Keresés

Részletes keresés

puzdra Creative Commons License 2021.09.02 0 0 5

M. Zay Péter - a vitában kifejtett állaspontja szerint - azért állt össze a fletó által gründolt szivárványosokkal, hogy a győzelmük után elszámoltathassa Gyurcsány Ferencet, IS.

 

Silány egy indok. Ez az indulatvezérelt ember a globalizmus hasznos idiótája. Azért küldték haza, hogy a ráeső 2-3  % szavazat is biztosan az internácikhoz kerüljön. 

bácsi666 Creative Commons License 2021.09.02 0 1 4

csak a végét láttam ennek a vitának, de ez a Márki -Zaj egy idióta: nyilvánvaló tényeket tagad le, pld, hogy LMBTQ-ok nem járnak be iskolákba, stb. Nem lehet vele vitázni mert egyszerűen nem engedi, hogy a kérdést is feltegyék neki, nem hogy a vitát meghallgassa. Tiszta idegbeteg ember, rossz volt hallgatni, Flecó egy kis nyuszika mellette. Csak az a baj, ez az ember egy pszichopata. Na a felesége meg egy véreskezű bába, így a gyereküket el sem bírom képzelni...

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.29 -1 0 3

ez teljesen rendben van és ezt a módszert kell itt nekünk is megtanulni.

 

részben, mert "mert a nép minden korban vevő az "ellenségtől" való félelemre."

 

részben meg a közös ellenségkép a legjobb összetartó erő. 

 

Előzmény: seymour_ (2)
seymour_ Creative Commons License 2021.08.29 -2 2 2

Asszem ezen már egy jó ideje túl vagyunk. OV röhög a markába, mert olyan, mint "ellenzék" nincs. csak mivel neki is kell egy ellenségkép, meg azért nem kellene megrémíteni az embereket azzal, hogy totális diktatúra van, ezért nyomatja tovább, hogy "ellenzék". Ha csak fideszes képviselők ülnének a parlamentben, akkor is azt mondaná, hogy "ellenzék", kb ennyi súlya van most. Itt az ellenzéket már külföldről kell importálni, ezért is megy a Sorosozás meg az EU-ellenesség. Megvannak erre már az évszázadok óta bevált trükkök, ha mi lennénk Európa Észak-Koreája, akkor meg a beszivárgó nyugati ügynököktől kellene rettegni. Régi módszerek, de működnek, mert a nép minden korban vevő az "ellenségtől" való félelemre.

rocky cellar Creative Commons License 2021.08.29 0 2 1

Makizaj:-)

Előzmény: 12 voltos (-)
(.) (.) Gibson Creative Commons License 2021.08.29 -3 2 0

gyurcs0tány

12 voltos Creative Commons License 2021.08.29 0 1 topiknyitó

Hollik István vs. Márki-Zay Péter - Tranzit Garázsviták
https://youtu.be/t48VcNa0vEg

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!