Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

carVertical Creative Commons License 2019.01.09 0 0 topiknyitó

 

Helló!

Társ-partnereket keresünk

 

carVertical – Járműazonosító szám dekódoló és járműtörténeti jelentés

A csalások és balesetek azonosításának legmegfelelőbb módja

 

Ár: 4 799 Ft

Jutalék: 25% CPA; 30 napos cookie-k alapján



Előnyök

 

1. Megrongálódott járművek átfogó adatbázisa
Több mint 50 millió járművel kapcsolatban tárolunk adatokat, amelyekről azt jelentették, hogy különböző európai országokban vagy Észak-Amerikában megrongálódtak.  Az adatokat folyamatosan frissítjük, így az általunk biztosított jelentések tartalmazzák a közúti balesetek, vandalizmus vagy természeti katasztrófák által okozott megrongálódás legfrissebb és a leglényegesebb adatait.

2. Átfogó jelentés egy helyről
A használt gépkocsik nagy része külföldről vagy másik kontinensről érkezik, így nem könnyű nyomon követni a történetüket.  Az általunk rendelkezésére bocsátott átfogó jelentés segítségével, amely egy helyen tartalmazza valamennyi hozzáférhető adatot, sok időt és pénzt takaríthat meg.

3. Adatok beszerzése közvetlenül a járművektől
Világelsők vagyunk az olyan gépjárműtörténetről szóló jelentések összeállítása, amelyek a gépjárművektől kapott valós idejű adatokon alapulnak.  Az ezzel a módszerrel megszerzett információ más adatbázisokkal ellentétben nem avul el, ezért sokkal frissebb információkat tartalmaz és nehezebb hamisítani a bennük tárolt adatokat.  Az innováció az átláthatóság mozgatórugója!

4. Könnyen érthető információk
A jelentéseink nem tartalmaznak glosszáriumokat, mivel a bennük lévő információ világosan és érthetően van megfogalmazva, így azok is könnyen megértik, akik nem érdeklődnek a gépkocsik iránt.  Lehetőség szerint grafikus megoldásokat alkalmazunk; a képeken azonnal látható a jármű állapota.

5. A legmodernebb blokklánc technológia
Vállalatunk a blokklánc technológiát alkalmazza, ami a hagyományos központi adatbázisokhoz képest megnehezíti az adatok hamisítását, módosítását vagy manipulálását.  Nagyobb bizalom, kevesebb aggodalom.

 

A CarVertical.hu termékeket és szolgáltatásokat a következő címen támogathatja:

- Közösségi hálózatok

- Személyes weboldalak/blogok

- Fórumok

- PPC kampányok

 

Van javaslata és ötlete a jövőbeli együttműködésre?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!



Regisztráljon itt: carvertical (dot) postaffiliatepro (dot) com

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!