Keresés

Részletes keresés

Hamvas Srác Creative Commons License 4 napja -1 0 37

Fiatal (18 – 25 éves) Budapesti, nőiesen izmos, sportos – de karcsú, és formás, ápolt, igényes

 

hetero vagy Bi lányt keresek – rimmingelésre, közös vibrizésre, olyan lányt keresek,

aki imádja ha mindenhol jól megdugják, az alárendelt szerepet is kedveli, de át is tudja venni

 

az irányítást, és felcsatolható műpénisszel jól megdugja a pasit. Domina is tud lenni.

 

Előny ha szereted az enyhe fojtogatást, fenekelést, kényszer franciát!

 

Ilyen közös szerepjátékokra keresek egy hamvas, de szép alakú, vagány, közvetlen.

nagyon ápolt, független, jó illatú fiatal lányt.

 

Az ismerkedés arc nélküli akt fotókkal, mobilszám cserével indul!

 

Utána személyes találkozó. Amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor

csinálunk egy-két próbát. Helyem van, a belvárosban. Maximális diszkréció!

 

Hosszútávra keresek, egy lányt.

Én magas, inkább karcsú, egyhén izmos, kis popós, srác vagyok.

 

Írj nekem bátran ide: helyessrac.bp@gmail.com

qwewsx123 Creative Commons License 2024.04.30 -1 0 36

Ismertek olyan úrnőt, aki meleg férfiakkal szokta rojtosra baszatni a szolgáit ?

DBsubsrac Creative Commons License 2024.02.13 0 1 35

Sziasztok,

Debreceni sub passziv vagyok.  asd20cm kukac gmail.com 

 

(sex szolgaság és tágítás izgat a legjobban).

Használómat, Gazdámat, Domomat tágítómat, fistelőmet keresem.



Mister V. Creative Commons License 2022.10.23 0 0 34

Az utolsó 2 hozzászóló eltévesztette a topikot, ugyanis ez nem a SM részleg, hanem a DS!

 

ALÁZÁSI MÓDOK, ÖTLETEK

 

...de itt a szétverésről, stb. volt szó, ami a szadizmus és nem a megalázás kategóriájába tartozik.

Példaként: megalázás ha pórázon sétáltatod, földről eteted

Ehhez képest "Késsel vágdosni szétszurni stb.", "Rá vernék kalapáccsal mindenhol" ez már puszta szadizmus, ráadásul az első mondat testi sértés kategória. Szóval ha lehet, akkor ezen megnyilvánulásokat egyéb szadizmussal foglalkozó helyre kéretik legközelebb írni.

egykéthár Creative Commons License 2022.10.22 0 1 33

Én ugyan pasi vagyok, de ezek közül amiket felsoroltál néhányat átélnék egy ilyen szadista pasival.

Előzmény: Sziahelo03 (32)
Sziahelo03 Creative Commons License 2022.10.22 -3 1 32

Minden féle perverz szadista és beteges extrém dolgot szeretek tabu nincs.

 

Szeretem a trágár beszédet a lekötözést a mélytorkot meg ha durván lehet erőszakoskodni letépni a ruhát róla ha szenved a másik ha sikít vagy sír. meg vadul ujjazni vagy öklözni megtaposni megalázni leköpni meg minden durva dolgokat. Késsel vágdosni szétszurni stb.

 

Rá vernék kalapáccsal mindenhol letépném a ruháját és azzal kötnék egy csomót a nyakára hogy tudjam folytogatni elszórítanám a mellét lilára közbe box zsáknak használnám szét ütném. A pináját meg kitágítanám meg öklözném utána feldugnák neki egy nagy golyót vagy almát amennyi belefér és úgy hagynám égy darabig jó kitágulna..

 

 

 

Akit valamilyen bizar dolog érdekel vagy szeret írjon nyugodtan tabu nincs. Faszopo03@citromail.hu

Nuninyalifali Creative Commons License 2022.08.25 0 0 31

Kedves Dóri

 

Amikor nem nyúlhatsz magadhoz hidd el, hogy kibírod!

Sajnos a prosztata orgazmus nem megy. 

