Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.05.17 0 0 19430
A Horváth meg a Szalai minek van itt, komolyan kérdezem! Az első tegnap kb annyira volt agresszív mint egy Göncz Kinga (aka Kócos Asszony) nyilatkozat a szlovákok felé. Ahányszor elvesztette a labdát, totyogott kettőt aztán megállt, visszatámadni minek, majd úgyis lesz valami. Ha csípőre tette volna kezét azt gondolhattam volna, hogy gyakorol egy Albert Flóri tribute performanszra de ne hasonlítsunk egy zsenit egy tucatjátékossal. A lövéseiről már ne is beszéljünk kár, hogy a nevünk nem Zala Oilers, az NFL-ben jópár mezőnygólt elértünk volna ezekkel, sajnos itt a kapu kicsit alacsonyabban van. A Szalairól inkább nem is írok bővebben, elképesztően gyenge volt, a játéka alacsony vérnyomásúak számára kiemelt terápiás módszer, garantált a javulás, akár perceken belül is.

A Sluka beállítása jó húzás volt, a Kovács Gergő is jó teljesítményt nyújtott nameg, hogy a Rudnevs mennyire agilis volt, ilyen mentalitás kellene még sok száz a magyar pályákon. A meccs eredménye nem meglepetés, egy újabb év hali győzelem nélkül, lassan már nehezebb lesz írásos emléket szerezni egy szombathelyi diadalról ellenünk mint egy újabb óbirodalmi piramist találni Egyiptomban.

Azért a körmendi dózsa is bemutatta azt a szenzációs teljesítményt, hogy 2-0ról lecumiznak egy ponttal az elődöntőben, úgy, hogy a végén, az utolsó mp-ben az Alekszejev ziccert dob a palánk alól és elkúrja :) Így legalább nem jön a rettenetes körmendi invázió (mind az ezren, ahogy be lett a kosártopicban harangozva muhahahahaha), lenyomjuk a Paksot és a helyünkre kerülünk 18 év múltán újra!

Hajrá ZTE!
Egerszeg!!

Előzmény: Cruzito76 (19427)