palota43 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44343

Szerintem az akarjon várost vezetni, akibe szorult némi exhibicionizmus.

na nem kell túlzásba vinni, de azért ne úg ykelljen odatuszkolni a kamerák elé, hogy most pedig mondanod kell valamit, ha törik, ha szakad.

Én NÁ-ot nem tartom hazug ripacsnak. Mondtam már, várom a tényeket, bármi is derüljön ki. Én úgy éreztem, hogy ő szívvel-lélekkel Várpalotáért dolgozott, bármennyire is furcsának tűnik. Én így láttam, és ezt ne vitassa el tőlem senki - ez a saját véleményem.

Természetesen volt nagyon sok dolog, amiben nem értettem egyet vele, és nem is fogok - de hát miért is kellene mindenben egyetérteni?

 

És nem tartottam jónak, hogy Szpcs ott van ahol van. Máshol kellet tvolna dolgoznia a városért.

Nem atrtottam elégnek azt, hogy itt a PAFe, én egy csomó kikötést tettem volna a szerződésbe - ahogy azt már előbb leírtam.

 

Nem tartom jónak, hogy a városi kiadványban a mézutat akarjuk reklámozni (ami persze nem létezik) - pedig vannak más értékek.

 

Nem tartom jónak, hogy a művház úgy áll, ahogy van.

Sőt, szégyenteljes a jelenlegi állapot.

 

És a sávos fesztiválokat is helyre kellett volna tenni - vagyis nem ide.

 

Szerintem nem találta meg a szakembereket - és ez mondjuk elég nagy hiba! Mert az lett volna a dolga, hogy kiossza a feladatokat. Én, amennyit láttam az elképzelésekből, azok egy részét jónak találtam. Igen, sokmindent másképp kellett volna csinálni. De ezekről lehet beszélni, véleményeket megosztani, nem pedig ripacsozni meg anyázni.

Nehogymár NÁ legyen még a Gyurcsi által okozott válság oka is?

Előzmény: dörmögő-dömötör (44342)