Előzmény: v_dori (29)
biracial60 Creative Commons License 2022.08.06 -4 3 30

Például:

 

v_dori Creative Commons License 2022.08.05 0 1 29

Kicsit hihetetlen, hogy kibírtad 1 óráig abban a kényszertesthelyzetben, de talán igen. Ha análisan beléd hatolt a feleséged, jól megdugott, hogyhogy nem élveztél fel, biztos föl voltál izgulva, a legtöbb férfi, főleg ha bírja az anális szexet, el szokott élvezni.

Előzmény: Nuninyalifali (28)
Nuninyalifali Creative Commons License 2022.08.01 -1 2 28

Régóta játszunk ilyet a feleségemmel.

 

Legtöbbször Ő a domina és én teljesítem a kívánságait. Legutóbbi alkalommal szabdságunk alatt 1 hétig voltam a szolgája. Egy héten keresztül ő “öltöztetett” póráz stb. Aú első napon teljesen meztelenül kellett lennem és pórázon este megfürdetett és orálisan kellett kényeztetnem a popsiját utána megmosta a fogam és jött a puncija. Végén reménykedtem kis jutalomban de nem kaptam meg. 
2. nap egy székre fektetett hassal majd odakötözte a lábaim illetve a kezeim a székhez. Ezután arcom elé ült és vibrátorával kb 1 órán keresztül maszturbált. Mikor befejezte elővett egy felcsatolhatós műfaszt és jól megdugott vele. Ezután a punciját kellett nyalnom. Miután ez elég volt neki elől főzött és kivitt az udvarra megfürdetni megmosta a farkam de csak óvatosan nehogy elélvezzek.

Hasonlóan teltek a napok mígnem utolsó nap mikor lejárt a szolgaságom az utolsó feladatom az volt, hogy 1hét sexuális izgatás után szeretkezzünk ennek nagyon örültem kb 5 másodpercig tartott az aktus… 

Mister V. Creative Commons License 2022.08.01 0 0 27
Előzmény: v_dori (26)
v_dori Creative Commons License 2022.07.30 0 0 26

Az említett videó linkjét meg tudnád adni?

Előzmény: Mister V. (25)
Mister V. Creative Commons License 2022.07.29 0 0 25

Ha nagyon fel van izgulva, akkor elélvez, csak később.

Nem próbáltam, csak videókon láttam erényöves szolgák alkalmi szabadonengedése alkalmával, ott még érzéstelenítő krémet is használnak.

Gumiból pedig kifejezetten vastagot érdemes ebben az esetben választani.

 

Csak gondold el, hogy csupasz kézzel érintesz valamit, vagy orvosi gumikesztyűvel vagy háztartásival. A másodiknál még érzed, amit fogsz, de már nem annyira, a recés háztartásiban meg már szinte alig. Ilyen elven működik a több óvszer. Minél vastagabb, ő annál kevésbé érzi a súrlódást, de te meg ha pl. érdesítettet raksz kívülre, neked meg adott lesz az élvezet.

Előzmény: v_dori (23)
toestrap Creative Commons License 2022.07.27 0 1 24

Szia Dóri!

 

Sztem először azt kellene tisztázzátok, hogy a párodnak a megkötözés és a doktor/nővér fétis milyen kombinációja jön be leginkább. Lehet hogy ő már elképzelt egy jelenetet, amit együtt tovább mesélhettek, fejleszthettek. Fontos előre megállapodni hogy hol a határ, mikor kell a játékot megszakítani, azaz egy biztonsági szó.

 

Az orvosi rendelőben meztelenül kikötözött "páciens" sokmindenre számíthat verésen kívül: ráülhetsz a fejére vagy a farkára, kínozhatod a kezeddel vagy a lábaddal, meg is taposhatod vagy a szájába tömheted a zoknidat, bugyidat, stb.

 

Szerencsés a barátod, hogy ilyen vállalkozó kedvű lány vagy! Várjuk a beszámolót ;)

 

Előzmény: v_dori (23)
v_dori Creative Commons License 2022.07.27 0 0 23

Kösz a választ, Magyarországon tényleg tévhitek terjedhetnek  a BDSM-ről, kösz a magyarázatot, az ötlet, amit hosszan leírtál jó, lehet, hogy kipróbáljuk. Egyébként, ha több vastag óvszer használatával szexelnék vele nem is élvezne el (ilyesmi eszembe se jutott, de jó ötlet)? Hány óvszert kellene felhúzni?

