farkasbi Creative Commons License 2010.10.29 0 0 2191

Az interneten utánnanéztem az Andor kábítójának és biztos vagyok bene hogy a trafó melett van benne valami más vezérlő elektronika. Ezért sajos csak akkor lehetne lekoppintani ha bele lehetne nézni a belsejébe. De ha ez lehetséges is lenne akkor talán tudnék egy olyan cégert aki le tudná másolni.

 

Én az elektromos kábítás híve hagyok. Igaz hogy van valami igazság abban amit csampilampi írt de ez igaz a fejbelővésre is. Kinek ez kinek az a jobb módszer. Az azért szögezzük le hogy még a gyári kábítók esetében is az van megadva hogy a tökéletes kábítás aránya 10 ből 7-8.

Én 1996 óta vágok disznót kábítóval. Azóta folyamatossan tesztelek kábítókat, pontosan 7 trafót teszteltem annak érdekében mire megtaláltam a legmegfelelőbb kábítási módszert és hozzá az eszközt.

 

Az alapvető probléma a elektromos kábítással hogy sokan keverik a fogalmakat. Elektromos "kábítás" vagy elektromos "lefogás".

 

Sajnos a készítők sincsenek tisztában a fogalmakkal valamint az ilyen eszközökre vonatkozó előírásokra. Itt főleg a trafó milyenségére gondolok valamint a kivitelezésre.

 

 

 

 

 

Előzmény: csampilampi (2189)