najahuha Creative Commons License 2010.07.10 0 0 317
Kedves Disznóföldelő Aggregátor !



Nem akarok különösebben aggályoskodni, de azért a vázoltak nem egészen meggyőzőek.

Mert teszem azt, ha nem tudnánk, hogy a NAGYKÖRÚT helye voltaképpen egy régi DUNAÁG, és bizony kezdetben voltak olyan tervek, hogy VÍZIútként kellene hasznosítani ---, akkor a mostani ásatások mit bizonyítanának a nagykörút kapcsán ?

Gyanítom hogy nem a volt Dunaágat, hiszen olyan rétegű FÖLTÖLTÉS történt, hogy az ásatás messze nem menne e réteg alá, maximum komoly mélyrétegi fúrásokkal, ha valamely MÁS KONCEPCIÓ elvárása lenne.

No de ha valaminek nincs koncepciója--- előző föltevése --, akkor ahhoz nyilván nem is történnek meg az igazoló kutatások....
( Mint moziga pár gondolatban meg is érintette ezt a témát....)

Ezzel ugyan egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy a teljes Bécsi utat hosszában föltöltötték, de ahol komoly használatra szánták, semmi nem zárja ki annak lehetőségét.

Mint ahogy látszólag a PILIS és a VISEGRÁDI hegység összetartozó, alkotórészében az egyik a Dunántúli Röghegységhez, a másik pedig az Északi Középhegységhez tartozik......

De ez mind EMBERI besorolás, hiszen a természet nem tesz efajta megkülönböztetéseket: egész egyszerűen MŰKÖDIK, a fizika és a kémia szabályai szerint.




Előzmény: Disznóföldelő Aggregátor (312)