Előzmény: Mister V. (22)
Mister V. Creative Commons License 2022.07.27 0 1 22

Tévhit, hogy a dominaság erről azól, amit írtál. Ez csak a magyarosított változat, mivel itthon nincs BDSM kultúra és a többség a "szürke" filmeket tekinti a BDSM bibliájának... helytelenül.

A nem magyarosított BDSM-ben el kell döntened, hogy domináns, szadista vagy mindkettő lennél.

A domináns lehet teljesen játékos is: pitiztetés, földről etetés, pórázon vezetés, de lehet komolyabb szintű is: talpnyalatás, erényöv-viseltetés, stb.

 

Ez a dominancia. Ütni, fájdalmat okozni csak nevelési célzattal kell, tehát ha nem mazo a másik fél, még a gyengédebb ütéseket sem fogja élvezni.

 

A "szürke" filmek vanilla-, azaz szex alapú kapcsolatról szólnak. Egy valódi domina ezzel szemben szinte érinthetetlen a szolgája számára, vele ha van is szex ritka esetben, az is vagy több vastag óvszer használatával, hogy a szolga ne élvezhesse, vagy erényöv mellett felcsatolható műkukin lovagol a domina.

A nem vanilla (azaz nem BDSM extra light) esetében a dominát nem érintheti engedély nélkül a szolga, illetve a domina többnyire fel van öltözve, míg a szolga csupasz (vagy fétis ruhában van: lakk, latex, sissy, maid, stb.).

 

Ha valódi BDSM-re vagy kíváncsi, legközelebb Bécsben van BDSM kávézó, ami hétvégente rendezvényt is tart (nem úgy mint nálunk a negyedévenkénti fétisparti, ami mármár inkább orgiára hasonlít a valódi BDSM vagy fétis helyett). Itthon mindenkinek csak szex-fétise van, külföldön jellemzőbb a lakk, latex, láb, stb.

 

A te esetedben pl javasolnám, hogy ha részben erotikusra tervezed, akkor csak neked legyen az.

Vacsi végén, megparancsolod, hogy mint egy streptease (sztriptíz) táncos, szabaduljon meg minden ruhájától, majd ez után térdeljen le eléd. (Nem baj, sőt jó is, ha elneveted magad közben.) Felraksz egy nyakörvet és egy pórázt rá, majd ráparancsolsz, hogy mosogasson el. Ha foltos marad a tányér, akkor ütsz rá egy nagyobbat és az összeset újra mosatod vele, még a tisztákat is.

Ezután pl. felmosatod vele a padlót, itt is ügyelve a hibátlan munkára. 1 hajszál ha ottmaradt, az egészet kezdje elölről. Majd keresel valami süteményt (krémes, négercsók, stb.), ami könnyen széttaposható és nem száraz. Ledobod a földre, széttaposod és a talpadról nyalatod le vele, miközben ő előtted térdel. A végét a földről felnyalatod vele... így ha hanyagul takarított, csak magára vethet.

Utána egy kis bort/pezsgőt is csurgathatsz a lábadra térdtől lefelé, amit szintén úgy kell lenyalnia.

Jöhet egy kis talpmasszázs, lábköröm-festés, azt fújja, amíg megszárad.

A végefelé összekötözöd a kezét és kikötöd valahova, majd leveszed a bugyidat, a szájába tömöd, masztizol előtte, majd a végén a nedves ujjaidat az orra alá törlöd. Így hagyod ott pár percig, miközben elmondod neki, ha még pár napig jól mosogat és szépen takarít, talán kézzel kivered neki... és ha nagyon meg lennél elégedve vele, akkor idővel kinyalhat.

 

Mivel nem kap meg, hanem harcolnia kell érted, jobban fogja élvezni az erotikát is, de mindig figyelj arra, hogy a lényeg akkor is az legyen, hogy neked legyen jó elsősorban! Ne te legyél az ő ribanca, hanem ő a te szolgád!

 

Ne félj, ha valamire nemet mond... ha tényleg van benne némi sub hajlam, csak kéreti magát, ha meg nincs, akkor ez az egész játék számára nem is élvezetes.

