Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 6 napja 0 0 1229

Valószínűleg a két időpont között más munkakörben dolgozott, a Larissza vezetése alatt álló cégnél.

Előzmény: Mazsola0070 (1228)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.05.07 0 0 1228

A Zelnökúr és Eszter a Reggeliben:

 

https://index.hu/mindekozben/poszt/2024/05/06/balogh-levente-kasa-eszter-elso-velemeny/

 

Érdekességek: "Balogh az első perctől fogva biztos volt abban, hogy idén női jelöltet választ, annyival dominánsabbak voltak férfi társaiknál, azt azonban nem hitte volna, hogy végül Kása lesz a befutó."

 

Akkor ezek szerint a fiúk már az elejétől fölöslegesen szívtak?

 

"Balogh, aki hivatalosan június elsejétől alkalmazza majd az asszisztenst, de már most elkezdi beletanítani őt, és tervei szerint inkább az értékesítési vonalon fogja alkalmazni."

 

Na de akkor mi az a bejegyzés a LinkedIN-en, hogy már február óta ott dolgozik? (Ami logikus is, mert a forgatásnak valamikor decemberben lett vége.

 

Viszont az megnyugtató, hogy Eszter nem kriptoba fekteti a pénzét, az csak egy félreértés volt.

 

Meglepő az is, hogy Balogh nyolcvan valahány napot forgatott tavaly az RTL-nél, ez még egy színésznek is a becsületére válna. Na de mikor vezeti a Balogh cégbirodalmat?

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.05.06 0 0 1227

A döntő után 2., avagy Eszter és Ráhelrécsöl a spanyol meló alatt történteket visszanézve egymásról beszél:

 

https://promotions.hu/orszagos/szines/2024/05/04/alommelo-balogh-levente-eszter-rachel-donto-utan-nezok

lorzol Creative Commons License 2024.05.05 0 3 1226

A capak kozott es a kincsvadaszok reality show- ban nem csalodtam. De az alommelo a Nagy O szintjere sulyedt , igy ha lesz folytatas B Leventevel nem biztos hogy belekezdek. 

dojcstomi Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1225

Én meg "imádom", hogy e fórum létjogosultságát kérdőjelezed meg azáltal, hogy lehülyézel minket, mondván minden csak a show kedvéért történik.

 

Csak az ember feltételezNE némi komolyságot egy ilyen műsorról. De ha már felveszi ezt a komolytalan vonalat, hadd tárgyaljuk már ki, függetlenül attól, hogy elhisszük-e ami a műsorban történik vagy sem.

 

Mert ugye alapból két út van:

 

1. Megkérdőjelezzük a műsor, ezáltal e fórumtopic létjogosultságát is, viszont ez esetben minden csak spekuláció, mivel ha semmit nem szabad elhinni, mindenről csak feltételezni tudunk. Ahogy itt folyamatosan tettük is, de nem erre alapoztuk az egész topicot.

 

2. Beleállunk a "játékba" és elhisszük, hogy ... vagyis inkább úgy mondanám, hogy elfogadjuk ami történik azért, hogy legyen érdemi tárgyalás a műsorról. Mert ennek így legalább van valamennyi értelme, a vélemények a színmű cselekményének szólnak és nem annak, hogy a néző mennyire tartja hitelesnek vagy mennyire kétkedik a történések valódiságában.

 

Mert annak viszont semmi értelme, hogy itt a fórumozók azért röhögjék ki egymást, mert voltak olyan idióták, hogy elhitték a sok kamut. Mi is tudjuk, hogy sok benne a kamu!

Előzmény: Y. eridani (1220)
Sportsfan Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1224

Ahogy lapozgattam vissza a videók között, hát nekem is volt egy pár ilyen felismerés, hogy "ó tényleg, ez a figura is a jelöltek között volt" :)

Pedig 6 hét annyira nem is mondható sok időnek. De szerintem mivel annyira dinamikusan változott mindig a csapatösszetétel, a műsor nézése közben mindig már csak az aktuálisan még bent lévőkre fókuszáltunk.

Előzmény: dojcstomi (1219)
Sportsfan Creative Commons License 2024.05.04 0 1 1223

A második mondatottal szerintem eddig is tisztában volt mindenki. De az ilyen fórumok pont azért vannak, hogy mindenki szabadon leírhassa a véleményét. Például Te is, látod? Mert az is csak 1 a sok közül itt, nem több. Hidd el a Te lenti véleményed is csak annyira számít a többi fórumozónak, mint amennyire Te tartod tiszteletben másokét.

