Keresés

Részletes keresés

Tulipántoss Creative Commons License 10 perce 0 0 172

Olvasva a mostani bejegyzésedet, egyben vissza is olvastam hozzászólásaidat! Úgy láttam, hogy zömében hasonló a véleményünk, szerintem.

- Eltér a véleményünk Dzsigerivel kapcsolatban.  (A srácot pár napja én megsajnáltam, de valóban nem ő a villa legdominánsabb lakója.

- Jázmin szépségére sem figyeltem annyira, mert a srácnak drukkoltam, hogy ő jusson be a villában.  Lehet, hogy Jázmin lett volna a legszebb lány a villában, de ez már okafogyottá is vált. De az tuti, hogy a jelenlegi villalányok közül nehéz lesz szépségkirálynőt választani majd a zsűrinek, ha egyáltalán lesz ilyen feladat a villában. 

- Kikidivel kapcsolatban nekem is egyből VV 10 Bálint ugrott be!  Aki anno az évad végén a pénzéhsége miatt vesztette el emberi tartását is, és a játékot is. Mert visszataszító volt, hogy teljesen beleélte magát, hogy csakis ő lehet az évad győztes?!  (És azóta is konzekvensen hozza ezt érzést. És ha kiesik, pislogni fog, mint keszeg az új stégre!)

- Valenről nekem nem VV 11 Barna jut eszembe, hanem inkább VV 10 Moh, akire úgy tapadt VV10 Merci, mint most Valenra VV  Dóri. (És a többi lány is, és ezáltal lovat adnak Valen alá. Nem kellene, mert így is "magas lovon" ül!) Nem sírnék ha kiesne.
- Igen, Kikidi is ÉNB-s volt, mint VV10 Bálint, és VV11 Kriszti. Csak az a különbség hármójuk között, hogy Bálintot és Krisztit még én is "felismertem" anno a villában!  Kikidit pedig nem! Ha nem hívják fel rá az ember figyelmét, sosem jöttek volna rá a nézők. Kikidit a pénzzel való mohóság, nem tette szimpatikussá, tanulhatott volna Bálint esetéből.

- Az ellenvélemény ami kialakul a két fórumozó között csak annyit, hogy az én lelkem mindig örül annak, ha ebben a virtuális világban, az eltérő véleményeket kultúráltan tudjuk kezelni, megbeszélni. Szerintem.

- És akkor sem fakadnék sírva, ha Dzsáda kiesne, mert nem tudok megbarátkozni vele.😮

Előzmény: Frics12 (170)
Frics12 Creative Commons License 30 perce 0 1 171

Azon röhögnék a legnagyobbat ha Valen és Kakadu mellé bejutna a fináléba Dzsáda,és leverné a két beképzelt marhát!Az lenne minden idők legdurvább fináléja!Ehhez bőven elég ha a finálé előtt elkezdené magát sajnáltatni,hogy gyermeke van és szegények!Na rögtön megsajnálná a fél ország,aztán sétagaloppal nyerné a finálét!Sajnos volt már rá példa más műsorban is hogy jaj szegény árva fiú,meg a nagyija neveli stb.Aztán rögtön megnyerették vele a műsor fináléját!Sajnos oltári könnyű az embereket megvezetni,ilyen siránkozásokkal meg sajnáltatásokkal!Dzsáda ha eljut a finálé kapujába,akkor tutti kijátsza a gyerek kártyát,ez hótbiztos!!!

Frics12 Creative Commons License 45 perce 0 1 170

Sziasztok!Én pont ezt írtam pár napja mikor Kakadu bőgött hogy lecsappant a nyeremény alap hogy előre beképzelte hogy ő nyeri meg!Pusztán azért mert Kriszti behúzta tavaly volt ÉNB-ésként!Most részegen bőgés közben,rögtön vizionált is egy Valen és közte eldőlő finálét!Látszik rajta hogy szinte mérget venne rá,hogy minimum finalista lesz!Innen lesz szép pofára esni,majd kijön párbajra egy gyenge nővel aztán majd pislog nagyokat mint Barna Lassie ellen mikor kizuhant a valóságba...

vgbnd Creative Commons License 1 órája 0 0 169

Számodra jelenleg ki a három legellenszenvesebb játékos?

 

1. Valen

2. Kikidi

3. Dorka

Hantufan222 Creative Commons License 2 órája 0 0 168

Szerintetek megy még be valaki?Kiválasztás nem volt, ha jól rémlik korábban már az 1.héten végén a csere után az is megtörtént. 

