Keresés

Részletes keresés

ps2freak Creative Commons License 2009.11.20 0 0 105
te viszont kötekszel... ennyit érsz.
Előzmény: Flatus (104)
Flatus Creative Commons License 2009.11.19 0 0 104
Elfelejtetted a reggeli gyogyszereidet...
Előzmény: ps2freak (103)
ps2freak Creative Commons License 2009.11.19 0 0 103

Sokkal egyszerűbb dolog a CO-val rémisztgetni ... nem kézzelfogható, nem egyértelműen bizonyítható ... viszont az összes hatóság azonnal hivatalból kivonul + lehet dobálózni olyanokkal, hogy életveszélyes és be kellene záratni az épületet ....

 

ez a "szaros módszer" nem eredményes, mert max nevetséges ... nem kelt pánikot, nem elhitethető, hogy életveszélyes, nem mondható rá, hogy helyrehozhatatlan tervezési hiba .... egyszóval Flatus olyan szar, mint a hisztid amit művelsz itt napok óta ... egyébként menj le bármelyik tetszőleges mélygarázsba ahol van forgalom is és tölts el fél órát te félhülye .... :P 

Előzmény: Flatus (101)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.18 0 0 102
Mással is előhozakodhatnék, mint egy filmmel, de megy a kettesen egy dél-koreai sorozat. Másról sem szól, mint arról, hogy bizony-bizony a bölcs, magas rangú hatalmasságok szava sem szentírás. Lehet, hogy minden dokumentálva van, mindenki elismeri és mégsem ér az egész semmit. Egy példa (nincs semmi párhuzam a mostani rosszullétek vagy az influenzajárvány között) csak a dokumentáltsághoz: Talán többen emlékeznek a Budapesti levegőszennyezettségi mérőállomásokra még a régebbi időkből. Gyönyörűségesen szép eredményeket jeleztek. Egy bibi volt velük. A fránya nyugati kocsikhoz készültek. Nem mértek olyan károsító-anyagokat, amiket a keleti járgányok kiböfögtek, s mértek olyant, amit nem. Dokumentálva volt, hogy a főváros levegője jó. A gégészeten, onkológián stb. meg az, hogy talán mégsem.
Előzmény: Mr.Dimitrij (99)
Flatus Creative Commons License 2009.11.18 0 0 101
Ingerkuszob alatt
Előzmény: Mr.Dimitrij (99)
Wattocsak Creative Commons License 2009.11.18 0 0 100
Szeretem az összeesküvés elméleteket. A legszebb, hogy pár ilyen olvasatán még hisznek is benne egyre többen. Mert nem is lehet CO mérgezés, az olyan snassz. Sokkal egészségesebb egy bonyolult dolgot kitalálni, az sem baj ha életszerütlen. Lényeg a bizalmatlanság keltése.
Mr.Dimitrij Creative Commons License 2009.11.18 0 0 99
A WC eldugaszolása: egyértelmű (és semmire sem jó). Egy bombariadó: egyértelmű. 30 hajléktalan: majdnem egyértelmű (és semmire sem jó). Egy szimulált/erőltetett CO mérgezés gyanúja: nem egyértelmű, pánikkeltő (és pont alkalmas arra, amire szánták).

