inmi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 2325

Köszönöm a választ. Még nem döntöttem el, mennyi legyen a töltelékáru - tudd be ezt annak a gyakorlati hiánynak, hogy fogalmam sincs, mennyi kiló jöhet ki egy 100-120 kilós - vér nélküli - disznóból a két hátsó comb felfüstölésére való felkészítése után, a maradék színhúsok lebontása, darabolása és még fogalmam sincs, milyen munkafolyamatok elvégzése után / közben:) Átlagolj, hogy egy "normális" háziasszony mennyi kolbászt szokott / tud csinálni egy vágó súlyban lévő kucukából. Nem tudom jobban megmagyarázni, mert te értesz hozzá, én meg azért kérdezek, sokszor nem is jól, mert én meg nem értek hozzá, és huszonpár éve voltam utoljára úgy disznóvágáson, hogy nekem kellett felfogni a vért, és általános segítőként ugrani oda, ahová mondta anyám:) Szóval, segítsetek a kis Vuknak:)

Előzmény: csampilampi (2323)