Előzmény: Y. eridani (1220)
local75 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1222

Ha figyelmesen olvastál volna, pont azt taglaltam, hogy nálam nem érnek célba ha fost gyártanak. Lehet, ismétlem lehet hogy mind a 11 vv-t megnéztem volna ha nem fos a tartalom. Így kettőt láttam.

Könnyen kiszámolhatod mennyi rtl-t nézek egy évben, azzal a 2-3-4 műsorral.

A TV2 és jó pár nerTV törölve, szinte csak két sportcsatornát nézek, némi rtl-t és némi ismeretterjesztőt.

Szerinted van jövője így a televíziózásnak?

Én meg leszarom hogy leszarják a véleményünket, ez egy fórum, ahol leírhatjuk.

 

Amúgy ha annyira leszarják a véleményeket, abból nem jönnek ki jól, mert már így is sok ember a környezetemben is lemondta a kábeltv előfizetést, és csak netflixre fizet elő. Ha továbbra is szarnak a véleményekre és fost gyártanak, 25 percenként 10 perces agysorvasztó reklámmal, az melyik irányba vezet szerinted?

 

Én ilyet nem írtam hogy nem veszek Szentkirályit BL miatt, csak reagáltam egy hozzászólásra. A facebookon lévő felháborodtak nem vesznek szentkirályit.

Előzmény: Y. eridani (1220)
local75 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1221

Én nem azért emlékszem Baukóra mert nyomták, hanem konkrétan az említett köpése, és a viselkedése miatt. Más műsorban nem láttam.

 

Csak azt a 3-4 műsort nézem az utóbbi pár évben, amit említettem. Mással nem vagyok képben, úgyhogy nem ismerem Istenes műsorait. Tavaly le akartam mondani a szolgáltatást, de a sznúker, a darts vb, és a Cápák között miatt  maradt. A Sztárboxra viszont kíváncsi voltam, mert komolynak tűnt.

 

A budapestből, és az ilyen szarokból csak perceket látok az ajánlóból, ha épp nincs lenémítva a tv. :)

Amúgy ez is milyen gáz már, hogy le kell némítanom 20 percenként a tv-t hogy ne halljam az idióta reklámokat.

Nem hiába fizet mindenki stream-re. Saját maguk alatt vágják a fát a tévétársaságok..

 

Nagy Zsolt az egy színész, és Görög Zita is.

 

Összegezve, jók lennének ezek a műsorok, ha nem lennének megjátszva.

Egyedül még a Cápák között az ami valóságosnak tűnik, és az is. A kedvencem. Ráadásul tanulhat is belőle az ember.

 

Előzmény: dojcstomi (1218)
Y. eridani Creative Commons License 2024.05.04 -4 1 1220

Imádom, ahogy rágjátok a gumicsontot. Az Álommeló egy dramatizált, szerkesztett, megvágott, szórakoztató műsor.  A kereskedelmi TV-csatornák szarnak a véleményekre, de elérik, hogy nézzük az aktuális "felháborító borzalmakat" 😆 Récsöl és Eszter éppen jót dumálnak egy sör mellett. Vagy nem. Mindegy. Balogh meg szarik rá, hogy ki vagy ki nem vesz Szentkirályi ásványvizet. 🤣

dojcstomi Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1219

Halász Evelin? Ő valami első kieső volt? Mert nem is emlékszem rá. :DD

Előzmény: Sportsfan (1217)
dojcstomi Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1218

Rengetegen emlékeznek például a köpködő Baukó Évára.

 

Talán mert egy időben futtatták is mittomén melyik csatorna Édes élet című műsorában. Asszem Balekosszal rakták össze. Még ha utóbbi nagyon idiótának is akarta beállítani ezt a Baukó Évát, mindig kiderült, hogy a nőnek több esze volt.

 

Mikor ilyen selejt párosok eljutottak hozzám, mindig az volt a konklúzió, hogy a nőnek van több esze. :P

 

Ott van például Balázs. Őt nagyon nem csípem. Az ő műsorait sem nézem

 

A stílusa nekem se jön be, de a Kód című műsort újranézném tőle.

 

amelyben egymást fúrják a celebek, vagy hülyét csinálnak magukból az emberek. Nekem az ilyen műsorok alapból nem jönnek be, nekem ez a legalja.

