Keresés

Részletes keresés

Frak08 Creative Commons License 2023.10.22 0 0 3

I need to ask that my children are like to play games and they always busy with gaming on mobile phones. Is there anyone that can guide me, should I took phone from them or everything is ok?

Előzmény: Beltonendownload (1)
Beltonendownload Creative Commons License 2023.04.19 0 1 1

Köszönöm a megosztást. A Fálun Dáfá nem vallás. Az emberek ingyen tanulják, és nincsenek benne rangok. Segít az emberek erkölcsi értékeinek emelésében. Kérlek, légy Őszinteség-Jószívűség-Tolerancia a körülötted lévő emberekkel. Legyen szép napod^^

Előzmény: Janny11244 (0)
Janny11244 Creative Commons License 2023.04.19 0 1 0

Jó fiú! Ismerek egy női barátot is, aki Fálun Dáfá gyakorló, jó ember, aki mindig másokra gondol.Mindenki nagyon kedves embernek ítélte ezt a nőt. Tetszik az Őszinteség-Jószívűség-Tolerancia elve.

Előzmény: Beltonendownload (-)
Beltonendownload Creative Commons License 2023.04.19 0 1 topiknyitó

19 éves fiatalember vagyok, és sok évet töltöttem élettel és tanulással, és rossz kultúráknak voltam kitéve az interneten. Mint például az erőszakos filmek, a videojátékok, az alkoholfogyasztás és a barátokkal való italozás, még akkor is, ha Ön 15 vagy 16 éves. Azóta is tudatlanul rájöttem, hogy anyámmal minden nap veszekedek, és az apámhoz való hozzáállásom sem jó. Valószínűleg a modern ötletek és a rossz dolgok hatása, amelyeknek az évek során ki voltam téve. Felnőttekből ítélve rossz fiatalember vagyok.
Azonban mindig szerettem volna kicsinyes kérdésekről vitázni anyámmal, mert magamra hagyatkoztam, hogy sokat tudok a tudományról. Végre egy nagyon stresszes családi légkör megteremtése minden nap. Szabadnapjaim nagy részét videojátékokkal játszom, és ettől lusta ember vagyok, aki nem akar semmit sem csinálni.
Igazából a fentieket nem vettem észre, és nem is nagyon figyeltem, mert sok barátom úgy él, mint én, szerintem nagyon rendes vagyok, mint mindenki más. De nagyjából egy éve rájöttem és rosszul éreztem magam, itt kezdődött a személyiségem megváltoztatásának fordulópontja.

Több mint egy éve véletlenül felvettem néhány embert az interneten, akik rendszeresen megosztották a hagyományos kultúrát. Nagyon jó bevezetőt adtak a Fálun Dáfá nevű dologhoz. Kíváncsi voltam, és felmentem az internetre, hogy megtudjam, elolvastam a Fálun Dáfá könyvét, és nagyon lenyűgözött az abban leírtak. Megértettem, hogy amikor szidok, dühös vagyok, vagy olyan rossz cselekedeteket követek el, amelyek másokat bántanak, a jövőbeli ok és okozat szerencsétlenné tesz. Megértem, hogy kedvesnek kell lennünk egymással, az emberek boldogabbak lesznek ebben a gonoszsággal teli életben.
Csodálatos módon a Fálun Dáfá arra készteti az olvasókat, hogy az Őszinteség-Jószívűség-Tolerancia elve szerint gondolkodjanak és cselekedjenek. Szerintem ez tök jó, ha mindenki Őszinteséggel-Jószívvel-Toleranciával bánik egymással, akkor nem lesznek konfliktusok a társadalomban, a kapcsolataink is sokkal jobbak lesznek. Így körülbelül 2 napig elmerültem a Fálun Dáfá könyvének interneten történő olvasásával. Ettől a naptól kezdve rájöttem, hogy változnom kell, és ezután minden nap megpróbáltam magam megváltoztatni az Őszinteség-Jószívűség-Tolerancia szerint. Fokozatosan türelmesebb lettem anyám szidásaival, kiabálásával szemben, és mindig gondosan kontrolláltam a viselkedésemet. Felhagytam a videojátékokkal is, hogy a tanulásra, a munkára és a filmekre koncentráljak, és többé nem nézek erőszakos műfajokat. Ebből kifolyólag a családomban nagyon harmonikus a légkör, és anyám alig hiszi el, hogy egy hozzám hasonló ember így megváltozhat.

A Fálun Dáfá valójában egy gyakorlati módszer a mentalitás megváltoztatására az Őszinteség-Jószívűség-Tolerancia szerint, és néhány tápláló mozdulat gyakorlása a test egészségének megőrzése érdekében. Mára 140 országban népszerű, és tudom, hogy az általam olvasott Zhuan Falun könyvet 50 nyelvre fordították le. A Fálun Dáfát 1992-ben Kínában mutatta be a nyilvánosságnak Li Hongzhi mester. A Kínában eltöltött 7 év után körülbelül 100 millió ember praktizál. Mivel teljesen ingyenes, és jó az erkölcs és az egészség javítására, az emberek családtagjaiknak és barátaiknak ajánlották.

Sok család a válás szélén áll, de néhányan tanulmányozták a Fálun Dáfá-t, és javították kapcsolatukat. Sok alkoholista és dohányos is felhagyott ezzel a rossz szokásával a tanulás után, ami nagy előnyökkel jár a társadalom számára. 1999-ben azonban a Kínai Kommunista Párt kormánya betiltotta ezt a gyakorlatot, és üldözte a Fálun Dáfá-gyakorlókat. Illegálisan tartották fogva, kényszermunkatáborokba küldték őket, sőt a lelkiismereti foglyokat szerveikért is betakarították. Csak azért, mert hisznek az istenekben, hisznek az őszinteségben-jószívűségben-toleranciában, és a Fálun Dáfá-ban részt vevők száma túl nagy.
az emberek az interneten kereshetnek, hogy többet megtudjanak a fentiekről. Végül, ha szeretnél többet megtudni a Fálun Dáfáról, látogass el a Falundafa.org weboldalra!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!