Keresés

Részletes keresés

OMGod Creative Commons License 2024.03.08 0 0 2
Előzmény: Protection+ (-)
KohnDanceChickKohnTheo Creative Commons License 2024.03.08 -1 0 1

BILLi0nGATES

Előzmény: Csökött--Pandacsöki (0)
Csökött--Pandacsöki Creative Commons License 2024.03.07 0 0 0

Li0nsgate

Protection+ Creative Commons License 2024.03.07 0 0 topiknyitó

Üdvözlök mindenkit!

 

Kármán Roland vagyok, a Protection Plus Security Kft ügyvezetője.

 

Követelésbehajtással foglalkozunk többnyire, viszont cégünk eléggé a szívén kezeli a pofátlan, igazságtalan csalás ügyeket.

Mind ezt is, csakúgy mint a Nagy Gergely által elkövetett ingatlan csalás sorozatot. Főleg hogy volt olyan családon belüli személy is aki, igaz kevés összeggel, de jogtalanul károsult a Lionsgate által.

 

Ezért szeretnék megkérni minden károsultat, hogy itt ebben a topikban gyülekezzünk és meséljük el kivel mi is történt, ki által kapták az ajánlást, kit mennyivel károsítottak meg, illetve kinek milyen információja van az üggyel kapcsolatban.

 

Továbbá a Protection Plus Security Kft. rövid konzultációt és megbízást követően egy alacsony vállalási díjjal, amely a cégműködésünket finanszírozza, meg szeretné oldani ezt az ügyet is és összefogni a károsultakat és igazságot tenni az ügyben.

 

Amennyiben nem szeretnének velünk céges szinten együttműködni és támogatni, mi annak ellenére az általunk gyűjtött információt mindenképp meg szeretnénk osztani a károsultakkal.

Viszont meglátásaink és tapasztalataink szerint csak együtt lehet fellépni ilyen ügyekben a csalók ellen, illetve csak közösen lehet nagyobb hangot adni az ilyen ügyeknek. Hiszen az egyéni bejelentés tétel és személyes nyomozás kevésbé hatékony és lényegre törő.

 

Elérhetőségeink:

06-30-836-12-64

sprotectionplus@gmail.com

Messenger

Viber

Whatsapp

 

Üdvözlettel, Kármán Roland

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!