Fire9005 Creative Commons License 2010.07.13 0 0 2297
Kedves Kádár Doktor Úr,

(Előre is elnézést a terjedelmes üzenetért.) Már egy ideje figyelemmel kísérem a fórumot, és azt hiszem, végre elérkezett az ideje, hogy én is feltegyek Önnek néhány kérdést. Egy 20 éves lány vagyok, sajnos fiatal korom ellenére is súlyos szőrproblémákkal küszködök. Nagyon szőrös típus vagyok (a bőröm hófehér, a szőrzetem sötét) és éppen ezért gátlásosság alakult ki bennem az elmúlt pár év során. Nem merek rövidebb, lengébb ruhákat viselni (ami a mostani kánikulában elég kínzó tud lenni…), annyira irigylem az olyan Nőket, akik gond nélkül tudnak öltözködni. Persze a gyantázás ideiglenesen segít, ám ez sem hosszú távú megoldás. Éppen ezért is örültem annak, mikor rátaláltam az Ön oldalára, majd erre a fórumra. Talán ez jelentheti végre a megoldást a problémámra.

Olvastam az „ellenjavallatokat” és felmerült bennem a kérdés, hogy gondot jelenthet-e az, hogy a bőröm különösen érzékeny a napfényre? (Fehér, viszkető kiütések jelentkeznek rajta.) Bár gondolom először vizsgálatot kell végezni, abból pedig kiderül minden. Ezen kívül még egy enyhe szívbillentyű problémából kifolyólag bétablokkolót kell szednem.

Első körben a köldök alatti részt szeretném lézeresen szőrteleníteni. Ön szerint E-Max készülékkel milyen eredményt lehet elérni a köldöktájékon? (Amennyiben jól értelmeztem az oldalán, az árlistában feltüntetett árak az összes készülékre vonatkoznak?! Tehát pácienstől függően, akármelyik berendezést is használja, az árak változatlanok az adott testtájékra?! Vagy esetleg én értettem félre?)

Segítségét, és válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel,

Fire9005