_Brazil_ Creative Commons License 2010.12.23 0 0 5506

Átlagban persze nem jön ki ennyire, de amikor minuszkevésbe megy át a hőmérséklet, és városi nem túl hosszú utakat megyek, és mostanában meg nem nagyon mentem máshova, csak itt városban napi max 40-80km-t, akkor az átlagfogyi mérő nem nagyon mutat 8-9 liternél kevesebbet. A nagy átlag ilyenkor télen persze tényleg nem megy 7 fölé sem, hiszen teljesen nem csak városban járok, de a kimondottan városi napok alapján nem állna meg ez 7-8 alatt. Amikor -10 alatt mutatta a fedcomp a külső hőmérsékletet, akkor volt olyan nem túl hosszú út (Kispest-Örs-Méta u) aminek a végén meg 11 fölött mutatott a kis vicces bc.

Hasonló használat mellett az 1.6-os Octavia is beérte átlagban 8-9 között valahol, és  nem hinném, hogy az 1.4 vagy 1.8 TSI benyalna 12+ litereket, bár ügyesen bármiből ki lehet taposni ilyen fogyasztást.

Egyébként meg két amennyit kér, ameddig nincs vele gond, és biztosan elvisz bárhová, nagyjából nem érdekel, mint ahogy gondolom a többi S2 tulajt sem a fogyasztás érdekli elsősorban, de azért jó ezt is tudni, legalább érdekesség képpen.

Előzmény: Gianniz (5505)