Hantufan222 Creative Commons License 4 órája 0 1 167

Kaptak egy kis alkoholt, amitől hisztis mirtillé változtak. 

Már azon vizionálnak, hogy ott állnak a döntőben:)

Előzmény: exelant (165)
xido Creative Commons License 12 órája 0 0 166

Asszem tegnap éjjel láttam valami olyan jelenetet,amiről kiderült,hogy blöff és akkor megfordult a fejembe,hogy valami kavarási feladatot kaptak esetleg,hogy gerjesszenek valami szart és esetleg szakadjanak táborokra..

Most amit látok..valaki mondja,hogy ez Valen és Dorka között..az most valami pszicho feladat és nem komoly,hogy két majdnem felnőtt ember így viselkedik...ostobán..feleslegesen..bárgyún.stb..stb....:)

exelant Creative Commons License 13 órája 0 2 165

Szekunder szégyenérzetem lett a végére.

És fogalmam sincs, miért sírtak.

Előzmény: Hantufan222 (164)
Hantufan222 Creative Commons License 14 órája 0 0 164

A mai sírásáradatból lehetne mém vagy Radics paródia. 

xido Creative Commons License 17 órája 0 0 163

Igen és nem egyszerre..azért fizetsz,hogy láthass egy napi nettó 25 perc összefoglalót amivel semmit se kezd e műfaj rajongója...igazából a 0-24ért kellene fizetned,ahol még mindig szintén ne te döntöd el kiket nézz és hallgass..tehát mindenképp manipulálva van a tartalom :)

Előzmény: exelant (161)
kelso82 Creative Commons License 17 órája -2 0 162

igazad van, remelem bedol ez a szutykos plusz szolgaltatasuk. A napokban itt lattam a forumon, h mar az sem ervenyes, h 2-3 napig elerheto egy friss adas mielott lakat kerulne ra. (ahogy regen meg lehetett hasznalni)

 

A legutobbi eden evadot is letorrenteztem mikozben mosolyogva rajuk es pluszukra gondoltam:)

 

Mondjuk vvt meg torrentezni sem fogom mert annyira nem erdekel ,h naponta szedegessem. Egyben meg tul nagy is lenne a pack ,meg a gyoztes addigra ki is derulne.

 

Egyszeruen elengedtem.:) majd ide fel-felnezek ,h miket irtok a musorrol

 

 

Előzmény: exelant (161)
exelant Creative Commons License 17 órája 0 2 161

Én se fizetek érte, pedig 3 hónapra csak 3000 Ft lenne és utána (gondolom) le is lehetne mondani. 

De valahogy nem érezném helyesnek. 

Akármekkora rajongója is vagyok a műfajnak, ez nekem nem fér bele. 

Így is tízezer felett a számlánk a Vodafone-nál, tehát fizetek azért is, hogy a tévében láthassam.

Előzmény: kelso82 (159)
exelant Creative Commons License 17 órája 0 0 160

Ha jól értettem Jázmin szavaiból, ő ugyanúgy el volt zárva a külvilágtól, mint a többiek, és őt meglepetésként érte, hogy beszavazó show is lesz, nem csak simán bekerül a villába. Nekem úgy tűnt, csalódott is volt emiatt, de arra már számított, hogy kettőjük közül Ádi kerül be és nem ő, legalább az önértékelése a helyén volt.

Előzmény: Hantufan222 (157)
kelso82 Creative Commons License 18 órája -2 1 159

En pl ha milliardos lennek akkor sem fizetnek az rtl + ert. Nem az osszegrol van itt szo, az elvekrol.

 

menjenek a pcsaba.. Latom, h kiszavazok meg kivalasztasok nincsenek is coolon. Jo dontest hoztam beszavazo utan , h offolom ezt az evadot is.

 

meg plusz 1 reszt megneztem a coolon h megis milyen. De ha ez a malor nem lenne a rtlplusz vs cool vonalon akkor is ez lenne.

 

Mert eddig 2 adast lattam es megy mar lassan 2 hete.

 

Előzmény: Hantufan222 (154)
Hantufan222 Creative Commons License 18 órája 0 0 158

Dorka relatív vicces lány:S

Olyan átéléssel tud beszélni a semmiről. . 

