tápos győri Creative Commons License 2010.09.28 0 0 1818

DAC-gyász: Elhunyt Kosár Dávid (20)

 

Megdöbbentő hír: életének huszonegyedik esztendejében tragikus körülmények közt elhunyt a DAC saját nevelésű labdarúgója, Kosár Dávid (1989. december 9. - 2010. szeptember 26.)

 

A tehetséges labdarúgó a DAC ifjúsági csapataiban az 1989-es korosztály tagjaként kergette a labdát. Innen került fel 2008 tavaszán a felnőttek közé, és fiatal kora ellenére két mérkőzésen helyet kapott a 2. ligás bajnokcsapatban.

 

Később vendégjátékon szerepelt, legutóbb Nyárasdon, ám pályafutását több ízben sérülések szakították meg.

 

Kosár Dávid tegnap hajnalban egy közlekedési baleset áldozata lett. A kisalföld.hu értesülései szerint a halálos kimenetelű baleset vasárnap kora reggel a magyar-szlovák határ előtt, Győr és Vámosszabadi között történt. Eddig tisztázatlan okból megcsúszott, az útpadkának csapódva többször megpördült, majd egy fának csapódott a dunaszerdahelyi V. László vezette Honda személygépkocsi. A Honda jobb első ülésén utazó Kosár Dávid az ütközés következtében a helyszínen életét vesztette, V. Lászlót a roncsból a tűzoltók szabadították ki, majd a mentők a győri kórházba szállították, állapota azóta stabilizálódott.

(nk, 2010. szeptember 27.)

 

(fcdac1904.com)