bojank Creative Commons License 2010.05.06 0 0 19406
Május 26-án 90 éves története során először játszik Magyar Kupa döntőt a ZTE FC labdarúgócsapata. Tóth Krisztián, a ZTE FC marketing vezetője a mérkőzéssel kapcsolatos információkat osztotta meg honlapunkkal.

A Magyar Kupa döntőjével kapcsolatos megbeszélést tartottak ma a Puskás Ferenc Stadionban az MLSZ illetékesei, a rendvédelmi szervek és biztonsági szervek képviselői, valamint a klubok megbízottjai.

A két szurkolótábor előzetes elhelyezése a megbeszélés után véglegesült, a ZTE FC szurkolótábora a VIP páholytól balra ( VII. szektortól balra), míg a Loki fanatikusai a VIP páholytól jobbra kerülnek elhelyezésre. A klubunkat kísérő szurkolóink a Dózsa György úti bejáratnál tudnak majd belépni, az autóval és busszal érkező zalaiaik számára a Dózsa György út a délutáni órákban lezárásra kerül. Kapunyitás 16 órakor lesz, egy helyszíni pénztár is működni fog.

A mérkőzés napjáig Zalaegerszegen kívül kizárólag Budapesten, az Oktogonnál lévő IBUSZ irodában lehet a ZTE táborba jegyet váltani ( a többi IBUSZ irodában csak a táboroktól független semleges szektorokba). A különvonattal utazókat mind a ZTE FC saját biztonsági szolgálata, mind rendőri erők kísérik végig az utazás alatt. A buszokkal és autókkal érkezők számára várhatóan fél ötkor van találkozó az érdi pihenőnél, öt órakor pedig onnan rendőri felvezetéssel konvojban mennek a Puskás Stadionig. Akik tudnak és akarnak, mindenképpen célszerű, hogy csatlakozzanak a konvojhoz, mert így várhatóan nem kell majd a délutáni "dugóban" végigaraszolniuk a városon.

FONTOS! A belépőjegyek megvásárolhatók péntektől a ZTE FC klubházában, az Alibi Pubban, a Galéria kávézóban és a Tabacco Shopban (Betti cukrászdával szemben) 1000,-Ft illetve 1500,-Ft-ért.

Ugyanezeken a helyeken lehet jelentkezni a részvételi díj befizetésével ( 3500,-Ft) a különvonatra. A vonat pontos indulási időpontja még bizonytalan ( 2 - fél 3 körül), az érkezés 17.30-kor lesz a Keleti Pályaudvarra, majd onnan rendőri kísérettel gyalog a stadionba. Visszaindulás 23 órakor szintén a Keletiből.

A vonatra jelentkezni és belépőjegyet vásárolni a Bp. Honvéd ellen meccs előtt is lehet a Főbejáratnál és a Nyugati Tribünnél is kijelölt pénztárban! A jövő vasárnapi Haladás elleni rangadónkra szintén itt lesznek kaphatóak a jegyek illetve hétköznap a klubházban és az Alibi Pubban.

A kupadöntőre limitált darabszámú ajándéktárgyak készülnek, ezek a szombati meccsünk előtt megvásárolhatók az árus lányoknál ( terveink szerint a vonaton és a Puskásban is lesz árusítás ).

KÉRJÜK HOGY A HÁTRALÉVŐ BAJNOKI MÉRKŐZÉSEINKEN ÉS KÜLÖNÖSEN A KUPADÖNTŐN MINDENKI EREJE SZERINT HANGJÁVAL ÉS RÉSZVÉTELÉVEL BÍZTASSA A CSAPATOT A 3. HELY MEGSZERZÉSÉÉRT ÉS A KUPAGYŐZELEMÉRT!