desplaca Creative Commons License 2010.06.07 0 0 1294
Sziasztok!

Sajnos senki nem tudott érdemben segiteni a Monastiri Hotel Ruspinával kapcsolatban,
igy sajnos saját börünkön kellett megtapasztalni a hotel milyenségét.
Leirom a tapasztaltakat hogy más ne essen ugyan ebbe a hibába hogy ide megy!
Szállás:
A hotel egy az ithoni besorolásnál max 2-3* nak felel meg.A 3* a főépületre értendő.
Külsöre pofás jónak mondható a Bungalló,de belülröl szörnyen lelakott,igénytelen minden ami bent található.klima nem müködik,hütőszekrény nincs ez értendő a szálodai szobákra is.Ágynemű,fogmosó pohár szintén nincs.A teljes berendezésre ráférne már a csere.A lefolyón nem megy le a viz ráadásúl büdös is!
Mi 2 napot voltunk kénytelenek eltölteni a Bungallóban aztán szobacserét követeltünk,és kaptunk is nagynehezen.
A kapott szoba a főépületben volt ami már kulturáltabb is,bár a hűtöszekrény helyén
pótpárnák voltak.
Az étkezés:
Reggel,Délben és Este van étkezés az étteremben,ahol vagy helyed nincs,vagy poharad,vagy evöeszközöd,ha véletlenül minden van akkor az csak azért mert ehetetlenek az ételek és senki nem akar enni belöle,bár az igazsághoz hozzá tartozik az is hogy a végére már mindegy mit csak lehessen enni mert különben az All inklusive ellátásban éhen halsz!
A három fő étkezésen kivül ebéd utánn kb 3-órátol palacsintát és pizzát sütnek a Snack bárban,ahol alkalmanként csak 3db palacsintát adnak amit nem is értek,nem mindegy nekik hány darabot adnak?
Ugyan ez a helyzet az alkoholos rövid italokkal,a prospektusok azt igérik hogy 10-24 ig ihatsz.nos ez nem igy van este 6-tól 23 ig van rá lehetőséged napközben max sőrt és üditöt.