-3 nap múlva küldenek egy e-mailt, hogy nem fizet a biztosító részemre, mert nem terjed ki a biztosításom. Felsorolták hogy mire terjed ki. 

Ingóság, földrengés, tűhneset....beázás ... stb.

Foltosodásra nem terjed ki a biztosítás. 

De, a foltosodás a beázástól keletkezett! Nem értem!!! 

Kérdeztem a szomszédom és mondta, hogy egy kisebb csőrepedése volt. De, nem volt nagy volumenű. De, átszivérgott hozzám. Egy szakemberrel felmérettettem a munlát. Naívan, hogy ha kijön a bizzosító, akkpr tudjak neki mit mondani. 

Erre, elutasítják a kárbejelentésemet. 

Felháborító, hogy a kárbejelentőmre írt 10-12 szóból megállapították, hogy nekem nem jár a biztosítás a káromra.

Felháborító, hogy az ügyfélszolgálatos hölgy rámszól,  hogy ne írjak a kárbejelentőre sokmindent, elég néhány dolog. Tehát, hiányoaan töltsem ki, valamint a képeket felajánlottam és elutasította, hogy nem kell az, mert 2-5 napon belül kijönnek és felmérik. És majd akkor a helyszínen meg tudom mutatni a kárfelmérőnek. 

Erre, minden további nélkül, se felkeresés, se telefonon, sem e-mailben, SEM SZEMÉLYESEN. És van bőr a képükön kiküldeni az e-mailt ezek után, hogy nem részesülök kártérítésben. 

Ez nem segítség volt a részükről. Simán palira vettek. Kinevethek és elzavartak. 

Lakást vásároltunk és az ERSTE-től vettük föl a hitelt, és ők ajánlothák az UNIONT. 

Jól átvertek. Fizetem a bizzosítást és semmit nem kapok érte. 

Nagyon nagyot csalódtam bennük. 

Allianznál és a Generálinál is van biztosításom. És az ismerőseimnek az Allianz és a Generali a legjobb biztosítók. 

Kár volt hagynom magam az ERSTE-ben, hogy rávegyenek az UNION-ra. 

Köszönöm ha elolvastad és hasznodra vállt. 

hekitomi. Creative Commons License 2020.09.09 0 0 8

Még egy kis adalék a céghez.A  szerződés szerint ha 60 napig nem fizetem az életbiztosítást autómatikusan megszűnik.Na szerintük nem!Küldözgetik az egyre magasabb havi díjakat,mert elmaradás van.Telefonos ügyfsz.Nem 60 nap hanem 90 nap de hogy megint itt a vírus 180 nap a megszűnés!Őrület!E-mail,küldés hagyjanak már békén a levelekkel,ne zaklassanak telefonon megszünt a biztosítás.Válasz:írjak levelet írjam alá és kérjem a biztosítás megszüntetését!Ilyen komplikált töketlen céggel még nem találkoztam.

csakszólok Creative Commons License 2020.06.10 0 0 7

Mi kerül 4 munkanapba, amikor már azonnali a banki utalás? Csak a régi szöveg maradt ott, vagy tényleg ennyire lassúak? Egyébként már nincsenek ott a legolcsóbbak között a kötelezők piacán!

hekitomi. Creative Commons License 2020.04.29 0 0 6

Csatlakozom az előző véleményhez!Kilenc éve van náluk életbiztosításom,azóta minden hónap 12-én utaltam a díjat!Semmi gond nem volt.Összeesküvés elmélet?Áprilisra még a megszokott összeg jött a "bizonylat"ba.Május junius hónapra dupla összeg!Email-ra 14 nap a válasz!!Telefonon 10-13 per mig tudok valakivel beszélni nem tuják mi a baj a RENDSZER kérdem,hogy nem a vírús?öreg vagyok nagy a kockázat. Ha nem vagyok hajlandó fizetni a dupla összeget megszünik a szerződés.Á hova gondolok ők nem olyanok.De nem tudják,akarják az összeget visszaállítani!Alapból minden nagyon komplikált náluk,azt hiszik minden ügyfélnek van szkennere,nyom tatója 

 

Előzmény: teslapisti (5)
teslapisti Creative Commons License 2020.02.11 0 2 5

Az Union-t nem szabad választani, tapasztalatból írom. Szívás amit művelnek.

