ckerti Creative Commons License 2011.01.25 0 0 5550

Azt mondod, már kezdek olyan hülyeségeket beszélni, mint egy született marketinges? :-))

Hurrá, még egy lehetséges karrier a kukarakodói mellett :-))

 

Távol álljon tőlem bárkinek a meggyőzése -amig meg nem fizetik :-))-, csak azt írtam le, ami nálam szempont volt.

A tapasztalataim szerint a Columbus térképei az én igényeimet kiszolgálják, abban a 2 esetben az elmúlt 1,5 évben, amikor nem a kérdéses házszámhoz navigált (nem ismerte a 26/a címet, csak a 26-ot), használtam a régi eszközöket (szem, száj, ékes magyar nyelv :-)) és hamarabb meglett a cím, mint térképpel.

 

Akinél a navigáció nem csak egy mankó, hanem napi használatú eszköz (mondjuk futár az illető), annak biztosan jobb egy utólagos navi, de nekem, aki szereti a svájci bicska típusú megoldásokat, annak ez a jó megoldás.

 

Nem muszáj mindig a Columbust bámulni, hiszen Maxi-DOT esetén oda is kiteszi a navi utasítást és beszél vagy 6 nyelven :-)

 

A Superb pedig igenis egy elegáns nagy autó, legalábbis nekem az jön le belőle.

A puncimágnes faktor nálam nem tényező viszont -bár drágább, mint a régi Superb volt a maga idejében- megfizethető áron nyújtja a nagy Mercik, BMW-k, Audik kényelmét, felszereltségét.

Persze én is tudom, hogy attól, hogy nagy még nem lesz Audi, de az a minőség, szinvonal amit nyújt nekem már-már luxus, többre nem vágyom (masszírozós, szellőztetett ülések, I-drive, csillagfényes tetőkárpit, bárszekrény...).

 

Mondom, akinek tetszik az utólagos navi, annak egészségére, rengeteg érv szól emllette, akinek pedig a gyári jön be, az vegye azt.

Én az utóbbi csoportba tartozom.

Előzmény: _Brazil_ (5547)