Keresés

Részletes keresés

TONYPHY Creative Commons License 2024.03.05 0 0 2

Spotify generally offers a broader music selection, personalized playlists, and better recommendations. Pandora, with a more radio-focused approach, may suit those who prefer a simpler experience. Both have free versions with ads, but Spotify's premium subscription provides additional benefits.

Young Jasper Creative Commons License 2024.01.10 0 0 1

Actualmente hay muchos spotify premium apk gratis para que elijas, porque ya estoy familiarizado con Spotify, así que me gusta mucho usar Spotify. En mi opinión personal usaría Spotify.

Woorim Epsom Creative Commons License 2021.03.16 0 0 0

0 vs. 0

JulianKale Creative Commons License 2021.03.16 -1 0 topiknyitó

Nem tudja eldönteni, melyik zenei streaming szolgáltatásra iratkozzon fel? Próbára tettük őket.

 

 A Spotify és a Pandora a legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatás, de melyik a legjobb? Megyünk a Spotify és a Pandora ellen, hogy megtudjuk, melyik kerül ki a tetején.

 

Itt található összehasonlításunk a Spotify Premium Free és a Pandora költségeiről, a zene kiválasztásáról, az eszközök elérhetőségéről és egyebekről.

 

Ingyenes Spotify és ingyenes Pandora: melyik a jobb?

 

 Az ingyenes Pandora lehetővé teszi rádióállomások létrehozását kedvenc műfajai, előadói vagy dalai alapján. Testreszabhatja az állomáson lejátszott zenét úgy, hogy hallgatás közben mindegyik dallamnak egy hüvelykujját felfelé vagy lefelé.

Sajnos a közvetítés során hallgatnia kell a hirdetéseket, és csak korlátozott számú dalugrás van. Ezenkívül nem hozhat létre lejátszási listákat, nem oszthatja meg azokat, és nem hallgathat zenét offline módban.

 

Az audiofilek számára sem a legjobb, mivel a Pandora ingyenes szintje alacsonyabb hangminőséget kínál, mint a prémium tagság.

 

Ingyenes Spotify

 

Ingyenes Spotify felhasználóként teljes mértékben kihasználhatja a platform zenei ajánló motorját.

Más szavakkal, az alkalmazás meghallgatja a naponta elfogyasztott dalokat, és új zenéket ajánl Önnek. Bár továbbra is hallgatnia kell a hirdetéseket, és a mobilalkalmazásban a dalok keverednek.

 

Szintén korlátozódik az alacsonyabb minőségű hangra, óránként hat sávos ugrásra, és nem fog tudni offline hallgatni zenét.

A Pandora és a Spotify ingyenes verzióit is támogatják a hirdetések. Ennek ellenére a Spotify ingyenes verziója nagyvonalúbbnak bizonyul, mivel asztali számítógép használatakor igény szerint hallgathat zeneszámokat.

 

Spotify Premium vs. Pandora Premium: Melyik a jobb?

  

A Pandora két prémium szintet kínál , de csak a Pandora legmagasabb szintje versenyez a Spotify Premium tagságával.

 

A Pandora Premium hirdetésmentes, igény szerinti lejátszást és korlátlan sávugrást kínál. Jobb hangminőséggel rendelkezik, mint az ingyenes szint.

 

Előnyt élvezhet a korlátlan offline hallgatás is. Mindazonáltal emlékeznie kell arra, hogy 30 naponta legalább egyszer csatlakoztassa telefonját a Wi-Fi-hez, hogy a dalok továbbra is aktívak maradjanak az eszközén.

 

Spotify Premium. A Spotify Premium korlátlan hozzáférést biztosít az igény szerinti zenehallgatáshoz, a számok kihagyásához és a hirdetések nélküli hallgatáshoz. Ebben a szintben több mint 3000 dalt tölthet le akár három különféle eszközről. A Spotify Premium jobb hangminőséget is tartalmaz. 30 napig kipróbálhatja a Spotify Premium szolgáltatást, mielőtt fizető előfizetővé válna.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!