Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 19651
Én csak azt nem értem a nyomi fejemmel, hogyha ennyire veszélyes meccsre járni, meg ilyen sok a huligán aki az ártatlan családokat veszélyezteti, akkor miért van az, hogy a kiemelt kockázatú meccseken vannak a legtöbben?

A kép árnyaltabb, senki nem mondja itt, hogy a szurkolók angyalok és tagad el tényleg elítélendő dolgokat, de nem is bűnözők, mint ahogy a média próbálja beállítani.

Az öltönyös "upper class" meg - mit ad Isten- egyből megjelenik ha eredmény van, akkor bezzeg nem bunkó proli aki meccsre jár, persze ehhez az kell, hogy lehessen menőzni, hogy "BL meccsen voltam" vagy "láttam a ManUt". El kell ismerni mi ilyen állatok vagyunk, hogy magyar focira járunk, de ezért persze felkapom a vizet mikor ilyenek mondják meg a tutit. (a "mi" alatt mindenki olyat értek aki rendszeresen nb1es meccsre jár évjárattól, vérmérséklettől, politikai beállítottságtól függetlenül, tehát pl a topic közönsége)

Emlékszem 2004ben kint voltunk a Magyar-Brazilon, full teltház és akkor az ilyen öltönyös majmok (a másik altípussal, a tarisznyarák elsőmeccses eltés szociológuspalántákkal - meglepő módon ilyenek is előjönnek) osztották az észt, hogy "szurkoljatok" meg "álljatok föl"....

A legjobb viszont az volt, amikor odajön a Puskásban egy fószer, hogy ööööö hát a jegyem ideszól :D