Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.11.26 0 0 19724

Sajnos nem jött be, tésztásék 4 ponttal előznek minket. Valakinek van használható infója, hogy akkor az évadonkénti 2 hali alázás következő felvonása idén lesz-e megtartva vagy esetleg későbbre tolják. Az sem gond ha jövőre lesz, a mulatság a lényeg, az meg garantált.

 

Nemrég voltam voltam az egyik nagy elektronikai áruházban, hát elképesztő micsoda jubileumi ilyen-olyan dvd-k jönnek ki, el is gondolkoztatott egy kicsit, hogy nálunk is meg lehetne egy közelgő eseményt "marketingelni".

 

Ha 2014 szeptember 18-ig kihúzzuk a Derby veretlenségi sorozatot, akkor a ZTE marketing kijöhetne egy Hali/ZTE fan kit, ZTE-Hali 15 years special edition dvd box szettel, "Derby az életem" címmel 2 változatban, amiben benne lennének a következők: 

 

Hali változat: 1 dvd (bár egy cd-re is ráférne) a legszebb Hali derby gólokkal (mind a 3 rajta lenne), speciálisan felújított hang ("nincsen hangotok") és képminőséggel (a fényviszonyokkal ugye mindig gondjaink voltak szerintük), valamint grátiszként az azóta legendás Zeteverő hőssé nemesült Marginean zoknijának egy négyzetcentis darabkája lenne a jubileumi kiadásban

 

ZTE gold változat: 32 dvd a legszebb ZTE derby gólokkal, díszdoboz, 7:0-ás eredményjelzős óriásposzter, egy cd az elmúlt 15 év legnagyobb slágereivel (sose lesztek bajnokok, indul a busz, Zolikáááám, októberben újra....), az északi lelátó egy pici darabja, Kaj Józsi egyik 2 Unlimited TDK magnókazettája, az anti hali sál, a Nemzeti Sport 2002 május 23.-i címlapja (bajnok a ZTE, a második kieső a Haladás).

 

Vélemények? :)

 

Hajrá ZTE!

Egerszeg!!

 

u.i: uborkaszezon van, pang a topic, valami marhaságot ki kellett találnom, bár jobban belegondolva sorba állnék a ZTE változatért :)))))

Előzmény: ironthehorse (19723)