mbot75 Creative Commons License 2011.02.02 0 0 5638

Az 1.6CR TDI-vel nincs személyes tapasztalatom, amiket olvastam róla az alapvetően pozitív, hasonló lehet érzésre az 1.9TDI-hez.

A bézs belső nagyon szép (ok, talán kicsit kényes), egyik külföldi kollégámnak ilyen van, első lökés volt, hogy végül én is Superb mellett döntöttem (igaz nekem csak Ambition/világos szürke belsővel).

17" felni nem vészes,  az autó nincs annyira feszesre hangolva, érzésre nekem a Vectra hasonló volt 16"-al.

Viszont kinézetre sokat dob a 17"-es. Te tudod, mi a fontos, én átgondolnám a cserét.

 

Amundsen: ha egy picit (múlt hétvége) visszaolvasol, irtam róla részletesebben, és tettem be egy linket is a térképekhez illetve a forumhoz ahol részletesen kitárgyalják (angolul). Minden működik, kipróbáltam, csak pontosan követni kell az ott leírtakat (vagyis csak egy konkrét cd író szoftver egyetlen verziójával sikerült eddig másolni, semmi más nem működik, kár kísérletezni. Viszont fennt van a program, a térképek és a használati utasítás is. Ha valami nem megy, vagy nem érted,szólj, segítek, nekem megvannak (egyedül az orosz nem elérhető).

Ami van: CEE (Hu, Sk, Cz, Si részletesen, plusz horvát, szerb nagyvonalakban, Ro, Bgcsak néhány tranzit főút), Alpok, Olaszország, Németország, Benelux, Franciaország, EgyesültKirályság-Irország, Skandinávia, Ibéria, Dél Európa (török-görög), Lengyel+Baltikum.

 

A magyar térkép teljesen jó, részletes, friss, jól használható, a többivel még nem volt tapasztalatom, de német kollégák szerint OK.

 

Nem érdemes CD-kel bajlódni külön, fel tudod másolni SD-re, onnantól összerakja egységes térképpé a teljes bemásolt adatbázist. Nekem 8GB kártya van benne (Kingston class4, fekete), ebből 4 körül visz el hal jól emlékszem 8 CD-amit bevittem már. A többi jelenleg zene (mp3).

Nem kell ultragyors SD, nem tudja kihasználni, a class4 teljesen OK. Érdemes feketét választani, a kék elég furcsán mutathat a fényes fekete felületben.

 

Sound system-el nincs tapasztalatom, de szerintem az alap konfig is teljesen korrektül szól. Én többnyire rock/metál/klasszikus zenét hallgatok, ahhoz teljesen elfogadható (OK, nem egy profi stúdió hangzás, de autóban többnyire elég. Talán a basszus picit visszafogottabb, de én speciel nem is szeretem a techno-s bumm-bummot.

 

 

 

 

Előzmény: totya444 (5636)