Keresés

Részletes keresés

redworm Creative Commons License 2019.01.02 0 0 6

Érdeklődöm, hogy mi lett a cicával? Sikerült valamilyen hatásos terepiát találni?

iiko46 Creative Commons License 2015.04.15 0 0 5

Családunkban, baráti körben bizonyítottan haszosak vérszegénység és a leukémia egyes fajtái esetében a Spirulina és Chlorella, valamint az Aloe Vera készítmények!

Keress rá a gugliban, rengeteg információ van.

Beszéld meg az állatorvossal, hogy ezeket az emberek gyógyítására szánt készítményeket lehet-e cicának adni, ha igen milyen mennyiségben.

Előzmény: Vérszegény cica (-)
Antisystem Creative Commons License 2015.04.15 0 0 4

Szia!

 

Homeopátiást spec nem tudok, de kb ugyanazok a dolgok jáccnak, amik emberben is: könnyen felszívódó vaskészitmény, B-vitaminok, L-carnitine... gyors hatásra meg a vértranszfúzió, meg az alfa-erythropoetin... ha tudsz angolul:

http://www.felinecrf.org/anaemia.htm

http://www.felinecrf.org/esas.htm

 

ÜdV

 

 

Előzmény: Vérszegény cica (-)
ásítósmacska Creative Commons License 2015.04.13 0 0 3
ásítósmacska Creative Commons License 2015.04.13 0 0 2
Előzmény: Vérszegény cica (-)
Vérszegény cica Creative Commons License 2015.04.13 0 0 1

Ez most vicc, mert akkor baromi humoros!!!???

bindera Creative Commons License 2015.04.13 0 0 0

P0hár vizet.

Előzmény: Vérszegény cica (-)
Vérszegény cica Creative Commons License 2015.04.13 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

Segítséget, tanácsot szeretnék kérni: Van egy 8 éves autoimmun beteg sziámi cicánk. 5 éve, hogy rendszeresen kap kezelést, mert hol a szájfekély jelenik meg nála, hol nem eszik, hol valami más gond lép fel.
Medrollal szinten tartható volt, de még e mellett is megjelent a szájfekély időnként. Leukózisra negatív lett a tesztje.
Március elején megint rosszabbul lett, a Medrol le lett állítva, Sporimunt kapott, a laborja katasztrófális. A fehérvérsejtszám az egekben, a vörösvérsejtek és az egyéb ehhez kapcsolodó értékek pedig nagyon lent vannak, tehát nagyon-nagyon vérszegény és pusztulnak a vörösvérsejtjei.
A mostani kezelés Sporimun leállítva, ismét szteroid: Prednisolon és antibiotikum, mert a doktornő fertőzésre gondol. Enni eszik a Prednisolon miatt, de nagyon kis bágyadt, látszik hogy nagyon hagyja el az ereje, a kontroll labornál (múlt szerda) már a fehérvérsejtszám valamennyit javult, lement egy kicsit, de a vörösvérsejtek nem javulnak.
Az antibiotikumnak a gyulladásra kellene majd hatni, mert a nyirokcsomói, a szája, torka mindene gyulladt, de mitől fognak a vörösvérsejtek emelkedni, mi lesz ha kritikus szintre csökken és már a kis agya, szervei sem fognak ezáltal oxigént kapni. Szerdán megyünk újabb vérvételre és ha nincs javulás, akkor más antibiotikumot kap, de én aggódom, hogy nagyon megy az idő és elveszítjük őt.
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen homeopatias szert adhatnánk neki, hogy a vörösvérsejt termelődés meginduljon nála, vagy legalább ne csökkenjen tovább.
Nagyon köszönöm előre is!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!