Előzmény: dr spiler (128)
Hantufan222 Creative Commons License 18 órája -4 0 157

Jázmin érdekes karakternek tűnt, érettebbnek tűnik a koránál, szerintem hiba volt ilyen vagy be kerül vagy nem kalapba berakni. 

 

És nem is igazságos, hogy másokat beválogatnak, nekik meg egy nézői rostán is át kell menni. 

Előzmény: Frics12 (144)
Hantufan222 Creative Commons License 18 órája 0 0 156

Az érdekes volt, hogy nekünk nem mutatták meg a szimpátiaszavazás %-okat, csak, hogy ki volt az utolsó hat, illetve azt is később tudtad meg az összefoglalóból, miután Puskás elmondta, hogy Dudu és Bogi a 2 utolsó, így sok értelme már nem volt elmondani ki az utolsó 6. 

Előzmény: eatpraylove (137)
dr spiler Creative Commons License 19 órája 0 0 155

Néha belenézek de on-screen felvétel  nem működik

Előzmény: exelant (133)
Hantufan222 Creative Commons License 21 órája 0 2 154

Ez nagyon zavaró. 

Akkor vagy legyen ingyenes vagy fizetős, de ez, így gáz. 

 

Amúgy a világ ebbe, az irányba megy, fizessél elő mindenért, nem birtokolsz semmit. 

Az a baj, hogy hiába, csak 1000 Ft, ha, sok dologgal ez lesz, nem tudnak az emberek ennyi szolgáltatónak fizetni, mert összeadva már sok. 

Előzmény: exelant (112)
kelso82 Creative Commons License 21 órája 0 0 153

Jah en is. Megneztem par reszt a napokban eden hotel 3-bol (a tv2es evad 2015bol(nekem az is tetszett a kozutalat ellenere) es olvastam melle az eden 3as irasait.

 

Basszus!Nagyon imadom ezeket:)

 

Egy kis kulisszatitok: Annak idejen megcsinaltam az osszes eden3as irasat wordpadban sima egyszeru .txt formatumban:D Csak szoveg ,kepbeillesztesek nelkul. Kimasolgattam bekezdesenkent minden irasat es beillesztettem wordpadba es ment txtben.

 

Ez jo tobb okbol is. nem kell semmi net hozza es lenyegeben egy krumplin is megnyithato a file :D

 

Előzmény: darkish (145)
Tulipántoss Creative Commons License 24 órája 0 3 152

Dzsigerivel kapcsolatban egy a gondolatunk!  Igen, emberibb a srác a többi társánál.  Nem teátrális a szereplése. Ellentétben Kikidivel, aki egyre teátrálisabban működik, és feltűnően a kameráknak játszik. Szerintem.

Sajnos, még nem látok senkiben olyan tulajdonságot, hogy a későbbiekben vezér egyéniséggé avanzsál?!

 
(Tegnap a Cool-on néztem a műsort, és bizony engem is nagyon zavart, hogy mindenki fura érdes/érces rekedt hangon kommunikált az egész adás alatt. Volt, hogy nem is értettem, hogy miről folyik a beszélgetés. Nekem azonban nem jutott eszembe a mentolos cukorka. Én arra gyanakodtam, hogy unalmukban többet cigiznek a kelleténél?! 😮 Remélem, minél előbb javul a villalakók rekedtsége, és egyben megszűnik a "repedtfazék szindróma!"

Előzmény: exelant (149)
Frics12 Creative Commons License 24 órája 0 1 151

Sziasztok!Ádinak ma thai masszázs szalont kellett nyitnia már reggel,és becsülettel elvégezte a dolgát.A mostani bent lévő csajok közül Ginának van a legjobb alakja kár hogy elcsúfította a testét a tetkókkal!Utána még Dorkának és Reninek jó a popója,aztán ezzel ki is fújt az egész női mezőny sajnos!A többi átlagos,vagy az alatti.Ezért írtam hogy a Jázmin itt tarolt volna a női mezőnyben.Zsigeri megint egy nagy nulla volt,egész nap alszik vagy totál észrevehetetlen!Ha egy párbajt is nyer,az vicc kategória lesz!Tőle még a tegnap kiszavazott Bogi is többet tett a játékhoz,ezt ki merem jelenteni!Sőt még a tavalyi agyhalott Marió is kenterbe veri aktivitásban ezt a srácot...

xido Creative Commons License 25 órája 0 0 150

Jelenleg Ádámnak van kötelező feladata..mindenkivel egyesével kell dumálnia a nyugiban,miközben masszázst vagy hasonlót ad nekik...

legalábbis most kapcsoltam oda,Ginával láttam,most meg Noémi ment be hozzá..

exelant Creative Commons License 26 órája 0 1 149

Eddig nem volt bajom Ginával, de tegnap nem volt szimpatikus, ahogy értetlenkedett, hogy Dzsigeri hogyan lehet népszerűbb, mint ő.