Hogy ne menjek az időben nagyon messzire: vajon miért nem kéri senki az új influenza elleni védőoltást és miért fogyott el mégis a szezonális influenza elleni oltóanyag? Csak nem azért, mert valakik elhitették az emberekkel, hogy néhány év múlva jól beledöglenek a mellékhatásokba, ellenben a H1N1-től legfeljebb csak okádnak egy jót. (az óvodánkban meg a suliban alig néhányan kérték, pedig ingyenes volt)
Pedig nemzetközileg elismerték a hazai oltóanyag minőségét és a szlovákok is ide jönnek, hogy raklapszám vigyék... Keresheted a bizonyítékokat, miközben azt hiszed, nem fogják legalább százan egyszerre az orrodat és vezetnek bele nap mint nap a saját kis ösvényeikbe.
Flatus Creative Commons License 2009.11.18 0 0 98
Rendkivul kellemetlen, viszont senki nem hal bele!
Előzmény: Wattocsak (97)
Wattocsak Creative Commons License 2009.11.18 0 0 97
És tudod mennyivel látványosabb? A szagról nem is beszélve.
De már nem haragszom:-)
Előzmény: Flatus (96)
Flatus Creative Commons License 2009.11.18 0 0 96
Na ugye, mennyivel egyszerubb, mint a CO.
Előzmény: Wattocsak (94)
Wattocsak Creative Commons License 2009.11.18 0 0 95
Én lennék a legboldogabb ha csak ebben tévedtem volna
Előzmény: Törölt nick (93)
Wattocsak Creative Commons License 2009.11.18 0 0 94
Lebuktál!!
20 éve az egyik szállódában átadtuk a vizesblokkot és két napra rá elöntötte a szar az egész környéket. Tele volt tömve a lefolyó a szálloda monogrammos törölközőivel.
Tehát te voltál!! Már mindegy elévült:-)
Előzmény: Flatus (90)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.18 0 0 93
Bocsesz, de állítólag nem co2, hanem co.
Előzmény: Wattocsak (92)
Wattocsak Creative Commons License 2009.11.18 0 0 92
Érdekes. Nem a CO2 ügye. Nem arról szól a vita.
Mindenkiben és mindenben kételkedünk. Rendőrség a politika pribékje, tűzoltók és az orvosok is a média prostijai...
De amikor ellopják az autónkat vagy rosszul leszünk ég a házunk csak hozzájuk fordulunk. Akkor is így gondolkodunk? Azt hiszem nem. Ott kétségbe esve várjuk a segítséget, pedig csak kétszer gázoltunk a becsületükbe a héten, és amint jobban leszünk megtesszük harmadszor is.
Előzmény: ps2freak (89)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.18 0 0 91
Én csak azt nem értem, hogy történhetett a spár szintjén a co-mérgezés, fölfelé ugyanis nyitott a kóceráj.
Előzmény: ps2freak (79)
Flatus Creative Commons License 2009.11.18 0 0 90
A konkurrenciat sokkal egyszerubb modszerekkel le lehet jaratni, ha valakinek eppen erre tamadna kedve. Pl. a legfelsobb szinten eldugaszolom a vecet, majd az egesz kocerajt elonti a szar. Bombariado. Bekuldok egy csapat csovest vagy egyeb kellemetlen alakot. Panikot keltek fustbombakkal, hangbombakkal.

Ehhez kepest - szerinted - a konkurrencia egy meglehetosen maceras es bizonytalan kimenetelu modszert valaszt, ahol egy szintelen es szagtalan gazzal tortent mergezest probalnak meg elhitetni. A modszerhez be kellett avatni az epulet uzemeltetoit, hogy a szellozorendszert egy kicsit hangoljak felre, be kellett avatni a rendeszeket, be kellett avatni a mentosoket, a tuzoltokat, meg kellett venni a (szerinted) mediakurva toxikologus nyilatkozatat, az alkalmazottakkal el kellett jatszatni a rosszulletet es az ajulast es hasonlok. Te ezt sokkal valoszinubb es hihetobb tortenetnek gondolod, mint a fentiek kozul barmelyiket. Azt pedig vegkepp kizarod, hogy sulyos muszaki problema merult fel.
Előzmény: ps2freak (89)
ps2freak Creative Commons License 2009.11.18 0 0 89

Igazából téged nem kell komolyan venni ... ha neked a cikkekből az jön le, hogy valós a mérgezés és nem szimuláns pénztárosok, felfújt médiahiszti és egy megkérdőjelezhető toxikológus áll a háttérben akkor hajrá .... :P

 

pedig a pénz és a konkurencia az okok ... :)

Előzmény: Flatus (88)
Flatus Creative Commons License 2009.11.18 0 0 88
Nem gondolom, hogy veszmadar lennek.

En megmutattam a bizonyitekat az allitasomnak: maga az epulet uzemeltetoje ismerte el a Co mergezes tenyet. Te semmit nem tudtal felhozni a sajat allitasaid bizonyitasara.

CO mergezesben pedig meg szoktak halni az emberek, az pusztan szerencse kerdese, hogy kinek mennyi jut belole, ugyanis sem szine nincs, sem szaga, csak indirekt modon mutathato ki. Hogy eppen meghaltak benne vagy csak kisebb baj tortent az mellekes kerdes, az elv ugyanis az, hogy semmilyen gaz nem mehet at a garazsbol a szupermarketbe. Hogy ez a veszelyes szint alatt vagy felett volt az totalisan mellekes kerdes.