 

Ja, olyanokat nem nézek. Valami négyes vagy mi a neve nyertes páros, nem is tudom pontosan. :D

 

De nekem valahogy Istenes Bence műsorai se jöttek be. Tippelj és vidd el, ami a német RTL-en ezer évig ment, az itt kb. bukás lett. Gondolom kulturális okokból. Szerintem a magyarok nem szeretik látni, ha valaki pusztán a szerencséje révén nyer egy rahedli pénzt. A németeknél meg anno (most már állítólag nem annyira) azért volt mindegy, mert ha mindenki kőgazdag, kit érdekel, ha Gipsz Jakabnak egyszer-kétszer szerencséje van.

Vagy az a mesterséges... Tehetség első látásra. Ezek unalmasak voltak.

Álarcos énekes meg kb. meglovagolta a kovidhisztit, de egy percig sem volt érdekes.

 

Balázs meg azt hiszi, hogy különb azoktól, akikből hülyét csinál, mert ő a műsorvezető.

 

Hát pedig van róla egy híres, tán Z+-os felvétel, hogy kvázi műsoron kívül, de kamerába milyen tahó parasztként viselkedett. Gyakorlatilag másokon viccelődött... dagadt tehén és hasonló szintű megjegyzések és akkor még ez volt a legfinomabb.

 

Talán Nagy Zsolt mondta azt, hogy az Árulók és gyilkosok műsort azért vállalta be, mert vállalhatóak, és szimpatikusak voltak neki a versenyzők, és a műsorvezető.

 

Az ki? Ő volt VV Leó? Na őt se azért tudom, hogy ki, mert néztem a VV-t, hanem egy időben úgy mond műsorvezetőként is szerepelt, tán vmelyik zenecsatornán vagy a Coolon? Franc se emlékszik.

Árulókat amúgy nem nézem. Megnéztem belőle egyetlen részt azért, hogy lássam mi történik, de untam. Meg a feladat után a műsor fele a kötelezően előírt intrikákról szólt. Fél óráig azon vitatkoztak, ki milyen jellem meg vajon ki lehet az áruló.

 

Görög Zitát is meg tudták fizetni.

 

Vele kapcsolatban még ott tartok, hogy a Megasztárban volt műsorvezető. :DD

 

De például ha gáspár győző,

 

Ebben csak az a durva, hogy ugye lement "nagyszabású" show-ja és ha esetleg nem lett volna elég, akkor valahogy beette a fene az ilyen zsé kategóriás műsorokba, hogy "Édes élet", "Van életünk". Kapcsolgatok és valahogy a csávó MINDIG a képernyőn van. Szóval anno óhatatlanul is láttam a "show-jából" egy-két részt és most azt hagyjuk is, hogy milyen, mert az is megérne egy misét, de hogy gondolkodni nem tud és emiatt mindig full ostobaként jön ki minden helyzetből, az nem tudom, hogy vicces-e vagy szánalmas.

 

Ezt én gondolom így, hogy normális emberi lénynek árt ha arról lesz híres, hogy milyen buta, és mennyire elviselhetetlen. És mint emberi lényt, sajnálom is emiatt.

 

Dettó igaz ez fent nevezett személyre is.

 

Az É-N budapestben láttam egy jelenetet, ahol persze szintén ocsmányul viselkedett.

 

Abból szerencsére rengeteg részt nem láttam, csak az utolsó fél évet láttam belőle. Pont annak volt az ajánlója, hogy kigyulladt a lakás, na mondom mi ez, hogy itt kiég egy lakás, kíváncsi vagyok, aztán valahogy "beszippantott". De még egyszer biztos nem nézném újra, elölről meg pláne nem. Nálam ott kezdődik, ha elkezdeném elölről, azt se tudnám, hogy ki kicsoda. LOL

 

Hasonló íze van mint a szentkirályinak.

 

Szerintem nem. Én is a Nestlét iszom (szénsavast) és nekem az savanykásabbnak tűnik, mint a szentkirályi. Az inkább keserű már, régen jó volt, aztán tönkretették.

 

Van víztisztító kancsóm, de az nem csinál olyan finomat, mint egy ásványvíz.

 

Hát ez az! Nekem is ez a bajom.

Előzmény: local75 (1215)
Sportsfan Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1217

Ha már szóba kerültek a gazdák...

