palota43 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44330

Azért is mondom, hogy ezek nagyon roszsindulatú pletykák. Majd ha mutatnak konkrétumokat, akkor tessék beszélni. Addig miért sározza a mostani pm idehozott ügyvédje a régieket?

 

Nem mondom, a Matzon gyűjtemény keserves sorsát én is láttam. :-(

Mert ugye már szpcs előtt sem volt kiállítva. aztán bennhagyták a galériában. és ott maradt a galéria felújításának idejére - amikor a munkások festettek, dolgoztak. Hát ez tényleg szomorú!

 

 

De azt már mondtam, hogy azt biztosan tudom, hogy milyen személyi ellentétek (már-már gyűlölet van) a fidesz (ha még van ilyen VÁrpalotán) belül - és ez nagyon szomorú....

és már csak ezért is, bármit találtak volna, az már ki lenne plakátolva!

 

azt nem értem, hogy mi célból kell ezt a lejáratást végig csinálni.... miért kellett a fideszen belül megüzenni, hogy húzzon el, mert most mások jönnek uralkodni.... és még mindig nem értem a fideszt.... de nem is akarom... miért akarják a másik fideszest összerugdosni, megalázni, széttaposni??? na, ezt árulja el nekem valaki?

 

Az rendben van, hogy átnézzük a szerződéseket. Keressük meg, javítsuk ki, és hozzuk nyilvánosságra, ha valami törvénytelent találunk. De ne rágalmazzunk.

 

De azért abban csak egyetért velem minden palotai, hogy ez a világ szégyene, hogy Várpalotának berhidai polgármestere van! Tőlem lehet Falussy, Deákné, vagy Máté a polgármester - a lényeg, hogy a városért dolgozzon. Egy született várpalotai hogy tud innentől kezdve tükörbe nézni?

Vagy nem?