Az irasod pedig teljesen szubjektiv es minden alapot nelkuloz. Mediakurva toxikologus meg mediahiszti meg azok a franya orvosok, akik nem talalnak semmit. Ugye nem baj, ha nem veszlek komolyan?
Előzmény: ps2freak (87)
ps2freak Creative Commons License 2009.11.18 0 0 87

http://www.langlovagok.hu/html/galeria/3928.shtml

 

Figyeld a tömeget és az egyenruhákat :) Ráadásul ugye a saját lábukon beszélgetve távoznak pedig rosszul vannak ... aha, persze :)

 

Szerintem nem zártak be semmit, de az üzemeltetők nagyon komolyan kezelték a helyzetet. Nekem ez derül ki a történtekből, ezért maradtak sokáig a tűzoltók pl...

 

 

Egyébként annyit olvastam, hogy az üzemeltető elismerte a hibát és kijavították ezeket, olvastam olyat is, hogy nem mértek veszélyes CO szintet, olvastam olyat is, hogy minden "áldozatot" megvizsgáltak és nem találtak rajtuk rendellenességet, olvastam olyat is, hogy a médiakurva toxigológus úr viccelődik a műszaki igazgató nyilatkozatain, olvastam olyat is, hogy egy orvos kijelentette, hogy senki nem sérült meg vagy szenvedett mérgezést.

 

Továbbá olvastam a Te hozzászólásaidat és nem értem minek szajkózod azt, hogy emberek halhatnak meg amikor ez csak pánikkeltés és egyébként büntethető ....

 

Talán meghalt valaki ? ... vagy esetleg van 5-6 pénztárosunk aki rosszul lett csak azok a fránya orvosok nem találták a nyomát, hogy mitől .... továbbá mutass nekem valakit aki azt mondja, hogy rosszul van, pedig esetleg nincs, utána ha már a mentők megjönnek nem megy velük hanem azt mondja, hogy " bocs, már nem is ..." ...

 

és mutass nekem egy orvost aki nem viszi be a kórházba azt aki állítólag rosszul van pedig láthatóan nincs ha ezt egy ekkora médiahiszti kíséri ....

 

ezeket az embereket bevitték a mentők, megvizsgálták és nem találtak semmi rendellenességet .... de ez kellett a közvélemény lenyugtatására ...

 

ettől még lehet, hogy voltak akik első nap rosszul lettek de azóta már nincs hiba és nincs bűz ...vannak viszont ilyen vészmadarak, mint te ... Flatus ...

 

 

 

Előzmény: Flatus (84)
Egy hegy megy Creative Commons License 2009.11.18 0 0 86

ps2freak,

 

Ez jó :)

 

A többit leírták a cikkekben ... 

 

... a sok buta ember meg sajnos feltétel nélkül elhiszi amit olvas

Előzmény: ps2freak (83)
Flatus Creative Commons License 2009.11.18 0 0 85
Ez eleg bizonyiteknak ha ok maguk ismerik el?

A fejlesztési igazgató szerint vasárnap a tűzoltóság tájékoztatásával ellentétben nem az autók kipufogógáza, hanem mégis szén-monoxid okozott mérgezést.

Most te jossz a bizonyitekokkal
Előzmény: ps2freak (83)
Flatus Creative Commons License 2009.11.18 0 0 84
Hulyeseg.

A CO nem budos.
A CO pedig merheto volt. Be is inditotta a riasztast. A rosszulletek sem szimulaltak voltak.


De forditsuk meg a dolgot: nem volt sem CO, sem semmi. Akkor minek zartak be a kocerajt? Miert nem mehetett be senki? Miert vittek korhazba embereket, ambar semmi bajuk nem volt? Miert nem tiltakoztak az emberek, hogy korhazba viszik oket pedig teljesen jol vannak?
Egy teves riasztas eseten a tuzoltok es a mentok kb. 5 perc alatt eltunnek. Itt pedig orakon at maradtak. Miert? Felesleges kapacitasaik vannak?


Te bizonyitsd be az allitasaidat.
Előzmény: ps2freak (83)
ps2freak Creative Commons License 2009.11.18 0 0 83

bizonyítsd be az állításaidat Flatus, ne vészmadárkodj ...