Még az idei széria indulásakor készült egy hosszabb ajánló:

https://rtl.hu/fokusz/2024/03/25/alommelo-masodik-evad-balogh-levente-asszisztens

 

A 4:48 - 5:46 közötti részt nézve akkor számíthatunk rá, hogy Márk fel fog tűnni a Házasodna A Gazda valamelyik következő évadában? :))

local75 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1216

Nem tudom, lehet hogy valami valósághős akar lenni az rtl-en, vagy Petyától azt tanulja hogy jó ha van a brand mögött egy személy, egy sztori, ami még közelebb hozza a vásárlót a termékhez.

De ásványvíz brand mögé nem kell személyes brand, inkább kézműves termékekhez. Meg aztán, a szentkirályinak már nincs szüksége rá, befutott anélkül is.

 

Ásványvíz esetében, pont a palackozás a munka szerintem. Még a cápák között-ben is mondták - össze is kacsintottak és röhögtek - hogy a víz maga nem számottevő tétel, BL tulajdonképpen műanyagot ad el. És persze a logisztika a sok.

 

De azért picit megvezettek engem is. Utána sem néztem. A Cédrus forrás nem létezik: link

Mindegy, a szervezetem úgy érzi jó neki. Ez a lényeg. Hasonló íze van mint a szentkirályinak.

 

Most azonban hogy jön a visszaváltható palack, valami alternatív megoldást kell keresnem, mert én biztos nem fogom gyűjteni a palackokat összenyomás nélküli állapotban. Van víztisztító kancsóm, de az nem csinál olyan finomat, mint egy ásványvíz.

 

 

Előzmény: dojcstomi (1213)
local75 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1215

"Nekem inkább az a furcsa, hogy bizonyos emberek mennyire képben vannak az RTL egyéb műsorait illetően."

 

Ki mit szeret, milyen értelmi szinten van, és milyen igényei vannak.

Én is néztem nagyon régen vv-t, de mivel rossz a hosszútávú memóriám, nem emlékszem mindenre és mindenkire.

Érdekes, hogy a rossz sokkal jobban megmarad mindenkiben. Rengetegen emlékeznek például a köpködő Baukó Évára. Ezért is vagyok azon a véleményen, hogy a negatív reklám hosszútávon nem kifizetődő, mert nem fogsz több vv-t megnézni ha saját szinted alatt van a műsor, és undorítóan viselkednek benne.

Talán tavaly, vagy tavalyelőtt véletlenül belefutottam a vv-be, és gondoltam megnézem most milyen a műsor. Hát, nem is tudok jobb szót rá, mint azt hogy ocsmányak voltak az emberek benne, és ocsmány volt maga a "villa" is. 3 perc alatt nem hallottam egy értelmes beszélgetést sem, úgyhogy ennyi is volt. Nem tudom hányadik széria megy már, vagy 11? de ebből kb. kettőt láttam.

Akkor ez miért éri meg az rtl-nek?

 

"Akkor pusztán azért hagyjam ki, mert nem szimpatikus a műsorvezetője?"

Naná!

majka nem műsorvezető lesz ha jól tudom, hanem zsűri. Egy ilyen műsorban, mint az x faktor, a zsűri a domináns, mert rengeteget szerepelnek, és kíváncsi vagy a mondandójára.

Ott van például Balázs. Őt nagyon nem csípem. Az ő műsorait sem nézem. Jellemzően olyan műsorban szerepel, amelyben egymást fúrják a celebek, vagy hülyét csinálnak magukból az emberek. Nekem az ilyen műsorok alapból nem jönnek be, nekem ez a legalja.

Balázs meg azt hiszi, hogy különb azoktól, akikből hülyét csinál, mert ő a műsorvezető.

Tudod hány értelmes színész van, aki szívesen szerepelne néhány műsorban? Csak ők megmondják, hogy kikkel nem hajlandóak egy műsorban szerepelni. Talán Nagy Zsolt mondta azt, hogy az Árulók és gyilkosok műsort azért vállalta be, mert vállalhatóak, és szimpatikusak voltak neki a versenyzők, és a műsorvezető.

De sajnos nem fognak tudni minden évben olyan kvalitású embereket összeszedni. Látod, Görög Zitát is meg tudták fizetni. Promónak jó volt az első, aztán jöhet a selejtje. Tuti ez is lesüllyed majd alpári szintre.

