kopasz1973 Creative Commons License 2010.12.16 0 0 1420

Előre bocsájtom, hogy mindíg jó ha sokan mennek ki egy kézilabda mérkőzésre.

Nézők között sok a "szakember", ez is természetes. Ha nem akarjuk becsapni magunkat, akkor tudomásul kell venni. A színvonal minden évben egyre alacsonyabb. Ha az Európa Bajnokságon szerepelt Magyar csapatot, láttátok. Ez a tendencia sajnos, csak folytatódni fog. Mert tudjuk, minden ,mindennel összefügg. Ez úgy jön ide. Ha nincs magasszintű hátország, utánpótlás. Akkor nincs vállogatot .

Kispest csapata is hű képet mutat a mai valóságról.

Az előző szenzonbéli edző és a mostani is korrekt munkát végzet - végez -.

Mindkét edző, nem ehez a minőséghez szokot.

Sajnos a csapatban összesen 7 mezönyjátékos és 1 kapus van. Ezekről a játékosokról mondható az. NBI / b színvonalú játékos. Többiek csak itt játszanak, tudásban vagy mentálisan nem ütik meg a színvonalat. Ez nem az ő hibájuk elsősorban. Akik nem tanították meg őket, vagy elhitetik velük. Nagyon jók, csak az edző a hülye.

Utánpótlásról , természetesen ne is beszéljünk. Mivel szinte nincs is. Ezért is írtam az elején. Hű tükröt mutat, az itteni helyzet az országoshoz.

Szurkoló, szurkoljon, mondjon véleményt a csaptról, edzőröl. Ez természetes dolog. Csak ne akarja elhitet a játékosokkal, mekkor ászok. Sajnos sokan ezt el is hiszik.