 

A többit leírták a cikkekben :  nem volt magas a CO szint, nem volt mérhető semmi az áldozatok vérében stb ... viszont az őrök szerint büdös van ... vagy nincs .... vagy várjál mégis ... :)))

 

Egy viszont tuti. Az elavult butik pláza Mammut bevételének bebaszik az Allee a karácsonyi vásár előtt ... kell valamilyen lejárató kampány .... ez az egész a pénzről szól, a sok buta ember meg sajnos feltétel nélkül elhiszi amit olvas ...

Előzmény: Flatus (82)
Flatus Creative Commons License 2009.11.18 0 0 82
Gyenge, gyenge, gyenge.

A CO merheto volt, nem oten lettek rosszul, nem mehetett haza a penztaros kislany... soroljam meg?

Nem nyilvanvalo a lejarato kampany.
Előzmény: ps2freak (80)
Mr.Dimitrij Creative Commons License 2009.11.18 0 0 81
Igen, ott voltam.

Nem kell ezt túlmisztifikálni, kurvára meg lett vezetve a nép. Ez volt a cél.
A többit PS2 leírta.
Előzmény: Flatus (77)
ps2freak Creative Commons License 2009.11.18 0 0 80

Uraim... ha komoly CO veszély van ott nem 5 ember lesz rosszul ...

 

Az tény, hogy működika tömegpszichózis és a végén már mindenki úgy érzi, hogy hű de rossz a levegő ... :) de ennek ha tényleg akkora volt a probléma, akkor nem 1x embert kellett volna érintenie ...

 

Persze a pénztáros kislány rosszul lesz és hazamehet, a rémisztgetésben persze egy index mindig partner ... a rossz hír ugyanis mindig érdekesebb ...

 

Nyilvánvalóan folyik egy lejárató kampány és ennyi. Evidens, hogy valamelyik másik pláza félti a bevételeit és erről szól az egész ...

Emlékszem, amikor az Aréna megnyílt akkor folyamatosan bombariadó volt pl ...

Előzmény: Flatus (77)
ps2freak Creative Commons License 2009.11.18 0 0 79

van pár kérdésem :

 

- miért nem lettek sokkal többen rosszul ha már komoly gázmérgezés van ?

 

- miért nem bizonyítható orvosilag, hogy az áldozatok valóban mérgezést szenvedtek ?

 

- miért nem bizonyítható műszakilag, hogy további probléma van, pedig az indexes "újságíró" szerint büdös van ...  ? :)

 

- miért ugyanazt az egy szerencsétlen spar-os pénztárost mutogatja a TV 3-4 napja, mint mérgezett áldozatot ?

 

- miért érzem azt, hogy végre van Budán mégegy bevásárló központ és pl a MOM vagy leginkább Mammut be van szarva, hogy a bevételük esetleg a karácsonyi hajrában pl. 50%-ot csökkenni fog ?

 

- ez a Zacher Gábor az, aki 7-8 éve pénzért adta a drogot a pácienseinek, akik a leszoktató programban vettek részt ? 

 

 

Egy hegy megy Creative Commons License 2009.11.18 0 0 78
Szerintem igen.

 

Ezt mégis, hogy gondolod? Hogyan kivitelezték az álrosszulléteket és álmérgezéseket?

 

ehn

Előzmény: Mr.Dimitrij (76)
Flatus Creative Commons License 2009.11.18 0 0 77
???
Ott voltal?

Ez azert nem tul szep ilyesmit feltetelezni. Meg is halhattak volna ott emberek. Nem tudom feltetelezni, hogy barki szimulalt volna. Azt el tudom kepzelni, hogy a hirek miatt mindenki sokkal jobban figyelte sajat magat, es a legkisebb szedules, fejfajas, zsibbadas, ami maskor eszrevehetetlen lett volna, esetleg panikreakciot valtott ki. De hogy ezt rosszhiszemuen tettek volna...
Előzmény: Mr.Dimitrij (76)
Mr.Dimitrij Creative Commons License 2009.11.18 0 0 76
Szerintem igen.
És utólag is elnézést azoktól, akik valóban rosszul érezték magukat. (Hozzá kell tennem, hogy a barátnőm is elmondta, hogy nem érezte jól magát aznap, miután hallott az esetről...)
Előzmény: Egy hegy megy (75)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!