_Brazil_ Creative Commons License 2011.01.31 0 0 5624

Pedig tényleg csak apróságok. A zörgős kárpit pl. Vagy most újabban egy ideje van valami kis nemtudompontsanmegfogalmaznideolyankisreccsenőshang valahonnan, és nem lelem a forrását. Hogy valami időnként úgy hallatszik a bal B oszlopból vagy a bal hátsó ajtóból, mintha éppen szétesni készülne (de tényleg). A műszerfal időnkéntirettenetes ropogása.

Ezek nem nagy dolgok, de ilyenek az Octaviámban sem voltak, a társam O2-jében sincsenek. Ebben meg vannak. Ne legyenek ilyenek, ezek bosszantanak a legjobban.

Az ajtókárpit zörgése a kezdetektől kurvára bosszant, kólünösen mert van (volt) olyan zene ahol a basszus még külön rátett egy lapáttal. Aztán ezt ugye javították, majd megint, és talán harmadszorra lett nem rosszabb, sőt jobb mint kezdetben volt, de most megint kezd vacakolni, de jóindulatúan betudom a minuszoknak, ami egyébként nincs hatással ezekre a jelenségekre, de legalább van mire fognom.

Esetleg ha tud valaki egy olyan műhelyt, ahol garantáltan megcsinálják ezeket, annak tudatában, hogy ha azt mondják, hogy garantáltan és nem, akkor felrobbantom a műhelyt, akkor szóljon.

Más autóból átülve sokaknak ezek fel sem tűnnek, húdecsendes, húdeszuper, húdebazmegnagy, ilyesmik. És tényleg összességében pl tényleg sokkal csendesebb mint egy Octavia, de _NE_ zörögjön benne semmilyen kárpit, a fene egye már meg (ezt a végét többször átfogalmaztam).

Biztos bennem is van hiba, túl hisztis vagyok erre, a múltkor valami hosszított 450h-val furikáztunk, és abban is zavart, hogy nyekereg itt-ott, pedig az kimondottan nem egy ócóautó.

Előzmény: hicky (5615)