Mrs Tremond Creative Commons License 2010.11.01 0 0 6942
Öööö én nem vitáztam, hanem vicceltem. Elnézést, hogy ez nem volt egyértelmű.

Bár azt fenntartom, hogy az minimum "strange", hogy ha egy művészeti alkotást a föld lakosságának 100%-a - inklúding ellendrukkerek - remekműnek fogad el, akkor valaki, aki egyébként az alkotó rajongójának tartja magát, pont az nem tud rákapcsolódni arra a hullámhosszra, ami az adott mű befogadásához és élvezetéhez szükséges.

Persze, persze, a művészet meg a szépség megítélése szubjektív, de azért az mégiscsak az objektív tények kategóriáját súrolja, hogy Pavarotti nálam jobban énekelte a Nessun dormát, vagy hogy Megan Fox jobb csaj mint mondjuk H Bóna Márta.

Szerintem azt butaság mondani, hogy a CGYOOMH egy "rossz" szám, mert ha van valami, ami objektíve "jó", akkor a CGYOOMH az. Legfeljebb azt nem butaság mondani, hogy te nem érted, hogy miért jó. Ha valaki nekem azt mondja, hogy én fura vagyok, hogy nem látom meg, hogy a Forma 1-ben mi az érdekes, akkor én ezen nem megsértődök és mérges leszek arra, aki erre a tényre rámutatott, hanem elismerem, hogy tényleg egy kicsit fura vagyok, és kb. 1 percig megpróbálok valami érdekeset találni a Forma 1-ben, aztán amikor nem sikerül, akkor berakom inkább még egyszer a CGOOMH-et.
Előzmény: Strange Boy (6940)