De például ha gáspár győző, vagy tóth gabi valamilyen műsorban szerepelne, még a csatornát is törölném a programlistából. :)

Mehetne az m1 és a tv2 után.

 

"azonos pillanatban nézni, akkor tuti, hogy egy olyan jó 50%-án biztos, hogy éppen reklám megy"

 

Csak menj fel az RTL honlapjára, és nézd meg mely csatornák vannak a tulajdonában. Figyeld meg, az összesen ugyanakkor van reklám.

 

"Akkor skizo? Van a jó Ráhel meg a rossz Réjcsöl és belül viaskodnak egymással? :D"

 

Nem hinném. :)

Ezt én gondolom így, hogy normális emberi lénynek árt ha arról lesz híres, hogy milyen buta, és mennyire elviselhetetlen. És mint emberi lényt, sajnálom is emiatt. Ugyanakkor, aki ilyen rondán viselkedik, és ezt ennyire nem képes belátni a hibáit, azt nem viseli meg az hogy egy egész ország mit gondol róla. Főleg, ha olyan extrákkal jár ez a hírnév, mint mondjuk meghívnak az RTL bármelyik műsorába.

Épp ezért, neki jót tesz a negatív reklám is. Ez csak megérzés, de hamar beigazolódik majd, ha feltűnik valamelyik RTL által gyártott műsorban.

Aztán ha ügyes, és megváltozik, akkor változhat az emberek véleménye is róla.

 

Ott van például Nádai Anikó. Nekem ő sem volt szimpatikus. Az É-N budapestben láttam egy jelenetet, ahol persze szintén ocsmányul viselkedett. Oké, tudom, hogy az egy szerep, de ha jól tudom, az egy improvizatív sorozat.

Aztán mostanra mintha megváltozott volna a csaj. De nem nem tudom, én csak az árulókban láttam.

 

Az biztos, hogy Récsölkének sok év pszichológushoz járás hozná csak meg a változást. Már ha képes rá egyáltalán.

 

 

Előzmény: dojcstomi (1212)
Ilhilla Creative Commons License 2024.05.04 -1 0 1214

https://www.facebook.com/watch/?v=902775580115082

 

Bocsánat Misi gazda! Almáskertje volt, nem állatokkal foglalkozott! 

Előzmény: Ilhilla (1208)
dojcstomi Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1213

Jó de mit takar ez a személyes brand? Mi értelme van egy márkának, ha nincs mögötte termék?

 

A Szentkirályit meg tudtommal még nem BaloghLeventeElnökúr víznek hívja. A vizen kívül van még más terméke, aminek BaloghLevente a márkája?

 

Én úgy tudom, hogy a Nestlé Aquarelt csak palackozza, de más köze nincs hozzá.

Előzmény: local75 (1210)
dojcstomi Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1212

Eljutottam arra a szintre, hogy már csak a Cápák között c. műsort nézem, a Konyhafőnököt, és az Árulókat néztem meg legutóbb,

 

Nekem inkább az a furcsa, hogy bizonyos emberek mennyire képben vannak az RTL egyéb műsorait illetően. Én csak azt nézem meg RTL-éktől, ami érdekel. A Konyhafőnököt mondjuk főleg az alapanyagok miatt néztem, hogy amúgy milyen luxuskajákat lehetne enni, ha lenne rá pénzem. Meg a "molekuláris gasztronómia" részek miatt. LOL Soha egyetlen egy VV-t se néztem meg, valami random részekre emlékszem úgy, hogy más családtag nézte, kb. két szereplőre: valami Lacira, aki megnyerte meg valami Milóra, aki szintén. De hogy melyik melyiket fogalmam sincs. :DD

 

Ha valamelyik műsorba beraknak egy idiótát, azt a műsort én nem nézem meg. Például majkát utálom, és az X faktort ki is hagyom emiatt.

 

Ez érdekes hozzáállás, mert nekem meg pont az a bajom, hogy alig van műsor, ami érdekel. Akkor pusztán azért hagyjam ki, mert nem szimpatikus a műsorvezetője?

És volt ilyen nem is egy: Sváby-val Egy a száz ellen, aztán Stohllal a Bank stb..

