Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.06.22 0 0 19534
Azzal nem értek egyet, hogy Diósgyőrben ne lenne néző ha jó a csapat. Olyan őrület nem lenne sehol máshol mint náluk ha lenne egy bajnokesélyes csapatuk. Volt a komcsi érában 2 kupájuk (77, 80) de azon kívül nem sok sikerük csak a sok szerencselovag szopatta a klubot meg a szurkolókat a rendszerváltás után. Mondom ezt úgy, hogy nem különösebben kedvelem őket, de azért el kell ismerni, hogy annyi szemétséget egyik tábornak sem kellett elszenvedni mint nekik.

A Vidinél persze boldogok és jönnek ezzel a "savanyú a szőlő" dumával a többi tábor felé, ami érthető is de azért visszavehetnének. Mindenki tudja miért tolják a lóvét a csapatba, nem kell a kábítás, a Mol meg egyenesen kiröhögtette magát ezzel az utolsó nagy magyar kupasiker dumával. Ha kinéznének a dugig telt trezorból akkor látnák, hogy Mo-n már az is kupasiker ha kijut a BL-be egy csapat márpedig a Vidi óta a Fradi is meg a Loki is megtette plusz mi még megcsaptuk a ManU-t is amit azóta sem szárnyalt túl 1 csapat sem. Persze politika az egész, nem véletlenül "jutott eszébe" a Molnak szponzorálni a horvát válogatottat mielőtt megvette az INÁ-t. Jó érzés volt látni a horvát játékosok melegítőmezén az INA feliratot mikor selejtezőn voltunk Zágrábban mit mondjak, mondjuk azóta se tankoltam náluk. A másik a Slovnaft, azt is megvette a Mol és mintha a slovan szponzorai lettek volna egy időben, szóval ez az álszent duma csak a plebsznek a porhintés.

Érdekes látni, hogy a debreceniek lázadnak a legjobban (úgy látszik véget ért a barátok közt muhaha) a Vidi topikban a bkv-s csapatukkal meg a játékgépes Szimával a hátuk mögött, mintha a klubot maga Teréz anya vezetné angyalok andalító hárfazenéjére.

Tetszik vagy nem, ma profi befektetői szemlélettel csak egy klub alkalmas arra, hogy abba komoly szinten befektessenek ez pedig a Fradi. Történelem, tradíció, nagy szurkolótábor, szóval az utóbbi évek bohóckodásai ellenére egy brand az egész.

Rólunk annyit, hogy nekünk egy megyét kéne átfogni, van itt 300.000 ember ez jó bázis lehet a szurkolók és az utánpótlás számára. Szponzorügyben azt sajnálom, hogy nincs egy bazi nagy turisztikai cég ami átfogja a megyét esetleg a régiót. Itt csücsülünk Európa egyik, ha nem a legnagyobb termálkincsén, ha lenne esze az államnak ebbe invesztálna, olyan gazdag lehetne a megye belőle, hogy csak na. Ide járna minden Günter az isiászával közben két seggáztatás között vadászhatna a Csankkal, zabálhatná a Goulascht a Kukorica tschárdában végül pedig hajkurászhatná a kurvákat Keszthelyen és még csak vezetnie sem kéne közben sokat. Na egy ilyen nagy cég kéne ami frankón megszedi magát ezekből mi meg reklámozhatnánk őket :)