Keresés

Részletes keresés

vegro Creative Commons License 2009.10.30 0 0 2
Ma már tök mindegy hol laksz, interneten vagy műholdon bárhol hallgathatod őket.

Én a magyar rádiók hallgathatatlansága miatt már rég Ö3-fan vagyok, de szerintem összehasonlíthatatlanul jók az osztrák kicsik is. Az FM4-t nem ismerem, nem az én stílusom, de sajnos az Ö3-on is eléggé elszaporodtak a számok között mostanában az idegesítő szlogenek, amikkel pl. elűztek a magyar rádiók már korábban.

De jó példa a reggeli műsoruk, ahol jól megfér poén, információ, egy kis politika és sok zene egymással.


Egyébként legyen vagy OE3 vagy még inkább Ö3, de ez a mix a topikcímben nem valami gusztusos :-)
Előzmény: aril brikha (1)
aril brikha Creative Commons License 2009.10.30 0 0 1
a nyugati határvidéken, sokan hallgattak/hallgatnak FM4-t.

a hírek/műsorok többnyire angolul mennek, ezt leszámítva, eléggé stimmel az írásod... ;)
Előzmény: Törölt nick (-)
aril brikha Creative Commons License 2009.10.30 0 0 0
nem 0...
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.29 0 0 topiknyitó
Nem tudom hányan ismeritek az osztrák közszolgálati média két országos, zenei profilú, de rengeteg tartalmat is sugárzó adóit az ÖE3-mat és az FM4-et?

Szakmailag és minőségre nagyon ott vannak, nagyon szeretem, úgy mindent, a szignálokat, a színvonalat és úgy az egészet, ahogy az egészet összerakták! Végtelen profizmusuk, napszakhoz igazodó szerkesztésük és hihetetlen műsorszerkesztési kultúrájuk rettenetesen tetszik, több, mint 20 éve kísérem figyelemmel az adóikat, pontosan tudom, mi volt a trend náluk a 80-as, 90-es években, mit csináltak az elmúlt években és mivel látják a naptárt és látják, hogy 2009-10-ben újabb évtizedet lépünk le, ők már most váltottak, mert váltaniuk kellett! És ezt meg tudták csinálni, úgy hogy mindenkihez szólnak. Náluk érdekes módon megfér együtt a mainstream zene és az alternatív is. Ja és szarráverik hallgatottságban az összes osztrák kereskedelmi rádiót.

Úgy látom, hogy Magyarországon mindkét adónak külön rajongótábora van, még olyanok is, akik nem beszélnek németül is ezeket hallgatják a magyar adók helyett: Szóval valahogy még a németet nem is beszélőket is meg tudja fogni a határ túloldalán....

KÉRLEK, HA NEM ISMERED ŐKET CSAK EGY PRÓBÁT TÉGY A KEDVEMÉRT!
HALLGASS BELÉJÜK:

http://fm4.orf.at/

http://oe3.orf.at/

KÖSZÖNÖM!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!