 

Az X faktornak a 10 évad alatt mindössze annyi újítása volt, hogy lett egy székes feladat a mentorház előtt, meg hogy nem random sorsolták, hogy melyik mentor melyik csapatot viszi, hanem választhattak. Ha ennyire nincs ötletük kérdezhetnének pl. Simon Cowelltől is, hogy mennyi mozgásterük van újítani. Nekem nála az tetszett, hogy simán leállított bárkit és közölte, hogy szar a dalválasztás, válassz másikat, vagy ha most nem készültél gyere vissza műsor végére, addig tanulj meg egy másikat. Na ez kemény! Nem az, hogy hoztam egy dalt felsülök, azt viszlát. LOL

 

Mert ugye senki nem akar filmnézés közben, 20 percenként egy üvöltő zöld genyót hallgatni.

 

Amúgy ebben az a gáz, hogy egy random időintervallumot kiválasztva, ha minden csatornát lehetőség lenne azonos pillanatban nézni, akkor tuti, hogy egy olyan jó 50%-án biztos, hogy éppen reklám megy. Ami azért iszonyat durva mennyiség. Én unom is a reklámot és elkapcsolok, hogy valami reklámmentest nézhessek addig, de nem nagyon szokott összejönni. Mire találok valamit, addigra vissza kell kapcsolnom arra, amit nézni kezdtem, ha épp megjegyeztem melyik volt az. :D

 

Ha Récsölként gondolkozok

 

Akkor skizo? Van a jó Ráhel meg a rossz Réjcsöl és belül viaskodnak egymással? :D

Előzmény: local75 (1209)
dojcstomi Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1211

Szerintem abból indultak ki, hogy mindketten hosszú télikabátban fognak jönni. Majd ülnek annak az alján. :D

 

Nekem az egyik raktáras feladat előtt tetszett (asszem akkor jelent meg Márió), hogy láthatóan Krasznai majd' megfagyott. :D

 

Elnökúr és segítői mindig ilyen vékony szövetkabátszerűségben voltak, hát nem csodálom, ha abban fáztak. De akinek télen fontosabb a divat és nem az, hogy ne fagyjon meg, az meg is érdemli a vékony kabátot. :D

Előzmény: Ilhilla (1203)
local75 Creative Commons License 2024.05.04 -1 0 1210

Most majd gondolkozhat a zelnökúr hogy miért fogy kevesebb palackozott víz. :)

 

1. A személyes brandjében csorba esett.

2. Nem jól teljesítenek az asszisztensek

3. Az emberek nem akarnak visszaváltható palackokkal kínlódni

 

Én az utóbbi kategóriába tartozom, de most még az ő vizét iszom, a nestlé aquarelt.

Előzmény: Mazsola0070 (1154)
local75 Creative Commons License 2024.05.04 -2 2 1209

"A negatív reklám is reklám"

Igen ezt gyakran mondják, csak hosszú távon nem kifizetődő, ha nem csak a gondolkodásra képtelen nézőket / vevőket célozzák meg.

 

1. Gondoljunk csak arra, hogy az Alza mennyire megkeseríti a nézők életét. Ezek után, akinek van egy csöpp esze, elkerüli a az Alzát mint a pestist. Mert ilyen reklámot vevőbarát áruház nem csinál. És ha egy kicsit utánaolvas az ember sok sztorit találhat, mekkora szemétségekre képes az Alza.

 

2. Balogh Leventének is jól jött a negatív reklám? Hát nem. Pont azért nem mert hiú, és mert személyes brand-et akar felépíteni. Máshogy nézek ezután rá? Igen.

Ha befektetőt keresek, biztos hogy nem ő lesz az akit megkeresek az ötletemmel.

 

3. Az RTL-nek is jó a negatív reklám? Hosszú távon nagyon nem.

A következő szériát nem biztos hogy meg fogom nézni. Az elsőt pont azért nem néztem, mert láttam egy jelenetet, ami teljesen olyan volt, mint egy valóságshow, műmájer emberekkel. Aztán kiderült, hogy az első széria még nézhetőbb is volt ennél.

Eljutottam arra a szintre, hogy már csak a Cápák között c. műsort nézem, a Konyhafőnököt, és az Árulókat néztem meg legutóbb, mert az egyik kedvenc színészem szerepelt benne. Ha valamelyik műsorba beraknak egy idiótát, azt a műsort én nem nézem meg. Például majkát utálom, és az X faktort ki is hagyom emiatt.

 

A kapzsiságuk miatt ott tart a világ, hogy nagyon sokan lemondják a kábelTv előfizetésüket. Mert ugye senki nem akar filmnézés közben, 20 percenként egy üvöltő zöld genyót hallgatni. A műveltebbek pedig, az ilyen Éjjel-nappal Budapest bohózatokat kikérik maguknak. Ha elér egy lélektani határt a havidíj, én is le fogom mondani, mert ennek a népbutításnak semmi értelme.