Oli1975 Creative Commons License 2020.01.20 0 0 4

Én az ár miatt választottam,( nagyhiba) ez volt a legjobb áron.  Sajnos most megtapasztaltam miért. Nyilván sejthető , hogy az olcsóságot valahol meg kell fizetni. A kötelezőt kötöttük az union-nál   Bekövetkezett a baleset utas is sérült   . A károkozó mellett ült a másik gyerekem mivel ő is súlyosan megsérült neki is jár a kártérítés . Sajnos az életünkben volt már több káresemény az union mind hozzáálás-  ( gyerekek sérültek meg)mind fizetési hajlandóságterén a legrosszabb amit idáig tapasztaltam. Nevetséges összegeket fizetnek és azt is húzzák ameddig lehet. Nyilván amíg csak papírokat és igazolásokat kell kiadniuk “korrekten” tűnnek. Tudom , hogy egyik biztosító sem “szeret fizetni ,de az aegon , k&h , uniqa volt idáig a legkorrektebb és a leggyorsabb és többszörösét fizetik egy személyi sérülésnél+ rehabot!- union a tizedét se nagyon 

-Smiley- Creative Commons License 2019.06.03 0 0 3

Azóta javult valamit a biztosító? Érdemes szerződni náluk? Nekünk a lakásbiztosítás és a casco esetén majdhogynem 40%-al lenne olcsóbb a többihez képest (pl Aegon)  Van benne valami buktató?

juhlacii Creative Commons License 2018.12.22 0 0 2

Szerencséjük, hogy a 27. napon válaszoltak mert átmentem volna máshová! Az ügyfélportáljuk egy rakás szar . A dokumentumokat ott tudnám elolvasni ha be tudnék lépni. Ne emeljék nekem ki, hogy a portál csak korlátozottan működik, mert sehogy. Olyan gyors az internetem, hogy egy két szóbol kibassza az azonosítómat és a jelszót. Talán a nyereséget nem Welness szállodai konferenciákra kellene költeni, hanem keresni egy másik szoftverfejlesztőt aki rendbe rakja a portált. 

--Safranek-- Creative Commons License 2007.11.06 0 0 1

Hali!

Három éve ott van a kötelezőm. Kárrendezésem ugyan nem volt, de bármilyen nyűgre (pl. fedezetigazolás kérése, amikor egyszer nem csekken fizettem be, hanem átutalással) korrektül intézkedtek.

Tavaly hűségjutalmazásként egyszer csak visszaküldtek egy havi biztosítási díjat.

Szóval nem tűnik rossznak.

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.06 0 0 0
Szia,

én ott vagyok 1 éve. Teljesen korrekt, bár szerencsére semmi dolgom nem volt velük egy zöldkártyán kívül. Fiókjuk kevesebb van, mint az Allianznak, jóval.

Allianznál amikor tavaly kértem a kártörténetit, közölték, hogy "hál istennek, megint elmegy valaki". Mondtam hogy sebaj hölgyem, egyszer majd az Ön állása is megszűnik.
Előzmény: kalambo (-)
kalambo Creative Commons License 2007.11.06 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

A kalkulátorok szerint ez adja a legolcsóbb biztosítást az autómra a komolyabb, értsd nem noname, biztosítók közül.

Kérdés, maradjak az Allianznál inkább, vagy pedig nyugodtan válthatok UNIONra, mert semmivel nem rosszabbak? Mennyire megbízhatóak, mennyire rugalmasak, mennyire ügyfélközpontúak?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!