farkasbi Creative Commons License 2010.09.15 0 0 2000

Tisztelt Urak!

 

Üdvözlök Mindenkit!

 

Lassan elkezdődik az idei disznóvágási szezon, és a forúm is feléled.

Végig olvasva az eddigi hozzászolásokat sajnálattal tapasztaltam hogy idetévedt egy újabb "marha" aki csak húst hentesnél látott és a csirkére is azt hiszi hogy zacskóban születtet. Igen tisztelt kollégék már megmonták a véleményüket neki de egy frappáns szöveggel szeretnék bucsúzni tőle: Hentes vagyok nacskát és Kutyát nem vágok DE MARHÁT IGEN, UGYHOGY ŐT INGYEN IS BEVÁLLALLOM!

 

A köszörülésre visszatérve nekem a késeknél a vizeskő majd a polírkorongon pasztávan történő köszörülés a nyerő. Akkor jó a kezemről a szőrt leviszi.

A bárdokat furógépbe fogható legfinomabb csiszolópapiros koronggal szoktam élezni majd polírkoronggal kipolírozom.

Számomra ezek a tökéletes módszerek.

 

Kérdeznék tőletek kedves kollégék hogy a húsdaráló kést és a tárcsát hogyan szoktátok élezni? Én több megoldási is probáltam de nem találtam meg mér a tökéletes módszert.