Törölt nick Creative Commons License 2010.10.17 0 0 2350
Sziasztok.

Érdeklődnék olyantól aki használ Zepter edényeket és hasonló minőségű de nem Zepter márkájút s áru:-( is s már esetleg ezer éve itt is van a topicban, elárulná e a hasonló minőség márkáját ami árban alacsonyabb?

pár oldalt visszaolvastam itt, s kicsit már már szégyenkezek, hogy anno én is vásároltam előtakarékosságban tőlük. De mentségemre legyen hogy 20-25 éves koromban, előrelátólag hogyha majd megnősülök milyen jó lesz.

S aztán eltelt 10 év s megházasodtam :-)

Azóta vettünk még pár szendvicstalpas edényt) 4-7ezer ft ért), de valahogy mindig azt látom hogy a nejem csak a Zepterekben főz és süt.

Merthogy az nagyon jó szerinte. Meg hogy a kukta milyen fantasztikus, s hogy a mixer is nagyon ott van -pedig ez utóbbit- tényleg alig használja. S aztán a Vacsy tárolóedények is hasznáhatóak.

Egyszer egy lomisnál!! vettünk egy vákuumos kenyértartót, minimális hibája volt -persze ez nem Zepter- s mégis fantasztikusan jó, igaz mindig 10 másodperccel tovább tart ha betesszük a kenyeret na de a frissessége is ennek megfelelően nő.

Tehát biztos vagyok benne hogy lehet olcsóbban is hasonló minőséget venni, csak az a baj hogy a márkájukat nem ismerem :-)

Kipróbáltam én is a Zepter t mint munkalehetőséget.
Nagyon jól lehet keresni annak akinek fekszik az "ügynök" munka, de többségünknek ezt nem veszi be a gyomra.

Akik ott maradtak azok most is átlagon felüli életet élnek, több a szabadidejük mint közülünk sokaknak, s kiegyensúlyozottak.

Na csak ennyit akartam s ha esetleg van hasonló minőség olcsóbban azt elárulhatná egy zepter használó topictárs.

Köszi
Sziasztok