desplaca Creative Commons License 2010.06.09 0 0 1310
Szia!

A kajákat illetően csak azt tudom hogy mindig volt valamilyen hús,de hogy mik azt nem tudom mert nem ismertem fel öket,az biztos hogy hal az mindig volt valami rakott formában,a szagáról fel ismertem.saláták is vagyis zöldségek is voltak.A reggelinél müzlit,palacsintát lehetett még választani a szokásos fött tojás,felvágott,pékárú mellé.általában volt még a reggelihez valami elözö napi maradék fött étel.de olyan sosem volt hogy pl:fött virsli vagy sültkrumpli lett volna.1x volt sültkrumpli de az csak a gyerekek részére!felnöttnek nem adtak belöle.általános volt az hogy várni kellett a kajákra mert ami ehetöbb volt azt azonnal elkapkodták,igy javaslom ha tudtok akkor az elsök közt menjetek kajálni,úgy biztos jut sorbanállás nélkül.
törölközöt mi kaptunk rendesen persze lehet csak azért mert mindig hagytunk borravalót a takaritóknak.
A medencék állapota elfogadható,bár nem mondható melegnek a benne található viz,de mire ti mentek már valószínüleg felmelegszik.

mi eredetileg május 28-án reggel 08:30 kor indultunk volna és vissza pedig junius 4-én ottani idö szerint 06:05 kor indultunk volna vissza.ehelyett 28-án 17:30 kor indultunk és vissza pedig 04-én 05:05 kor indult a gép.tehát innen is és onnan is lecsiptek a nyaralásunkból.
A velünk együtt utazott emberek töbssége is nehezményezte ezt,többen is mondták hogy panaszt fognak benyújtani az iroda felé.
Már az indulás elött mi is jeleztük ezt az iroda felé de ök magasról tojtak a fejünkre.azt mondták ha nem felel meg az indulás akkor is elmegy a repülő nélkülünk.
esetleg irjunk nekik panasz levelet.....
Sajnos az ilyenfajta hozzá állás pontosan azt tükrözi hogy csak addig számitasz nekik amig ki nem fizeted a pénzedet az utazásért,aztán meg magasról..................
Az már biztos hogy ha legközelebb nyaralni megyünk nem irodán keresztül fogunk menni.
Előzmény: Éva999 (1309)