palota43 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44328

Dehogy akarok bárkit tisztára mosni. Szpcs-ről sem azt mondtam, hogy jó helyen volt. De a kapcsolataival és tudásával jól jöhetett volna még a városnak, csak nem a szimbábos helyén.

 

A szimbáb irodáit, meg a művház mára szinte bezárását ...én is ellenzem, és én sem értem a turulfesztiválokat. Ezért is nem volt/nincs jó helyen egyik ott dolgozó sem. Mert azt mindenki tudja, hogy tele vannak igazgatókkal meg vezetőkkel, de az tényleg komoly, hogy még egy meghívót sem tudnak normálisan összerakni. Ez pedig nagyrészt Szpcs és a volt pm hibája, felelőssége.

 

 

Egyszerűen csak nekem nincs infóm pl., az uszodáról, ezért nem mondok róla véleményt.

A Mázlóra ha odafigyelsz nem azt mondtam, hogy micsoda jólelkű üzletember. Az üzletember titulussal azt akartzam hangsúlyozni, hogy természetesen az ő érdeke a fesztivál és a minél kisebb költség.

Na nekünk meg Várpalota jóhírének növelése lenne a célunk - gondolom mindenkienk ez a célja itt.

Tehát le kellett volna vele ülni, és kicsit erősebben képviselni a város érdekeit.

 

A tisztogatási akcióról:

ez tényleg csak személyi ellentétekre épülhet, vagy nem? Azt ugye tudjuk, hogy az alpm azért jó sok mindenben szerepet játszott az elmúlt 4 évben.... pl az ő feladata lett volna a kulturális koncepció kidolgozása .. na van is a neten egy kezdemény, de ha ezt sikerült összehozni 4 év alatt, akkor nem kéne tovább erőltetni a dolgot.

Előzmény: deskedode (44327)