ANAGYÖREG Creative Commons License 2010.12.02 0 0 44482

A Seggem és Környéke a "város lapja" az alábbi gondolatokat ébresztette bennem:

...........................................................................................................................................................................................

............................................................................................................................................................................................

Kipontoztam a csúnya szavakat, majd megnyugodva leírtam és a "másik" jobb, de balos topikba is elküldtem az alábbiakat:

 

- a III/III-as ügynökök feltételezésem szerint azok a papok, akiket beszerveztek, nekik van doguk a Jézuska és a karácsonyfa alatt.

(bár lehetnének a pedofil papok is, sicc!)

- portásfülke, házmesterlakás emlegetése a panelprolik kifejezés bunkóbb módozata, ez balassa

- a taxi? én sem értem, biztosan volt egy olyan söför aki pénzt kért a fuvar után gellértünktől? Bár az is lehet, hogy délvidéken ez egy olyan magyaros kifejezés, amit mi korcs magyarok nem értünk!

 gellértünk pedig csak tudja,nem tévedhet, hisz kemény, magyar gyerek, a javából.

- egy jobbos miniszterelnök lemondását emlegetni, hát ez aztán a fegyelmezetlenség, sőt, ez már maga a hazaárulás. ja, hogy a Fletó és a Bajnai is volt ilyen helyzetben, az kit érdekel.

Egy zsebnapóleont nem lehet csak így egyszerűen bántani, sőt  szánkra venni sem. A húsz évről csak annyit, mindig elfelejtik, ebből volt olyan 4 év, amikor minden jó volt, 1998-2002. igaz a balos csűrhe akkor is lenyúlta a magánpénztárak pénzét, a fityesz akkor is figyelmeztetett, de halkan, lábújhegyen, hogy miért így,azt én nem tudhatom, azt én nem érthetem.

mint ahogy azt sem, hogyan kerűlt a Jákl a Bakony Gaszt felügyelőbizottságába? a közüzemet tönkre vágta, ott kissebb bajt okozhat? Bár ha tovább megyek, a fogtechnikus a Szinbádban, egy porcelánfestőpincérnő a palorasport Egészségügyi Kft-ben, az sem semmi. Mondtam már a múltkor, visszafogjuk még néhány év múlva sírni fázisceruzásárpit, ekkora kárt ő sem okozott, mint amit ez a második vonal fog okozni itt Várpalotán.

De addíg, amíg kedves PM asszonyunk ígérete él, - hogy jön a felelősségre vonás - nem félek semmitől!

Épül, szépül Várpalota, sőt, még hóesésbe is aszfaltoznak, bölcsödét építenek, elvégre megígérték az isten adta népnek!

 

Jó éjt Várpalota!