hornist001 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 27
Szeretettel üdvözlök mindenkit a fórumon.
Fiunk, Peti most ment általános iskolába, a kőbányai Éltes Mátyás Általános iskolába. Igazából a problémánk az, hogy egyrészt ott gyógyszerezik a gyereket (mi a fiunkat nem akarjuk, és nem is fogjuk hagyni), másrészt úgy érezzük, hogy az a miliő nem való neki, az ő érdeklődésének, a 140 feletti IQ-jának.
Peti hiperaktív, és figyelemzavaros, nehezen viseli a nagy közösséget, ezért a tanulási képességeket vizsgáló bizottság SNI 1-nek nyilvánította, kis létszámú osztályt írt neki elő és fejlesztéseket,. NAgyon sok heyet néztünk, legutóbb a Gyermekházban jártunk, de nem tudtuk vállalni a gyerek utaztatását, mert a XVIII. kerület szélén, Rákoscsabán lakunk.
Petinek jelenleg azt mondták, hogy simán járhatna másodikba, ha tudna írott betűkkel írni, az eszével nincs gond, csak a magatartásával.
Tudna-e valaki esetleg ötlettel szolgálni (a XVI-ban a Müller György-ből és az Újsuliból elutasítottak minket), hol találhatnánk Petinek normális, nem gyógyszeres, kis létszámú, kreatív, akár szolidan fizetős iskolát a XVII., XVI., XIV., X., XVIII. kerületek valamelyikében, esetleg Pécelen vagy Csömörön?
Köszönöm előre is a segítséget:
Zsolt