ovics Creative Commons License 2010.10.12 0 0 715
Hasonló estem volt kb 15 éve. Jobb kezem kisujja+középső ujja, majd ugyanez a bal kezemen zsibbadt. Ha könyököltem, akkor még jobban, de ez már lüktetéssel együtt. Reuma kezeléseket kaptam, meg bogyókat fájdalom csillapításra, de éppen, hogy nem fájt, nem éreztem.Spondilózist diagnosztizáltak röntgen nélkül.Azt mondták ez terjedni fog, de megakadályozzák a tolókocsit.
Lányomat hordtam akkoriban akupunktúrára és meséltem a dokinak ott, mire tolmács segítségével azt mondta, az európaiak szerint ez könyökideg gyulladás.6 nap.......... mindenhol tű bennem 1 óra hosszat,majd majd közölte, hogy a következő kezeléseknél ő kiszúrja belőlem a rossz vért. Na gondoltam, a tolmács sem tud magyarul. Mire a doki elkezdte az ujjaim begyét szúrkálni és nyomni a vért.7. nap e-művelet után már 1 óráig éreztem az ujjaimat, a a 8-9 iken már alig zsibbadt kis időre és a 10. napi vérkiszúrás után és azóta sem zsibbad az ujjam.


Szóval 10 nap alatt helyretettek. Nem kuruzslók, hanem Eőry Ajándok professzor alapitványa, ahol igazi kinai orvosokat alkalmazott. Ez nem reklám volt, csak érzékeltetni akartam, hogy nem hazánkba vándorolt kinaiak, hanem igazi orvosok magyar orvos vezetésével.

Én azóta hiszek az akupunktúrában.
Előzmény: Ormótlan (702)