Én is Dzsigerire szavaztam, mert eddig tök cuki kis szerencsétlen, sokkal emberibb, mint a többi. És azt hiszem, ő nem is dohányzik, bár ez nem szempont.

Kikidi nagyon túltolja, ha nem vesz vissza, egyre ellenszenvesebb lesz. Lehet h értelmesebb és kreatívabb az átlagnál, de egyelőre nem jó fej.

 

És amúgy adjanak már be nekik vmi mentolos cukorkát, mert idegesítő h mindenki be van rekedve. Giada és Geri konkrétan érthetetlenek.

Tulipántoss Creative Commons License 28 órája 0 2 148

Ezt kérdeztem én is a beköltözés után! 😮

És igen, elmondhatjuk, hogy a 12. évadban, kötelező a dohányzás-, tetoválás-, műhaj-, műszempilla-, műköröm.

Az egyik lánynak  - sokat mutatják is! -, olyan hosszú a körme, hogy egyéb morbid dolgok jutnak az ember eszébe a használatáról?!

A legfontosabb pedig, hogy mindenkinek valahol legyen pumpálva, feltöltöltve, de főként a száj!

(Erre találta ki a csatorna igen gyenge kreatív csapata a  "csókos játékot," ami óborzalom volt, szerintem.

A kreatívok harmat gyengék,  eklatáns példa rá a "pénzszerző" kólás játék???!!!)

Eltelt egy hét, sok idő van még hátra. Kíváncsi leszek, hogy az idő múlásával a bezártság kire-, milyen hatással lesz majd?! 

Előzmény: vgbnd (146)
Tulipántoss Creative Commons License 29 órája 0 1 147

Egyetértek soraiddal! 

Előzmény: Ashley-d (130)
vgbnd Creative Commons License 29 órája 0 0 146

A lányoknál a felpumpált száj alapkövetelmény volt a bekerüléshez?

darkish Creative Commons License 1 napja 0 1 145

Itt vannak a kibeszélők, ahogy írtam is :) A HV-k sajnos nem folytatódtak, főleg nem Sixx-től, de nekem is hiányzik. Épp a minap vettem elő a régi posztjait hogy feldobódjak :D 

Előzmény: kelso82 (131)
Frics12 Creative Commons License 1 napja 0 1 144

Azt se értem hogy Noémit minek vitték be,mikor volt már bent egy csont ugyanolyan karakter a Reni.Akivel hasonlítanak is egymásra,tök úgy néznek ki mintha testvérek lennének.Nem véletlen az se hogy egymásra is találtak egyből mihelyt be mentek.Tehát ez is melléfogás volt az RTL-től hogy totál két egyforma karaktert bevittek.Ez még amatőr szerkesztőktől is baklövés lenne,nemhogy profiktól.Ezt az évadot szerintem csak az mentheti meg a dögunalomtól,ha utolsó beköltözőként bevisznek még valami különleges karaktert aki felkavarja az állóvizet bent...

Frics12 Creative Commons License 1 napja -2 1 143

Sziasztok!Szerintem ne bántsuk Jennifer Csillánkat mert semmi gond nincs a műsor vezetésével,a Pandától klasszisokkal jobb ezt ki merem jelenteni!Mire vége lesz az évadnak addigra Nádai Anikót is kenterbe veri,ezt is ki merem jelenteni!Az a fehér ruha amiben bent volt a villában tegnap,az bomba jól állt az alfelén!Ennyi szerintem kezdésnek teljesen jó tőle!A mai beszavazó só meg az RTL bénaságát mutatja már megint!Az idei évad toronymagasan legszebb csaja nem kerül be,de egy Dzsáda ott van csont nélkül,akit inkább nem mínősítek jelzőkkel!Még azon röhögnék egy jót,ha eljutna a fináléig mert senki nem fogja kivinni mivel jóban van mindenkivel!A tavalyi Rico effektus itt is létrejöhet,aki farvizen beevezett a fináléba teljesen érdemtelenül...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!