Előzmény: v_dori (21)
v_dori Creative Commons License 2022.07.25 -1 1 21

Sziasztok, a barátommal szeretnék BDSM módra játszadozni, ő lenne a szub, én a domina, csak nincs ötletünk az alapsztorit illetően, meg, hogy mit csináljak vele, nyilván megkötözöm, kicsit paskolom (nagyon durva doglokat nem szeretnénk). Tudnátok ötleteket adni? Kösz!

FetishParadise Creative Commons License 2022.07.01 0 2 20

Online dominalast vallalok:) Ha erdekel irj emailt

SXTR Creative Commons License 2022.03.27 0 1 18

IZGATÓ DOMINA NŐVEL ISMERKEDNÉK GYŐR MELLŐL !

qwewsx123 Creative Commons License 2022.03.19 0 0 17

Veled mit csináltak ?

 

Előzmény: Gladiátor1974 (15)
egykéthár Creative Commons License 2022.03.18 0 0 16

Fürdetése a Gazdának. Körben az egész testét. Ha utasítás van rá, akkor borotválni is. Utána orálisan is kielégíteni. Közben ha pisilni kell neki, akkor természetesen ránk pisil, ahová akar.  Utána a pisi maradékot is szájjal kell letisztítani. 

Vagy egy tetszőleges helyre billogot sütni a szolgára. Lehet kevéssé látszó helyre, pl fenékre, de akár hónaljra, vagy comb belső felére is. 

De lehet piercinget is tetetni intim helyre, amibe bele lehet tenni időnként nagy színes állatjelölő bilétát, amire akár számot vagy mást lehet írni. 

 De persze még más ötletek is lehetnek, de sajnos kevesen vállalják az ilyen keményebb dolgokat.

 

Gladiátor1974 Creative Commons License 2022.03.16 -1 1 15

Megkaptad ami járt

Előzmény: qwewsx123 (13)
nyomtaposo Creative Commons License 2022.03.16 0 0 14

vizes kínzások jönnek be nagyon
durva megfürdetés, víz alá nyomás, a sub forgatása víz alatt, bukfenc a vízben előre-hátra, átbújás láb között, vízbe lökés, fejjel lefelé vízbe lógatás
kényszerzuhany, lelocsolás hideg vízzel, a sub egy szőnyegporolóhoz kikötve, gyötrés nagynyomású mosóval
víztaposás, úszás megkötözve vagy megbilincselve, nehezítés: bekötött szemmel

qwewsx123 Creative Commons License 2022.03.14 0 3 13

Nekem volt olyan úrnőm, aki leszíjazott és meleg férfiakkal baszatott seggbe csoportosan.

Horvát96 Creative Commons License 2020.08.04 0 0 11

Sziasztok lányok. 28 vagyok és szűz, ki venné el nekem? Csicska is szívesen lennék. Írjatok. thomas24@gmail.hu

Mister V. Creative Commons License 2020.04.25 0 1 10
Bocs, a te adatlapodat néztem... de ha az illető hozzászólásait megnézed, találsz egy ilyet:
"Feleségem popsija :)"
Ebből kiderül, hogy nős pasiról van szó.
Előzmény: Mister V. (9)
Mister V. Creative Commons License 2020.04.25 0 1 9
Legalább olvasnád el az adatlapját... abból kiderülne:
"Budapesti Kanos és sok mindenre nyitott teli fantáziaval HETERO VAGYOK"

Szóval neki adtad meg a mailcímed... ill. itt a neten plusz keresőkbe is. Csak gratulálni tudok hozzá.
Előzmény: szeximado29 (8)
szeximado29 Creative Commons License 2020.03.16 0 0 8

Beszélhetunk róla ha nő vagy 

1130balogh@gmail.com 

Előzmény: Segitenitudok (5)
szeximado29 Creative Commons License 2020.03.16 0 0 7

Élveznéd? Szeretnéd? 

Benne lennék ha esetleg komolyan gondolod 

Előzmény: zsugabubus3 (3)
Segitenitudok Creative Commons License 2020.02.21 0 0 5

Kár, hogy nem él ez a topic...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!