_Brazil_ Creative Commons License 2011.01.24 0 0 5547

"Kétségtelen, hogy a hordozható navik térképállománya gyakrabban frissíthető, navigálásra jobbak is lehetnek, mint a gyári hardver és szoftver, de ne felejtsük el, hogy a Columbus nem csak navi,"

 

...nézd, én az a fajta kötöszködő bunkó vagyok, akinek ezek alapján elég nehezen tudnád megmagyarázni, miért ezt válasszam navigálni, ha nekem az számít, hogy pontos, és friss legyen... ;)

 

 

"hanem egy 30 GB merevlemezzel és DVD meghajtóval ellátott központi egység, ami a gyári telefonkihangosítóval kiegészítve képes teljes körű multimédiás kiszolgálást biztosítani a kormányon lévő kezelőgombok és a Maxi-DOT felhasználásával."

 

...ez meg, már ne is haragudj, de kezd a bullshit marketing kategóriájába áthajlani ;))))))))

 

Jól néz ki egybeépítve, szép, megértem ha valakinek tetszik, nincs vele baj. Ugyanakkor meg a középkonzolon, ott inkább fefelé mint fent, sokkal alkalmatlanabb helyen van bámulni mint az igénytelenül az ablakra felrakott navit, márpedig időnként muszáj bámulni, ha pl nem néztem volna a rajzot a franciáknál (sűrűn) és az olaszoknál (ritkábban), simán elveszek. De minden megszokható, és az általam most felhozott érv is inkább erőltetett, mint valós probléma.

Engem nem zavar az ablakra tett navi, ami: 1. olyan és akkor amilyet éppen akarok betenni, 2. olyan szoftverrel amit éppen van kedvem használni (értsd van piaci választék), 3. akkor veszem le onnan amikor akaram, ha tényleg úgy érzem, hogy nem való egy Superb kategóriájú kocsiba. Ez utóbbit nem us értem pontosan, ez egy sima középkategóriás, igaz szép nagy, van akinek tetszó van akinek nem, relatíve jó minőségű, kicsit túlárazott tömegmodell, kicsit többet költő átlagembernek. Sznoboskodni, felvágni, villantani, puncimágnesnek nem igazán jó, ugyan mi baj a szélvédőre (akár csak időlegesen) felrakott navival? :)

 

Előzmény: ckerti (5542)