klsderm Creative Commons License 2011.01.29 0 0 2331

Tisztelt Lola18!

 

Ha bejelentkezett elektrolízisre, úgy azt tanácsolom, kezdje el a kúrát. A lézeres kezelés egy évnél tovább tart, ha áprilisban elutazik, nem érdemes belevágnia.

 

Pár dolgot nem látok tisztán a kérdésével kapcsolatban: a Fórumon többször írtam, hogy már az első kezelésnél jelentős szőrveszteséget (tartósan megmaradó) kell nyerni. Tehát egy-két kezelés után szívbaj nélkül ott kell hagyni azt a helyet, mert csak a pénzt fogja nyelni. Akkor hogyan jutott el a 14 ipl kezelésig? Számomra érthetetlen, hogyan lehet még hinni a 8. kezelés után is, hogy bármi történik ezután, ha addig nem történt semmi?

 

Három géppel dolgozom, mindegyik ELOS rendszerű. Valódi ELOS. Nagyon sok helyen megtévesztik a pácienst, és minden gépre rámondják a nagyon jól csengő ELOS-t. A www.syneron.com oldalon minden gépet megtalál, ami eredeti.

 

Mindenkinek bevált. Olyan már előfordult, hogy 8-10 kezelésre adtam 90%-os garanciát (áll), de ez nem teljesült, és még 2 kezelést (ingyen) fel kellett venni. De olyan még nem volt, hogy hatástalan lett volna a kezelés. Az első kezelésnél általában a szőrzet fele eltűnik (tartósan, nem csak pár hétre), az ipl-től nem.

 

A kezelésekre havonta, később 2-6 havonta kell jönni.

 

Kádárdr

Előzmény: lola18 (2330)