TottiVF Creative Commons License 2010.12.15 0 0 15

Pannon Boy teljes mértékben igazad van!!!!!!!!!!

Kapja be a m.o.l. , meg az állam is!!!!!!!!!!

Tavaly a még kampányoltak a hatalomért, és Ők is ígértek mindent , talán csak döglött tehenet nem!!!!!!!!!!

Tessék most meg a jövedéki adóból egy fillért sem akarnak csökkenteni!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindig jönnek a világ kőolaj piaci árával !!!!!!!!! Meg a USA dollár árfolyamával!!!!!!!!!!! Kitalálhatnának már más mesét is ,mert szerintem mindenki unja már a bevett szövegüket.

- ja el is felejtettem mondani, hogy az olajat nem Usa-ból importálják , hanem az Orosz testvérektől!!!!!!! -ott hol a dollár????????

 

komolyan azt sem bánnám , hogy ha elfogyna a kőolaj a világon és a buzi olaj mágnás egymást gyilkolászná az utolsó cseppekért!!!!!

Mindenhol működik a biodiesel program, itt vannak Mo.-on a jó termőértékű földek amiben megteremne a repce pl. és elő tudnánk állítani a biodieselt!!!!!!!!! -de nem engedi az állam-  !!!!!!!!!!  milyen görények......

Az étolajnak az árát is 3-4 éve azért nyomták fel ennyire (370-500FT/L ), mert sokan ezt használták a jó öreg dieselekbe. Nehogymá jól járjon a magyar!!!!!!!! akit megfogtak azt jövedéki-adó csalással vádolták és eljárást indítottak ellene, plussz pénzbüntetés!!!!!!!

A bioetalot év 2009 dec.-ben 215 ft.környékén várároltam, rájöttek, hogy sokan használják felesbe benzinnel , -hát nem felvitték az árát 35 ft-tal!!!!!!!!!! 

Meg jönnek a babla szöveggel , hogy az árak uniós normáknak megfelelnek!!!!!!!! -és a fizetésünk?????????

 

reggelig tudnám, folytatni, de minek?????-- Ti is tudjátok , hogy mi folyik ebben az országban.........

 

Szép napot ....

Előzmény: Pannon-boy (14)