lola18 Creative Commons License 2011.01.26 0 0 2324

Tisztelt Doktor Úr!

 

Az egész fórumot végigolvastam, mégsem tudom mi a legmegfelelőbb számomra.

Az államon két nagyobb kör alakban szőrcsomó alakult ki. Két évvel ezelőtt elmentem egy kozmetikába IPL-es kezelésre, ahol nagyobb mennyiséget legyantáztak a villantáshoz a kezelés előtt, mint amennyit kellett volna. Ennek köszönhetően elég nagy területre elterjedt a szőr az állam és nyakam területén. 14x voltam IPL-es kezelésen, a végeredmény sajnos egyenlő a nullával.

SŐT! Semmit nem segített, csak még több szőr nőtt ki rajtam! A bőrszínem és szőrzetem alapján a tökéletes kategóriába tartozom ( fehér bőr, vastag fekete szőrszálak). Nem tudom eldönteni, hogy melyik a legjobbkezelés számomra. Lézeres kezelés, ELOS vagy tűs epilálás. Sem energiám sem pénzem és időm nincs arra, hogy 1-2 év ismét elmenjen úgy, hogy nincs eredmény.

Mit tanácsol? Elos-szal illetve lézerrel általában hány kezelésre van szükség? Őszintén én bejelentkeztem tűs epilálásra, de féleg a hegektől illetve a fehér foltoktól, és ahogy tudom elég hosszadalmas. Hozzátenném, hogy csak áprilisig vagyok Magyarországon, tehát ezt is be kell kalkulálnom. Köszönöm segítségét! Lola