 

4. Récsölnek is jót tesz a negatív reklám?

Ha mint embert nézem, egyáltalán nem, és sokkal jobban járt volna, ha okosabb emberek döntöttek volna a sorsa felől, és már a legelején hazaküldik, Akkor nem sérül a lelke.

Ha Récsölként gondolkozok, akkor viszont neki tett jót egyedül a negatív reklám, mert híres lett, bármi áron. És nem érdekli hogy egy egész ország sötétnek, és bunkónak tartja, mert ő pont abba a sötét és bunkó világba szeretne tartozni, amelybe tartoznak a valóvilághősök és az éjjelnappalbudapest szánalmas figurái.

 

 

Előzmény: Sportsfan (1206)
Ilhilla Creative Commons License 2024.05.04 -3 1 1208

Ráadásul át is ejtették a nézőt, többször is. Csak egy példa: az a Misi gazda emlékeim szerint anno a műsorban nem is gyümölcstermesztéssel foglalkozott (de majd utána nézek és helyesbítek). Azzal foglalkozott viszont az "almásgazda", a "szép Anna" és "epres Józsi", de ők nem vállalták, vagy ciki lett volna a szerepeltetésük (Anna gazdasszony szebb volt a lányoknál és Józsi a végén esetleg "lepuncizta" volna a csajokat! :D)

Előzmény: Sportsfan (1206)
Sportsfan Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1207

Előttem van a jelenet, amikor Detti közvetlenül az eredményhirdetés után felhívja Esztert: "Kedves Eszter! Gondolkodott már azon, hogy mire költi ezt a havi bruttó hárommilliós fizetését?! Mert volna egy kitűnő befektetési ajánlatom az Ön számára! " :))

Előzmény: Ilhilla (1205)
Sportsfan Creative Commons License 2024.05.04 0 3 1206

Igazából a legtöbb kérdésedre lehetne azt a leegyszerűsített választ adni, hogy tulajdonképpen ez is csak egy TV műsor volt, ahol a résztvevők valamilyen szinten szerepet játszottak. Mert az igazi cél a nézettség és a feszültség fentartása volt, és valjuk be ebből a szempontból a Rachel szál tökéletesen működött. Csak gondoljunk bele, hogy mennyivel kevesebb hozzászólás vagy facebook bejegyzés született volna csak az utolsó 2 hétben, ha ő nincs.... A negatív reklám is reklám alapon az emberek egyre többet beszéltek róla, és az RTL-nek ez szerintem tökéletesen megfelelt. Miközben lehet hogy mind Levente, mind a segítői jókat mosolyogtak az egészen a háttérben.

 

Ettől függetlenül én is úgy érzem, hogy a szerkesztők itt a végére elértek egy vörös vonalhoz, amit már nem szabadna átlépni. Az Álommeló szerintem a kezdetekkor pont azért volt vonzó sok néző számára, mert pont másfajta emberi kvalitásokra akarta helyezni a hangsúlyt, mint a korábbi valóságshow-k többsége. De ha ebből is egy VV típusú műsort akarnak faragni, akkor sztem felesleges 3. évadot indítani.

 

Szerintem a formátumnak az tenne jót, ha minimum 1-2 évre jegelnék ezt az egészet.

Előzmény: Mazsola0070 (1201)
Ilhilla Creative Commons License 2024.05.04 -4 0 1205

https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/az-alommelo-gyoztese-kasa-eszter/h63qm04#google_vignette

 

Ebből azt szűrtem le:

- az asszisztensi pozició nem azonos a konkrét asszisztensi munkakörrel és

_Vajtó Detti "megfertőzte" a kriptovalutával! 

Ilhilla Creative Commons License 2024.05.04 -4 1 1204

1.) Lehet, hogy majd csak most, a műsor után veszi fel az asszisztensi munkát, de -mert a műsor miatt felmondott és munkanélkülivé vált- addig is alkalmazták más munkakörben? 

 

Récsöllel kapcsolatban: szerintem ő és Iliász (akivel együtt érkezett a műsorba, egy későbbi időpontban) beépített ember volt, azzal a feladattal, hogy próbálja ellehetetleníteni a többiek versenyzését és csinálja a "botrányos műsort" a nézettségért? 

