Cruzito76 Creative Commons License 2010.08.05 0 0 19585
A nemhivatalosról:

25 ezer euróval tartoznak neki

Marian Sluka távozott a Zalaegerszegtől

Két éven keresztül a Zalaegerszegi TE játékosának mondhatta magát Marian Sluka. A 31 éves labdarúgónak azonban nyáron lejárt a szerződése a magyar klubnál. Annak ellenére, hogy a nyár folyamán végig a csapattal edzett, a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalások nem vezettek eredményre.

- A Zalaegerszeg azt tervezte, hogy eladja két meghatározó tudású csatárát, és az értük kapott bevételekből kiegyenlítik a tartozásukat. Az átigazolások nem realizálódtak, így nem kaptam semmit. - kezdte a nagykürtösi születésű játékos.
- Ezek után eldöntöttem, hogy nem maradok Zalaegerszegen.

A klub tartozik Sluka felé az alapfizetés egy részével, különböző bónuszokkal, valamint hat hónapnyi prémiummal.

- A tartozás összege több, mint 25 ezer euró (kb. 7 millió ft.). Megbiztam egy ügyvédet, aki már foglalkozik az ügyemmel. Zalaegerszegen népszerű játékossá váltam, a szurkolók szerettek, volt aki közülük egyenesen könyörgött, hogy maradjak. De én úgy döntöttem, távozom, mivel elegem lett a vezetők igéreteiből.

Marian Sluka a nyáron remek ajánlatot kapott a Győrtől és a Ferencvárostól is, azonban inkább abban bízott, hogy sikerül megegyezni a Zalaegerszeggel.
---------------------------------------

Ha ilyen összegekkel tartoznak a játékosok felé, akkor a Rudnevsért kapott pénz nagy részét arra fordíthatják, hogy kiegyenlítsék a tartozásokat. Valamiből a klubnak is élnie kell majd jövő nyárig, ezek után nem meglepő, hogy Pavicsevicset is mindenáron el akarják adni.