ANAGYÖREG Creative Commons License 2010.11.21 0 0 44389

"úgy gondolom, hogy Várpalota város megválasztott polgármesterének a lecigányozása és egyéb nyomdafestéket nem tűrő pejoratív jelzőkkel való illetése egy volt képviselőjelölt "tollából" igenis a várpalotai politikai topik témája lehet..., és szeretném, ha ezen túlmenően a szükséges jogi lépések is megtörténnének..."

Tóni! mondtál Te is korábban olyanokat egy polgármesterre, hogy (pontosan nem tudom idézni, a lényeg) a saját hányadékában fetrengett, barátaival pénzérméket lopott annak édesapjától,stb.

nagyon sok negatív dolgot felhoztál ellen, aki a Te állításod szerint egykor barátod, harcostársad volt. Én most nem Exxon akarom felmenteni, nem is érdemli meg, valóban a fityesz seggét nyalta, szerintem nem igazán meggyőződésből, talán a képviselőség reményében. Amikor pedig lekapcsolták, már terhes lett nekik Exxon gyerekes ragaszkodása a Habsburg házhoz, a nevetséges kötődése a labancokhoz, áltudományos gazdasági elképzelései, egyáltalán a komokus megjelenése.

Szerintem ha Neked van jogod elmondani véleményed valakiről, valakikről, az Attila is megteheti, ahogy most én is, persze nem kell velem egyetérteni.

Előzmény: Günter Wallraff (44385)