Ez ugyan TV2-s szokás, de monstanában az RTL is élt ilyesmivel!

Előzmény: Mazsola0070 (1201)
Ilhilla Creative Commons License 2024.05.04 -4 0 1203

9.) Miért ültette Levente (ültették a stábtagok) fa székre a búcsúkávéra a lányokat a téli hidegben úg, hogy nem volt alattuk székpárna? (Bezzeg ő felvette a naszemcsit, mert gyulladt szemét zavarta a napfény is!).

 

(Tudom, azt írod, inkább fa..ékre ültette volna szívesebben!:D)

Előzmény: Mazsola0070 (1201)
the_godfather Creative Commons License 2024.05.04 0 1 1202

4.-es, 5-ösre tudom a választ.

 

Hogy a Zelnökúr egóját helyre tudják tenni, Ő dönt és nem a segédek.

Előzmény: Mazsola0070 (1201)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.05.04 0 4 1201

Az utolsó rész után, azaz a műsor meg nem oldódott rejtélyei:

 

1.) Ténylegesen milyen munkakörben alkalmazták Esztert a Balogh cégbirodalomban?

 

Mint arra Sportsfan már hetekkel ezelőtt felhívta a figyelmet, Eszter LinkedIn oldalán korábban az volt olvasható, hogy 2024. februárja óta értékesítési vezető a Vitapress Kft-nél (ügyvezető igazgatók: Balogh Levente és Farmosi Larisza), aztán a Vitapress Kft. neve eltűnt az oldalról, és csak annyi  olvasható, hogy "Party italok".

 

Így annyi kiderült, hogy ez a pozíció nem vígaszdíj volt Eszternek, viszont az továbbra is kérdés, hogy a műsorban hangoztatott elnöki asszisztensi munkakörből hogyan/miért lett értékesítési vezető, illetve ha eleve erre a posztra kerestek embert, akkor miért jöttek folyamatosan ezzel az elnöki asszisztensséggel?

 

2.) Minek az elnöke Balogh?

 

3.) Hogyan kell ejteni Steiner Ráhel keresztnevét, illetve ha korábban Ráhelnek írta/mondta ő is (még a műsorba való érkezésekor is), ebből miért lett leírva Rachel, illetve kiejtve Récsöl?      

 

4.) Miért javasolta a legvégén Larisza Ráhelrécsölt, amikor korábban mindig inkább Esztert tartotta alkalmasabbnak?

 

5.) Miért tolta ennyire látványosan Dr. Krasznai doktor Ráhelrécsölt?

 

6.) Miért nem került szóba soha az értékelések során negatívumként Ráhelrécsöl stílusa, viselkedése (amitől az egész közösségi szosöll média fel van bojdulva, azaz minden nézőnek feltűnt, kivéve a Zelnökurat és a segítőket)?

 

7.) Ráhelrécsöl miért nem a saját viselkedése és a legvégén lenyomott búcsúzó szövege miatt érzett szekunder szégyenérzetet (mert a nézők igen), miért Eszter beszéde miatt? 

 

8.) Miért juthatott el valójában Ráhelrécsöl a legjobb 2-be? Volt-e szerepe ebben családi hátterének? Tervez vele a jövőre nézve is az RTL? Netán egy RTL sztárt csinálnak belőle?

lorzol Creative Commons License 2024.05.04 0 3 1200

Egy osszefoglalo

1. Ez a musor a The Apprentice amerikai sikersorozat magyar valtozata. Az amcsi sorozatban lett hires Donald Trump. Maskulonben a dailymotion.com megnezheto. 

2. Ez a masodik evad bemutatja a magyar valosagot. Ilyen Rahel tipus emberek eljutnak a dontoig az apukaja erdemei miatt. 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Steiner_J%C3%B3zsef_(teol%C3%B3gus)

3, Egy komoly musort lehetett volna kesziteni, helyette valo vilag nivora sulyedt. 

4. Nem tudhatjuk a megallapodast az Rtl -el, de B Levente siman visszautasithatta volna hogy reality show legyen ebbol. 

5. Ha tenyleg B Levente dontese volt a kiesesi sorrend, es a feladatok kivalasztasa, akkor sokak szemeben nagott esett B Levente.

6. Az elos evad utan azt vartuk hogy ez meg jobb lehet, erre sokszor nezhetetlen lett.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!