klsderm Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2341

Kedves Rata!

 

Egy kezelés után a szőrszálak kb. 30%-a véglegesen eltűnik, a hajhagyma annyira károsodik, hogy csak egy alig látható pihét növeszt vissza. Ezt véglegesnek mondjuk, de a hajhagyma gyakorlatilag tovább él, csak egy alacsonyabb, vegetáló szinten. A fennmaradó 70% hajhagyma is károsodik, csak nem olyan mértékben, mint a 30%. Visszanő gyengébben, világosabban, rövidebben, vékonyabban, stb., ez is pihésedik, csak lassabban. A kezelések során ezt a tartósságot fokozatosan érjük el. A szőrzet hosszú évekre meggyengül, és olyan erős és sűrű, mint előtte volt, sohasem lesz

 

A tapasztalatom az, hogy 3-4 kezelés után elérjük (lábról beszélünk) azt a szintet, ami a pénztárcánk és vágyaink egyensúlyba kerüléséhez szükséges. Vannak olyan szerencsések, akiknek már 2 kezelés után is számukra és környezetük számára is kielégítő az eredmény és vannak, akinek ez több kezelésre sikerül. Ezért adok 6 kezelésre garanciát. Ez azt jelenti, hogy a páciens is lát egy pénzügyi határt, mely után a kezelése ingyenes, én meg látok egy olyan határt, amin belül kell teljesítenem, mert nem akarok „ingyen” dolgozni Ez ott találkozik, hogy – a lábszárnál maradva – a gyulladásos gócok eltűnnek, a szőrzet mennyisége meg annyira lecsökken, hogy a heti otthoni szőrtelenítés nyáron 1-2 alkalomra csökken le.

És van több olyan páciensem is, aki a pénz miatt nem tartja be a kezelések közötti idő intervallumot (garanciát veszítve), magyarul, ritkábban, csak nyár előtt jön el, most már a harmadik éve, és nagyon meg van elégedve.

 

Egyszerűbben a kérdésére válaszolva: látatlanban és általánosságban (láb, fekete szőr, „fehér bőr”), 2-4 kezelés után a gyulladás megszűnik, a szőrzet több mint a fele eltűnik, és évekig (5-15 év) megmarad ez az eredmény.  

 

Kádárdr

Előzmény: rrrata (2337)